Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תער רב פעמי, היכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי... זמן רב אני מחפש תער גילוח רב פעמי, לאחר שתערים החד פעמים מאכזבים כל פעם מחדש.

אשמח להמלצה למקום שמוכר תערים, סביב מחיר 200 300שח, או המלצה לחברה מסויימת ומה דעתכם על להזמין מאיביי? מותר להזמין דבר כזה?

איזור ראש העין פתח תקווה, אבל זורם לכל מקום.

עריכה אחרונה על ידי ron_man

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

מותר להזמין, יש אלף ואחת אתרים של משוגעים לדבר עם כל אביזרי ההשחזה הנלווים. הלינק שקיבלת הוא אחד החזקים בתחום. תידרש השקעה לא קטנה באביזרי השחזה ובעיקר באימונים עד להשגת מיומנות בהשחזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא, אין לי עורות להשחזה{נקנה גם}.

אני לא מתגלח בכלל אלא רק מקצץ ומסדר{לא זוכר איך אני נראה ללא שיער פנים....}

יותם, נתת לי קישור לאתר, יש המון סוגים, וגדלים, אני מחפש משו בגודל של תער חד פעמי {2-3 ס''מ}.

רון

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשביל זה תער? קנה מכונת תספורת. יותר מהיר וחוץ מניקיון אין מה לתחזק אותה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כן.... אני עושה פאות וקווים וכו.....

נמאס לי מהחד פעמים, אני אלמד להשתמש ברב פעמי, ואם יקרה משהו, מקווה שאהבו אותי בעולם הזה...

רון

פורסם

אני יודע למה אתה מתכוון ותער רב פעמי זה חתיכת אוברקיל בשבילך שאני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל. אתה רוצה לקנות להב בכמה מאות שקלים, עורות, לרכוש מיומנות השחזה, אחזקה וכל זה בשביל לעשות פס אחד על כל לחי. עזוב אותך.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

הם לא משהו בגלל שהסכין אף פעם לא נסגרת ישר לגמרי ואז המשחק עם הזווית לא יוצא טוב

פורסם

יותם, קיבלתי.

יש המצלה לתער חד פעמי מעולה, מצויין, ונהדר???

גילוי קטן... חבר שלי ספר, וגם הוא אומר שהוא התייאש מהתערים היום, אבל הוא לא יכול לקנות תער רב פעמי בגלל כל עניין הסניטציה, למרות שעושים חיטוי והכל, הוא לא רוצה.

רון

פורסם

כנראה ההמלצה של גבי זו הדרך שתרצה ללכת בה, למרות שאני לא אוהב אותם זה נראה פתרון טוב בשבילך, ככה תוכל לקנות סכינים טובים כמו feather או shark

• תוכן חדש...