Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת שמן גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק בסובארו יש מדיד לשמן גיר ידני.

תיאלץ לפתוח בורג מילוי שהוא גם בורג מפלס. תבדוק לפי 2 התמונות מה רלוונטי לגביך:

113009.png26159.png

Stay Dirty

פורסם

קצת קשה להבין מהשרטוט מה הכוונה

כמעט בטוח שהתמונה השנייה היא הרלוונטית אבל שוב קשה לי להבין את זה אפשר אולי תמונה אמיתית או סרטון?

פורסם

שבת שלום,

רק שים לב שאם אתה מחליף, או ודק שמן ע''י פתיחת בורג, אתה צריך להצטייד (אם אתה מאזור ירושלים אשמח להשאיל לך)

בבוקסה מרובעת 8 מ''מ, כמה זאת:

https://www.google.co.il/search?q=%D7%91%D7%95%D7%A7%D7%A1%D7%94+%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%A2%D7%AA+8+%D7%9E%27%27%D7%9E&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjK18uFvIbLAhUG3iwKHQwjAyAQ_AUIBygB&biw=1067&bih=488#imgrc=5cKQEexmI0a78M%3A

רועי

פורסם

מה תפקיד הבוקסה? אני מאיזור אשדוד

ואם היא תעלה לי בקירוב למחיר בדיקה במוסך לא עדיף כבר לבדוק במוסך?

פורסם

תפקיד הבוקסה הוא לפתוח\לסגור את בורג הריקון\מילוי.

היא עלתה לי סביב ה- 30-40 שקל אם אני זוכר נכון.

תמיד טוב שיש בוקסה כזאת בארגז כלים, יש רכבים (פיג'ו,רנו,סיטרואן) שהיא משמשת לפתיחה\סגירה של בורג ריקון שמן מנוע.

גם בתיבת הילוכים אוטומטית מסוג AL4, היא משמשת לפתיחה\סגירה של הברגי הברגי מילוי\ריקון.

רועי

• תוכן חדש...