Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפשר להזמין את השברולט עם כיתוב free candy מקורי של היצרן? אם כבר לקנות רכב שמושך ילדים אז עד הסוף.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בינינו , הוכח מדעית שאדום הינו צבע מגרה יותר משאר הצבעים, תוסיף לזה צמיגים עם חישוק 17 וזהו, יש לך מנצחת,

זה עניין פסיכולוגי,

אני לא אותפע אם באמת הילדים היו אמיתיים, והם נראים כך, אני גם לא אופתע אם התוצאות יהיו דומות גם אצל קבוצת נשים, גברים טיפה נרתעים מאדום כי זה טיפה נשי.

פסיכולוגיה נטו,

הייתי מסכם ואומר ששברולט חשבו טוב מאוד על הפרסומת הזו! שאפו!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני צחקתי אתמול מהפרסומתך כשהופיעה לי ביוטיוב.

לא מבין מה מיוחד בשברולט הזו.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מכיון שהפרסומת ערוכה(מין הסתם) אז אפילו לא צריך ום דבר ממחלקת השיווק.

דברים כלליים כמו "מי שנוהג ברכב הזה ניראה גברי יותר" או "ניראה שיש לו אריה בבית" אפשר לשייך רק ע"י עריכה לזכות השברולט למרות שאולי הם נאמרו כלפי הרכב השני.

פורסם
lSaW1TDp8HeABEhyAfgJ1kmmN_tDBhdWPOKXZk_WE9rmcyrTGV YIPD_sdmL2OYZzsET3m07w

לדעתכם זה אמיתי , או שהילדים קיבלו תמריץ קטן?

קיבלו גם הם וביחוד ההורים תמריץ מאוד גדול.

פורסם

ברור שזה לא אמיתי, מבויים לגמרי. בכלל בארץ הפרסומות על רכבים מאוד עוסקות ברגש ובתדמית ופחות במוצר עצמו. לא יודע איך זה בחו"ל...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא משנה אם בחו"ל או בארץ, ברגע שאין למוצר שלך יתרונות פיזיים על המתחרים, אתה תתמקד בתדמית וברגש.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אלה הילדים שאני מקווה שהילד שלי לא יהיה, אני חייב להגיד שהייתי מתבייש אם הילד שלי היה כזה [אפילו שכנראה אומרים להם איזה רכב להלל].

פשוט רציתי להעיף לכל אחד מהם בוקס לעין

פורסם

לא הבנתי מה קורע מצחוק פה.

בכל אופן זה לא הפרסומת זה המוצר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אלה הילדים שאני מקווה שהילד שלי לא יהיה, אני חייב להגיד שהייתי מתבייש אם הילד שלי היה כזה [אפילו שכנראה אומרים להם איזה רכב להלל].

פשוט רציתי להעיף לכל אחד מהם בוקס לעין

Boy-that-escalated-quickly.jpg

פורסם

הפרסומת טיפשית.

למה לא שמו ג'יפון/קרוסאובר של יצרן אחר? נניח פג'ו 3008? או רנו קפצ'ור בצבע כתום וגג שחור? (שלדעתי נראה טוב יותר מהדייהולט הזה)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא מבין הפואנטה של הפרסומת, באמת מטומטמת.

מצד שני יש את הפרסומת לפורד קוגה -לא יכול להגיד שהיא מטופשת אלא יותר ביזארית.

• תוכן חדש...