Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרשמתי מיקודם, שום משחזת או מכשיר לא שוים כלום.

היתה לי ספציפית את המשחזת הזו של גלובל ופיזרתי אותה עם כל השטולים והשטויות האלו בין חבריי העצלנים.

ב200 שח תזמין אבן מאיביי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש את הסטים האלא להשחזה באייביי http://www.ebay.com/itm/New-Knife-Sharpener-Professional-Kitchen-Sharpening-System-Fix-angle-With-Stone-/360623404913?hash=item53f6d47771:g:llEAAOxyoA1RVOeb

הסט חיקוי של המוצר המקורי בעלות של איזה 200$, המינוס היחיד שלו שהאבנים הסיניות נהרסות די מהר אבל זכור לי שבעלות לא גדולה אפשר להזמין את האבנים המקוריות ולשים בסט הזה.

יש פה סקירה עליו

אודי A4

דימה.

פורסם

שטול כפי שנאמר, לא משחיז את הלהב ואין מנוס מלהשחיז את הסכין אחת לכמה זמן כתלות באופי ומשך השימוש.

הזמנתי מספר אבני השחזה מיפן והם בהחלט באיכות מעולה ביחס למה שהכרתי בארץ.

M-TECH E46

פורסם
יש את הסטים האלא להשחזה באייביי http://www.ebay.com/itm/New-Knife-Sharpener-Professional-Kitchen-Sharpening-System-Fix-angle-With-Stone-/360623404913?hash=item53f6d47771:g:llEAAOxyoA1RVOeb

הסט חיקוי של המוצר המקורי בעלות של איזה 200$, המינוס היחיד שלו שהאבנים הסיניות נהרסות די מהר אבל זכור לי שבעלות לא גדולה אפשר להזמין את האבנים המקוריות ולשים בסט הזה.

יש פה סקירה עליו

אם אני לא טועה הסט המקורי הוא של חברת נורטון.

בכל אופן על פי גודל האבנים ועל פי מבנה הסט אינני רואה שום צורה שהוא משחיז באופן אחיד להב מעל גודל של 10~ סמ.

כמו שאמרתי פעמיים, כל הפטנטים לא שוים כלום

פורסם

השחזה אכן חובה שתהייה טובה

http://www.wuesthof.com/international/knowledge/honing-und-sharpening/index.jsp

אבן מים הכי טובה - חפש whetstone באיבי

אני משתמש בכלי כזה - Diamond sharpening steel

http://www.ebay.com/itm/28cm-Diamond-Coated-Stainless-Steel-Kitchen-knife-Sharpener-Tool-Blade-New-/252247072415?hash=item3abb18de9f:g:tzcAAOSwp5JWX6I5

קובי

:-)

פורסם

אני לא יודע מה ואיך אתם חותכים אבל יש לי סט גלובל שחוגג כמעט עשור ואף סכין לא עברה השחזה. כולן חדות מאוד (כמובן לא כמו בימים הראשונים) שתול לא נועד להשליז סכין הוא נועד "לסרק" את הלהב לכיוון אחד וזה כן עובד וכן עוזר וניתן לראות ולהרגיש את ההבדל באופן מיידי.

עכשיו לגבי סטים, כמו שאמרתי יש לי סט רחב של גלובל ויש לי עוד סט מלימודי הטבחות של ארכוס. עם כל סט אני אוהב לעשות דברים אחרים.

עכשיו השאלה אם אתה מחפש מותג או שלא אכפת לך להתנסות. קניתי לא מזמן סכין פירוק גמישה באיקאה והיא מאוד איכותית וחדה. ממליץ לך להתחיל עם סכין שף אחת מאיקאה ולראות אם אתה מתחבר.

פורסם (נערך)

E-A

צר לי לאמר לך אך כנראה אתה לא יודע איך סכין אמורה לחתוך.

אפילו גלובל חדשה מהניילון לא חותכת כמו שהיא תחתוך אחרי השחזה קלה, אז אחרי כמה שנים?

אני בטוח ב 1000% שהסט שלך לא חותך טוב.

@חותך טוב זה מצב של גילוח, שאפשר לגלח עם הסכין

תוכל לצלם תמונה של דף A4 שחתכת אותו באויר (יד אחת מחזיקה את הדף בפינה ואת הסכין להעביר בתנועה חלקה עליו)

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

פורסם

אני מכיר את כל זה וכל הסט הגיע במצב של סכין גילוח. היום רוב הסכינים לא במצב הזה אבל זה לא מפריע לי (כאחד שדומר על הסכינים בקנאות ולא יכול לגעת בסכין שלא חותכת טוב) מה זה חותכת טוב בשבילי? זה לא סכין שיכולה לחתוך בקבוק באוויר או נייר a4 .. סכין לא נועדה לזה, נכון זה כייף ומגניב אבל בינינו היא לא נועדה לזה. סכין שחותכת טוב בשבילי היא סכין שחותכת בקלות עגבניה, סכין שבתנועה אחת קדימה או אחורה עושה את העבודה בקלות ובלי הפעלת כוח. כל השאר זה דאווין.

פורסם

החיתוך נייר נועד לבדוק את מצב שינון הלהב ואת כושר היכולת הבסיסית שלו לחתוך, זו בדיקה ולא לדעווין

פורסם

באתר שנתתי. אבן 6000/1000 או 2 אבנים נפרדות בעלי אותו גריט.

מה שנכנס לך לתקציב

• תוכן חדש...