Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני עם סוויפט 07, בתקופה האחרונה התחלתי לשמוע רעש לא ברור מהגלגל השמאלי אחורי, מישהו אמר לי שזה כנראה מיסב גמור, הצמיגים חדשים,

אם זה באמת המיסב, כמה אפשר למשוך איתו? וכמה עלות של החלפה?

תודה

פורסם

למיסב גמור יש רעש אופייני של מטוס סילון שהולך ומתחזק עם המהירות.

אם זאת אכן הבעיה, צריך להחליף במוסך תמורת כמה מאות שקלים כולל עבודה - לא מכיר תעריפים מדוייקים לרכב שלך.

פורסם

את מקור הרעש [ מיסב גלגל או צמיגים ] יש לבדוק כשהרכב מורם באויר וסיבוב הגלגלים . מיסב לקוי בהתחלה מרעיש אך הסכנה היא כשהוא נתפס ואותו גלגל נעצר במהלך נסיעה , דבר שיכול לגרום לסבסוב ואף להתהפכות.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

העומס כאשר המיסב נתפס גם עשוי להוביל לגזירתו, ומכאן הדרך לאבדן כל הגלגל (!) קצרה מאוד, והפוטנציאל להיכרות אינטימית של בני-המעיים עם עצמים בצד הדרך - גבוה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אצלי מיסב גמור גרם לרעידות של הגלגל ולנפילה של הרפידה,מה שגורם לאיבוד בלמים מלא כולל בלם יד למשך כ 2 שניות,מסוכן מאוד.

• אהבתי 1

Miata ND2

• תוכן חדש...