Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אטם ראש פיגו 206 1.4 יד'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

בבדיקה של שישי בצהריים גיליתי שהתחילו סימני שמן במיכל העיבוי (לא במים עצמם)

מערכת הקירור ברכב עברה יישור קו עם הקנייה (רדיאטור חדש , מים פריסטון, צינור לרדיאטור פנימי) במערכת מאז ומעולם היו מים ירוקים.

אני יודע שמדובר באטם ראש השאלה האם צריך לטפל בדחיפות ?

ומה העלות ?(במוסכים נורמאלים)uploadfromtaptalk1455294713014.jpguploadfromtaptalk1455294723102.jpg

דרך אגב הרכב לא התחמם מעולם..

שלומי

שלומי

פורסם
צלם את פקק מילוי השמן גם

מחזק .

יש הרגשה בחוסר סחיבה ?

יש איבוד שמן ?

אני מאמין שאם היה שמן במים , הם לא היו בצבע ירוק .

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

פקק מילוי שמן נקי לגמריי לפני כחצי שנה החלפתי אטם מכסה שסטומים שמן נקי.

מנוע עובד נקי ועגול.

עבר 127K.

לא נוגע בשמן ובמים..

שלומי

פורסם

לדעתי עד שאתה לא מנקה את המיכל כל קיבעון על ראש מנוע הופך אותך לטרף קל של מוסכים.

לפיג'ו יש נוזל קירור מקורי שעולה 90 ש"ח תחליף גם על הדרך.

פורסם

נזכרתי גם שלפני כחודש היו 2 חתיכות קטנות של גומי שחור במים..נראה כמו חתיכת אטם..

בכל מקרה אני יעשה ניקוי למיכל..וימשיך לעקוב

יש המלצות לניקוי ? אני זוכר מהפעם האחרונה שהלכלוך לא יורד בקלות..

שלומי

פורסם

תבדוק אם הלכלוך שמנוני בכלל לפני שאתה מסיק מסקנה חבל ללכת למוסך ולהפוך לטרף קל למוסכניק שידפוק אותך במחיר...

בדוק שמן/מים על בסיס קבוע יש גם בדיקה של CO2 במיכל

בדוק עשן מהאגזוז או נזילת מיים חזקה

בדוק סחיבה אם יש שינויים חנק במנוע וכיוצא בזאת

יש לי רכב בבית שיש לו פריצה באטם והוא נוסע כרגיל שמן בסדר ואין עירבוב אבל יורק מיים מהאגזוז -סימן פריצה קלה

פורסם
תבדוק אם הלכלוך שמנוני בכלל לפני שאתה מסיק מסקנה חבל ללכת למוסך ולהפוך לטרף קל למוסכניק שידפוק אותך במחיר...

בדוק שמן/מים על בסיס קבוע יש גם בדיקה של CO2 במיכל

בדוק עשן מהאגזוז או נזילת מיים חזקה

בדוק סחיבה אם יש שינויים חנק במנוע וכיוצא בזאת

יש לי רכב בבית שיש לו פריצה באטם והוא נוסע כרגיל שמן בסדר ואין עירבוב אבל יורק מיים מהאגזוז -סימן פריצה קלה

יריקת מיים מהאגזוז לא מעידה תמיד על בעיית ראש מנוע אך במיקרה שלך אני מניח שעשית את כל הבדיקות הנילוות לכך ורק אז פסקת פריצת אטם ראש.

פורסם

תנקה את המיכל ,מה שנראה כמו ג'יפה שהגיעה מהמנוע\רדיאטור\מערכת הצטברה לה במיכל . תנקה את המיכל תחליף נוזל קרור תעשה שטיפה למערכת תכניס נוזל קרור מקורי חדש ותחכה בסובלנות תוך כי מעקב . זאת השקעה קטנה כספית .לפני שאתה רץ לעשות ראש מנוע . יש גם אופציה לבדיקת לחץ הפוך ולראות שאין בריחת לחץ למערכת הקרור.

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

• תוכן חדש...