Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי מערכת alpine ida-x305s bt

את המערכת רכשתי ליפני כחודשיים מיד 2 לאחר ההתקנה כול הרמקולים עבדו בשלמותם ולא הייתה בעיה.

לפיני כשבוע הבחנתי שהרמקולים הקדמיים לא מנגנים כמו כן גם הטוויטרים מקדימה.

הלכתי למתקין שעשה כמה בדיקות בחוטים כדי לבדוק מה הבעיה, מאיבחון שלו עולה כי המגבר הפנימי של המערכת שאליו מחוברים הרמקולים הקדמיים נשרף ולא עובד.

הוא הציע לי לשלוח לתיקון ואמר שעלות של דבר כזה יכולה להגיע ל 350 ש"ח וכי יש לו מלא מערכות משומשות שעברו תיקון ולא עושות שום בעיות.

השאלה שלי היא כזאת האם בכלל שווה לי להשקיע בתיקון של המערכת?

האם התיקון יוריד מאיכות הביצועים של המערכת?

כמה אפשר למכור מערכת כזאת במצב כזה במידה ואני לא מתקן?

זאת עלות המערכת כחדשה:

http://www.al-galgalim.co.il/catalog.php?id=1552

חשוב לי לציין שליפני 4 שנים היה לי מערכת של קנווד די פשוטה שהחזיקה את העומס של המערכת ועבדה כמו שעון.

נתוני מערכת:

מקדימה- רמקולים של קיקר + טוייטרים של הרץ

מאחורה- קומפוננט של לייטינג אודיו.

מגבר- 1000W boss

סאב- 8" תיבה סגורה של רוקפורד.

אשמח לעזרה וחוות דעת ממכם!!

פורסם

בדוק אם במקרה פונקצית כיבוי המגבר הפנימי לא פועלת. ראה עמ' 24 בחוברת הפעלה תחת Power IC.

אפשר גם לנסות לעשות איפוס למכשיר ולראות שוב אם הכל מוגדר נכון (אם יש הגדרות מסויימות שברצונך לחזור אליהן, רשום אותן בצד).

האם הרמקולים והטוויטרים מקדימה מחוברים לכל ערוץ בנפרד או שיש חיבור מקבילי/טורי שלהם לזוג ערוצים (ובכלל, למה לא לעבוד עם קומפוננט קדימה?)?

יש חיתוכים נכונים עבורם באמצעות קרוס חיצוני?

באילו דגמים מדובר ומה ההתנגדות שלהם?

לגבי תמחור עבודת תיקון אם נדרשת, השיקול הכלכלי הוא שלך ביחס למחיר שרכשת את הר"ד ואם הוא עונה לצרכים שלך בצורה טובה ביחס למוצרים אחרים.

אם אין בעיה אחרת שהובילה לכשל בגבר הפנימי ואם התיקון מבוצע עם חלק מקורי לא צריכה להיות דאגה מיוחדת לדעתי.

• תוכן חדש...