Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן פרסומת אינפנטילית ורדודה למוצר שכנראה אין לו מה להציע מלבד ה"פוזה". רכב חלול.

כמובן שיש כאן טריק ידוע של שימוש בצבע, צבע אדום בוהק מול צבע אפור משעמם. עשו לא מעט ניסויים על הנושא הזה כמו למשל אותה בחורה בדיוק רק עם שמלה בצבע אדום בוהק או בצבע חיוור והתוצאות דומות.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פרסומת ירודה לא רק במסר ושיטת העברתו אלא גם בדיוק והמקצועיות.

שימו לב היטב לדקה 1:44 בסרטון - "בעל מנוע 1400 ליטר טורבו". אכן הישג טכנולוגי אדיר של חברת שברולט....

מי מהקונים הולך על תביעה ייצוגית?

אם שברולט היו יכולים לבנות מנוע 1400 ליטר, ולשים אותו במכונית, הם היו עושים את זה. מה שעוצר אותם, זה שאם הם יעשו דבר כזה, ממשלת ארה"ב תמכור אותם לסינים תמורת ארוחה במקדונלדס.

שברולט, פונים למטומטם שבך.

כל הסגמנט הזה פונה למטומטם שבך.

הדבר היחיד שטוב ברכבים כאלה, זה שאם אתה סובל מבעיות גב, יהיה לך קל יותר להיכנס ולצאת (כי זה גבוה). אבל זה לא נשמע כל כך סקסי בפרסומות, אתה כולך סקסי עם אריה בבית, עם הדרעקס נשים ירצו אותך, גברים ירצו להיות כמוך, אישתך תתנהג כאילו היא לא נגעלת לקיים יחסי מין איתך, והילדים ייזכרו שיש להם אבא לא רק כשיוצא אייפון/גלקסי חדש. אין מצב שלמצליחן כמוך יהיו בעיות גב.

מעבר לזה, חוץ ממקדם "יש לי ג'יפון חדש כמו לשכן", אין להם שום יתרון על משפחתית ממוצעת.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

וזה ממשיך.

באמת? לאנשים אין מושג איך נראית BMW? מרצדס?

העריכה הזאת והבימוי הגרוע וכל כך ברור שזה שחקנים, כן זה פרסומת וצריך להקצין והם רוצים שנאמין להם אבל כמה טיפשים צריך להיות?

נראה לי שהחברה בשברולט עושים בכוונה כי הנה עובדה שמדברים עליהם.

פורסם

מבוים רואים.. למרות שמשעשע

מי ישמע השברולט טראקס הזה סתם גובהה ועיצוב שהיה עדכני אולי לפני עשר שנים

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם

חייב להגיד שהמאליבו החדשה זה אוטו יפה.

נראה כמו אימפלה מוקטנת, אבל אין לה את החוסר פרופורציה בין הבגאז' למכסה מנוע (באימפלה נראה שהבגאז' ארוך יותר מהמנוע).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני חושב שהפרסומות של Umi עושות רע ולא טוב לרכבים שלהם.

אני בסדר עם זה שהרעיון של הפרסומת הוא ליצור פן משעשע, אבל אני מרגיש שמתייחסים לאנשים הצופים בפרסומת כאל כאלה שהם "לא העפרון הכי מחודד בקלמר", סדנה איטלקית? לקסוס? בסדר, הצליח לעבור אותי, מרצדס? עבר על הקשקש, אבל ב.מ.וו או אודי? לשתיים יש עיצוב מאוד ייחודי של חזית בכל סדרת הדגמים שלהן, וכאן אני מאמין שברור לכולם (לכל הקונים הרלוונטיים למכונית) שהפרסומת הזו מבויימת, ובגלל הדבר, נוצר אפקט המדמה תדמית רעה לרכב וליבואן, במקום אחת טובה או אפילו ניטרלית (אחת שלא תשנה את דעתי על המוצר מתחילת הפרסומת עד סיומה)

לגבי השנייה, אם במקרה הייתי בעל טראקס לפני הפרסומת, אני לא יודע איך הייתי מרגיש לאחר מכן, כשאני יודע שהיבואן בחר לשווק את הרכב שלי באופן מביש כל כך.

"מאלף אריות?" נו באמת..

• תוכן חדש...