Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי סיבוב על ה 208GTI. היה קל לתאם בסוכנות וכנראה משך הזמן היה פי 50 ממה שיוכלו להציע באירוע כזה. מכונית בהחלט ראויה. במחיר הזה בהחלט בהחלט.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי שבאמת מעוניין ב-208GTI, עדיף לו שיתאם נסיעת מבחן.

הפקה של כל אירוע בסגנון היא מבורכת.

ובכל זאת, הפרסומים לאירוע יוצרים (בכוונה תחילה או שלא) רושם מוטעה.

פורסם
מי שבאמת מעוניין ב-208GTI, עדיף לו שיתאם נסיעת מבחן.

הפקה של כל אירוע בסגנון היא מבורכת.

ובכל זאת, הפרסומים לאירוע יוצרים (בכוונה תחילה או שלא) רושם מוטעה.

לאחר תגובתם, מסכים איתך לחלוטין.

פורסם

נשמע מעניין, נרשמתי.

ד"א יאמר לזכותם שאני עשיתי נסיעת מבחן על ה208GTI, הנהג הגיע עד אלי לעבודה כדי שאבצע את הנסיעה.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

הבנתי מהפירסום שבמקום יהיו להדגמה ונסיעות מבחן גם שאר רכבי פיגו', אולם שהתקשרו אלי לאשר הגעה אמרו לי שרק ה 208 תהיה נוכחת. האם אכן כך הדבר? לא כך התרשמתי מהמודעות. אשמח להבהרה. תודה

פורסם (נערך)
מה מונע ממך לתאם נסיעת מבחן מולם?

מה אתה חושב שתוכל ללמוד מנהיגה במתחם שבמקסימום אולי תעביר להילוך שני, וכנראה שההילוך הראשון יספיק?

פנה לעצמך זמן, תאם נסיעת מבחן, ולך תהנה בלי שישבו לך 250 איש על האף שגם הם רוצים להתחרע על הילוך ראשון.

מה שמונע ממני זה הזיוני שכל של הנציג אחכ כי אין לי את הכסף לרכוש את הרכב, אבל אם לובינסקי באים בגישה של בוא תעשה נסיעת מבחן גם אם אתה לא רוכש פוטנציאלי(כי אין לי את הסכום הנ"ל) אז זה כבר מבורך.

עריכה אחרונה על ידי sapancool
פורסם

בשביל מה לעשות נסיעת מבחן אם אתה לא מתכוון לקנות את הרכב,הרי בשביל להנות איתו תצטרך כביש טוב ולא נסיעת מבחן עם נציג מפוחד... תעשה נסיעה כשתרצה לקנות את הרכב באמת :)

Miata ND2

פורסם

^ למה לעשות נסיעת מבחן אם הוא לא מתכוון לקנות - יש מיליון סיבות.

אם אתה רוצה לקיים דיון על נושא נסיעות המבחן (ואני סבור שזה נושא מעניין לכשעצמו) אנא פתח שרשור חדש.

נא להשאיר את השרשור הזה רלוונטי להזמנה של לובינסקי.

מי שיהיה שם מחר מוזמן לחזור ולדווח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

יש נסיעות מבחן , על כל הדגמים של ה208 כולל gti . עקב התור עליה אני מבצע על דיזל. יש גם 108, 308 ו5008 להתרשמות .6d1141b26b7e4e309dabb57762c748bb.jpg

f2db6994b9390e0164929fd50b0ad2de.jpg

437fe6e9a8839c0a1ae9d8f84ebf120a.jpg

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

רשמים על הדיזל בקצרה (נסיעת מבחן ממש קצרה) פחות רועשת ממה שאני מכיר מדיזלים , נוחה , איכות חומרים טובה , הגה ממש קל , מנוע גמיש.

הספקתי גם לעשות על האוטומט מאחר ולידני הבסיסי יש רשימת המתנה. האוטומט ללא האבזור - מורגש החסרון באבזור וההבדל של גיר אוטומט מול dsg .

מעבר לזה העומס בעיקר על הgti.

מעבר לכך בקצרה - נסיעות מבחן קצרות , אפשר להתרשם מה208, 308, 108 ו3008, מופע פעלולים של ktm ונסיעות מבחן עליהם כמובן.

פורסם

סך הכל אירוע נחמד ומבורך, היה מעניין. הלוואי ועוד יבואנים ישקיעו כך בלקוחות הפוט שלהם. זה יסייע לפתח תרבות מוטורית שכל כך חסרה בארץ. שאפו ללובינסקי.

פורסם

אירוע חמוד,

עשיתי נסיעת מבחן על הדיזל - הרכב בסך הכל עם מומנט טוב - המנוע מאוד שקט.

הגיר המהלך שלו ארוך במיוחד והקלאצ' עולה לאט - שזה נוח לזינוקים אבל הורס קצת חווית נהיגה(בכל מקרה לא המטרה של הרכב),

הרכב מאוד נוח והמושב תומך(חשוב מאוד למי שנשבר לו הגב במושב של איביזה).

הבעיה - נסיעת מבחן סופר קצרה! ממש 10 דקות נסיעה וחבל - בהחלט בסוכנות אפשר לבצע נסיעת מבחן בה מתרשמים מהאוטו הרבה יותר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...