Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השוטר היה עד לדבר עבירה ובחר להתעלם ממנה, הזוי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על איזה עבירה אתה מדבר?

אם שוטרים יעצרו כל אחד על העבירות שהוא מבצע בכביש , ראשית יצטרכו לעצור את עצמם, ואח"כ את רובו של העם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הילד נהג בלי מלווה... הרי תפקיד השוטר במקום ארוע הוא לכל הפחות לבדוק את כשרותם של המעורבים.

כך גם פעל... בדק במסופון... אז או שזה שוטר שיודע רק כתוב וכתוב שלא מבין מה הוא קורא או שבחר להתעלם מהעובדה שהגורם לתאונה נוהג ללא מלווה בניגוד להוראות.

משטרת ישראל היא בזיון אחד גדול... אומרים ש 99% מהשוטרים מוציאים שם רע לאחוז הנותר... כנראה שבצדק.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני לא יביע את דעתי על התהנהלות של המשטרה אבל לטעמי היא בהחלט לא תקינה!

יום לאחר התאונה נגשתי לתחנת המשטרה על מנת לקבל איזשהי אסמכתא לזה שאכן הגיע שוטר וגם לבדוק אפשרות לקבל את הדוח של השוטר על האירוע אבל בתחנה נאמר לי שאין שום דבר במערכת מלבד זאת שאכן התקשרתי אליהם פעמיים. הדוח של השוטר חשוב לי מכיוון שהנהג הפוגע הודה בפני השוטר שאין ביטוח חובה.

השוטר שהגיע היה שם בדיוק שתי דקות ובסוף אמר לנו שנפטור את זה בינינו למרות שבפירוש היו מספר עבירות על החוק של הנהג הפוגע- לא היה לו ביטוח חובה, הוא בן 17 ונהג ללא מלווה, לא היה עליו רשיון נהיגה ולא היו עליו שום רשיונות רכב.

אבל כרגע מה שמדאיג אותי זה שלאורך כל היום אני מנסה להשיג את הנהג הפוגע או את אמא שלו או את בן דוד שלו ואף אחד מהם לא עונה, וקבענו למחר שהם יגיעו להסדיר את התשלום מול המוסך.

פורסם

תמשיך לחכות. במקרה הטוב תקבל משהו לאחר תביעה משפטית, וגם זה בספק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תמשיך לחכות. במקרה הטוב תקבל משהו לאחר תביעה משפטית, וגם זה בספק.

אשמח לשמוע ממך רעיונות לאיך לטפל בזה יותר טוב

בכל מקרה הם ענו לי עכשיו אומרים שישלמו בראשון

פורסם

כיום המשטרה לא מתייחסת לנהיגה ללא ביטוח חובה, אלא אם יש עבירה רלוונטית נלווית.

אי נשיאת רישיון נהיגה/ רישיון רכב - לא כל כך מתעסקים עם זה

האם השוטר יכול להוכיח כי הנהג חייב מלווה ? אם אין רישיון ביד - אין לו דרך להוכיח.

חוץ מזה, מהתיאור עושה רושם שזה לא שוטר תנועה, כך שהוא כנראה עשה בדיקה מינימלית - לא דרוש לחקירה/ בעל ר.נ. וזהו.

לא כל שוטר מוסמך (או יודע) לרשום דוחות תנועה.

פורסם

שישלמו היום לא ביום ראשון...

אני לצערי לא מאמין שישלמו.

אני היית פועל בשתי דרכים.

1. רץ לבית חולים ומתלונן על כאבי גב כתוצאה מפגיעת הרכב ותאונת הדרכים - לצערי רק ככה אפשר לבצע רישום פורמלי של הארוע. כמה שיותר מהר כדי שהתלונה תהיה רלוונטית.

2. שולח ל YNET ובדף המשטרה שאילתא, איך יכול להיות ששוטר שמגיע לארוע של תאונת דרכים, לא מבצע חקירה מינימאלית, לא בודק את זהות הנוהגים, את רשיון הרכב שלהם, את ביטוח החובה שהם נדרשים לשאת ע"פ חוק והכי חמור שגם לא טורח למלא דו"ח ארוע! אם יש לך את שם השוטר... מה טוב.

כמו עובדי הדואר אלו... לא אכפת להם מכלום! אותי זה מטריף.

פורסם

עוד עדכון:

היום האמא של הנהג הפוגע יצרה איתי קשר ביוזמתה וטענה שהיא מאושפזת בבית חולים ולכן לא הצליחה לארגן את התשלום היום, במקרה אני עובד בבית חולים שהיא מאושפזת בו ובדקתי והיא אכן מאושפזת. סיכמנו שביום ראשון שנינו ניגש למוסך והיא תסדר את התשלום.

לגבי ההתנהלות של המשטרה כרגע אין לי שום חשק להתעסק בזה אבל כמו שאמרתי עם הם לא ישלמו בסוף על הנזק אז אני יגיש תלונה במשטרה ובנוסף אני יעשה כל מה שאני יוכל כדי להקשות להם על החיים אבל זאת באמת לא המטרה שלי ולא הכוונה שלי ברגע שהם יסגרו תשלום מול המוסך אנחנו נפרד כחברים וזהו.

פורסם

היי flaw..

קרה לי מקרה דומה לפני כמה חודשים, המשפחה התחמקה מלשלם במשך חודש, כל כמה ימים סיפור אחר,

בסופו של דבר המליצו לי לחפש בגוגל "שיער צהוב", להפתעתי זה עזר !

ממליץ לך גם.

פורסם

גם לי קרה מקרה דומה לפני כמה חודשים. לא שמעתי מהבחור בכלל. עכשיו אני צריך ללכת לתבוע אותו בבית משפט לתביעות קטנות ולקוות. המשטרה כמובן שלא טרחו להתעסק בזה. ( בסך הכל הבנאדם נוהג ללא ביטוח...) מנסיוני מעכשיו: על כל פיפס הכי קטן לגשת לבית חולים ואז המשטרה מחוייבת לטפל כי יש נפגע. אני לא טיפוס קטנוני אבל כנראה שזה מה שצריך לעשות. מה זה שיער צהוב? חיפשתי לא מצאתי. תודה.

פורסם
תקן אותי אם אני טועה... השוטר הגיע לאתר התאונה ולא בדק שלצדדים רשיון נהיגה תקף, ביטוח וטסט? בשביל מה משלמים להם משכורת? מדהים איזו אפסות.

אתה בכיוון הנכון.

הגיע לזירת תאונה, תאונות לרוב אם לא ב100% מתרחשות עקב אי ציות לחוק (מהירות, נהיגה בקלות דעת וכדומה), הרי שבוודאות אחד מהמשתתפים בתאונה ביצע עבירת תנועה, אם לא שניהם (אני מדבר בכלליות, ממש לא על המקרה הנ"ל) יחדיו תרמו למאורע.

אין צורך לרדוף אחר עבריין או להתחבא בשיחים עם לייזר, הכל פרוס מולך ורק מחכה לטיפול, במקרים חמורים, תביא מומחה.

זאת אולי הדרך הקלה ביותר לשוטר לתת דו"ח על עבירה שבוצעה עם מינימום עבודה, הגעת לזירה - נתת דו"ח.

לפני יותר מעשור, נהג משאית מעל 15 צעיר, החליט שהוא נכנס לנתיב הימני על רחוב בגין לפני דרך השלום ללא איתות או בדיקת מראות, הברקס שנתתי לא עזר, מגן הגלגל האחורי שלו נכנס ברכב שלי, הרים את רכבי על המדרכה (הולכי רגל קפצו על הגדרות בכדי לא להידרס) וגרר אותי על המדרכה על לסוף הסיבוב, בו הצד בימני של הרכב שלי נכנס בעמוד ועצר ונהג המשאית המשיך בביצוע הסיבוב בלי לשים לב להכל ההרס שהוא יצר סביבו, רק עוברי אורח שניצלו בנס מהאירוע רדפו אחרי המשאית עד אחרי הסיבוב בדרך השלום וגרמו לו לעצור.

התקשרתי למשטרה בהלם (הייתי כלוא ברכב כי הוא נמעך ברמה שלא איפשרה לפתוח את הדלת), סיפרתי להם את גודל האירוע.

משטרה: "יש פצועים?"

אני: "לא"

משטרה: צליל ניתוק

ניסיון שני:

משטרה: "יש פצועים?"

אני: "כן, אני פצוע קשה, לא יודעים מה יש לי"

יש, הם הסכימו לבוא!

באו, לקחו פרטים, התעלמו מהתחינות שלי לחלק דו"חות על המגוון הרחב של העבירות שנהג המשאית ביצע ללא עוררין והלכו.

גם לי זכור שהרישום במשטרה לקה בחסר ואת הכסף (שלא כיסה את ההוצאות) נאלצתי להשיג דרך תביעות נגד החברה של הנהג

כבר חתמתי...

פורסם

אני יכול לספר לך על מאות מקרים בהם הוגש כתב אישום.

תלוי מה חומרת הפציעה.

במקרים של תאונת רכוש בלבד, המשטרה עושה פחות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

במקרה של תאונה - אסור לשוטר לתת דוח תנועה על עבירה שקשורה לתאונה -> זה מונע מן המשטרה את האפשרות להגיש כנגד הנהג כתב אישום במידת הצורך (מונח משפטי שנקרא סיכון כפול).

• תוכן חדש...