Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני לפני קנייה של מאזדה 3 אצ'בק,המחיר שסגרנו הוא 20 אלף שקלים,אבל הנה פרטים על הרכב.

שנת 2005,ספיריט

195000 ק''מ

יד 4,הייתה אצלו כחצי שנה,בן דוד שלנו מקלאנסוואה,בחור מבוגר.

הרכב תקין לגמרי ואין צורך בישור קו לפי דעתו,כמובן שאעשה בדיקה ממוחשת לרכב.

אולם הק''מ קצת מרתיע אותי,ומדובר על בן דוד שלנו מקלאנסוואה.(מתחייב בבדיקה) אני לא גזען ואני מעדיף לרכוש רכב מערבי מאשר יהודי או חייל אם לאמר את האמת.

יש תיעוד לטיפולים וקבלות של מה שנעשה ברכב,לצורך העניין דיברתי עם הבחור שהיה יד3,טען שהשקיע על הרכב קרוב ל11 אלף שקלים,בין היתר ג'אנטים מקוריים חדשים(3 אלף),מערכת מולטימדיה(2400),מצלמת רוורס(300),4 רמקולים של פיונר(800),פנסי ערפל(750),וטיפולים שוטפים.

אני יסע כ10K ק''מ בשנה,הרכב יהיה ברשותי ככל הנראה כ3-4 שנים אז שאעבור הלאה. ברור לי שיהיה לי קשה עד בלתי אפשר למכור אותו בעתיד עם ק''מ של 250K ולכן אצטרך להתגמש במחיר.

אשמח לדעתכם,וכמו כן המלצה למכון בדיקה טוב באזור נתניה.

פורסם
אני לא גזען ואני מעדיף לרכוש רכב מערבי מאשר יהודי או חייל אם לאמר את האמת.

איך אמר אוהד בית"ר ההוא? זו לא גזענות, זה עיקרון".

אוקיי... ואני שונא גזענים וכושים.

מה נהיה אחי? בוא תשאיר את הדברים האלה מחוץ למקום הזה. כולנו בני אדם.

ולעניין, אל תהיה כל כך בטוח שיהיה בלתי אפשרי למכור את הרכב.

הרכב בן 11 שנה, שזה אומר ממוצע של 17 אלף ק"מ בשנה, נכון לרגע זה.

אתה מוסיף עוד 10 אלף בשנה, למשך 4 שנים? הרכב יגיע לגיל 15, עם 235 אלף ק"מ.

זה אומר שהורדת את הממוצע השנתי ל- 15.5 בערך, שזה פחות מהנסועה הממוצעת לרכב ישראלי מצוי.

מה שאני בא להגיד, זה שיכול להיות מצב שכאשר מישהו יחפש מאזדה 3 ספיריט משנת 2005,

הרכב שלך יהיה עם נתונים לא רעים ביחס לשאר הרכבים שיוצעו למכירה.

ובלי קשר לכל זה, ככה או ככה, הרכב כנראה יהיה שווה מעט מאוד יחסית בעוד 3-4 שנים.

• תוכן חדש...