Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייפוי הרכב לפני מכירה (חיפה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לצערי הגיע הזמן למכור את הסיאט איביזה שלי... הרכב קצת מלוכלך ויש לו כמה שריטות שטחיות ואני מעוניין לקחת אותו למקום שינקו אותו מבפנים ומבחוץ כולל פוליש או טיפול אחר שאולי נחוץ כדי שיראה יפה כמו שצריך.

מצב הרכב - בפנים ניקוי כללי בלבד, חיצונית יש כתמים משרף עצים על הגג שיורדים אבל משאירים סימן לבן וכאמור יש כמה שריטות לא עמוקות במיוחד שהייתי שמח להעלים.

מה נשמע שכדאי לעשות? מה תקציב סביר לעניין כזה והאם יש המלצות על מקום בחיפה שניתן לסמוך עליו שיעבדו כמו שצריך?

תודה!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש כל מיני מקומות ויש גם עבודות שתוכל לעשות בעצמך, מה התקציב?

באופן כללי יש חבר פורום שעושה עבודה טובה באזור והמחירים שלו לא גבוהים בכלל, תצור איתו קשר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

https://www.facebook.com/Vividetailing/?ref=hl

קרוב יחסית אלייך.

צריך לראות את הפגמים המסוימים עליהם אתה מדבר והאם יש בכלל מה לעשות איתם כדי לדעת טווח מחיר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע להגיד מה התקציב כי עוד לא הלכתי לשום מקום לקבל הצעות. ברור שאני לא מעוניין להוציא המון כסף, אבל מבין שיש צורך להשקיע קצת. ויויד לצערי בנצרת ואני פחות מתלהב לנסוע עד לשם ובחזרה שהיום הפנוי היחידי שלי הוא שישי. הבחור מהפורום (אורן) מחיפה או הסביבה לא ראיתי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע להגיד מה התקציב כי עוד לא הלכתי לשום מקום לקבל הצעות. ברור שאני לא מעוניין להוציא המון כסף, אבל מבין שיש צורך להשקיע קצת. ויויד לצערי בנצרת ואני פחות מתלהב לנסוע עד לשם ובחזרה שהיום הפנוי היחידי שלי הוא שישי. הבחור מהפורום (אורן) מחיפה או הסביבה לא ראיתי?

הוא מנשר,הוא עושה עבודה מעולה במחירים דיי נוחים,הוא מעביר פלסטלינה,פוליש[דו שלבי ככל הנראה],אוטם ווקס,ככה שיש הכנה מעולה לקראת מכירה:)[תקבל תאוטו בובה:lol:]

תדבר איתו,שלח לו כמה תמונות של המצב והוא יגיד לך בערך מה העבודה שהוא יבצע ויתן לך הצעת מחיר,עד כמה שאני זוכר הוא יכול לעשות עבודות גם באמצע שבוע וגם ימי שישי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבל לך על הזמן והכסף, תנקה את האוטו עם סבון ייעודי או ONR, תעביר פוליש של מגווירס, האוטו יהיה נוצץ וימשוך קונים כמו זבובים. אף אחד מהקונים לא דקדקן כמו הגולשים פה. חבל להשקיע כסף על רכב שאתה מוכר.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...