Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני מחפש את הנוזל הנ"ל למאזדה 2 2008.

כל המוסכים המורשים שאני מתקשר אליהם או שלא מוכרים חלפים (?!) או שלא מוכנים לגלות לי איזה נוזל קירור הם מוכרים, אני צריך להגיע רק כדי לגלות מה הם מוכרים, שלא לדבר על זה שאף אחד לא מוכן לתת מחירים בטלפון.

מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות את הנוזל הזה?

עדיפות לחדרה והסביבה, אם אין ברירה נגיע גם יותר רחוק.

פורסם

אני קניתי במוסך מורשה בזמנו היה להם נוזל קירור של דלק שבא בגריקנים ופח של 18 ליטר של FL22 מקורי של מאזדה.\

האבסורד שהמחיר פר ליטר של הדלקול היה יקר יותר מהFL22 המקורי.

הבאתי גריקנים נקיים מהבית והמחסנאי מילא לי אותם מתוך הפח של ה18 ליטר.

פורסם (נערך)

באיזה מוסך רכשת?

כל המוסכים של מאזדה פשוט לא מוכנים למכור, זה מדהים...

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
פורסם

תבדוק במוסך מורשה של אריק בראשלצ אזור התעשיה הישן. אריק בחור מאד נחמד הוא כנראה ימכור לך.

אני אישית לא מליתי את הנוזל המקורי אלה נוזל קירור פשוט. בכל זאת זה רכב 2004...

משהוא יכול להגיד לי מה המשמעות של לא להשתמש בנוזל קירור של היצרן?

פורסם

אבי חלקי חילוף מוכר נוזל כזה מקורי בגלונים, תוכל לקנות דרך האתר והוא ישלח לך הביתה.

פורסם

לפני חצי שנה קניתי את הנוזל הנ"ל במוסך תכלת בראשל"צ. קניתי כ-2 ליטר לפי 50 ש"ח לליטר כולל מע"מ.

משהוא יכול להגיד לי מה המשמעות של לא להשתמש בנוזל קירור של היצרן?

אם אתה לא ממלא FL22 מקורי אתה תצטרך להחליף את הנוזל בתדירות גבוהה יותר (כל זה נכון אם יש לך את המדבקה של FL22 על הרדיאטור).

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...