Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Skoda fabia 1.0L 110 hp

liberfarb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יש לי שאלה שמאוד מסקרנת אותי . הרי כולם יודעים שלכל המותגים של הואגיות יש את אותם המנועים ואיבזור דומה ( למשל לסקודה וסיאט שהן שתי אחיות ) . כולנו יודעים שיצא לעולם מנוע חדש של ליטר אחד בעל 110 כוחות סוס , האם המנוע הזה עתיד להגיע גם לדגמים של סקודה כמו למשל לפאביה ? הרי הפאביה והאיביזה הן מקבילות סה"כ . תודה רבה לעוזרים

פורסם

מניח שבבוא היום (היינו מתיחת פנים/עדכון לפאביה) הרכב יקבל את יחידת ההנעה החדשה. בינתיים הישנה עדיין מעולה, ועל האמינות שלה כבר מכירים ויודעים, ומאמין שחלק מהתקלות כבר נפתרו (אחרי הכל זוהי וורסיה משודרגת של ה-1.2 הישן, עם 105 סוסים).

מניח שההחלטה לשים את המנוע שנחשב ישן יותר מה-1.0TSI החדש נובעת ממיצוב- רק הפאביה החדשה הושקה לאחרונה בקונצרן VAG בגזרת הסופר מיני שהיא מתבססת באופן חלקי על ה-MQB- חלקים מהמתלה, מערכת היגוי ועוד. לדעתי אנשי המכירות ניסו לשמור על מיצוב "רכב ישן יותר [איביזה נניח] ויחידת הנעה מתקדמת יותר [1.0ecoTSI] או רכב חדש יותר עם פלטפורמה חדשה יותר [פאביה] ומנוע מעט מיושן יותר". בחו"ל אגב, יש מקרים שבהם שתי המנועים משווקים זה לצד זה- ראה ערך פולו, שם ההבדל בין המנועים לאותה רמת גימור ותיבת הילוכים היא 150 אירו.

למיטב ידיעתי שאר הקבוצה (פולו, A1, פאביה) מחכה להתבססות מלאה על ה-MQB.

פורסם

למה חלק מהרכבים בקונצרן מקבלים את פלטפורמת MQB , חלק מקבלים רק חלקית ואם אני לא טועה חלק לא מקבלים כלל ?

פורסם

בסופו של דבר כל רכבי הקונצרן יעברו לשלדת MQB, זאת פשוט שאלה של זמן. זה קורה לאט כי הקפיצה בדור עולה כסף, שלפלוצווגן כרגע אין בגלל סקנדל הדיזל.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...