Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מכיר את כל זה וכל הסט הגיע במצב של סכין גילוח. היום רוב הסכינים לא במצב הזה אבל זה לא מפריע לי (כאחד שדומר על הסכינים בקנאות ולא יכול לגעת בסכין שלא חותכת טוב) מה זה חותכת טוב בשבילי? זה לא סכין שיכולה לחתוך בקבוק באוויר או נייר a4 .. סכין לא נועדה לזה, נכון זה כייף ומגניב אבל בינינו היא לא נועדה לזה. סכין שחותכת טוב בשבילי היא סכין שחותכת בקלות עגבניה, סכין שבתנועה אחת קדימה או אחורה עושה את העבודה בקלות ובלי הפעלת כוח. כל השאר זה דאווין.

סכין שלא חותכת דף A4 עלולה להחליק מקליפה של עגבנייה טריה למשל או פלפל טרי, וזה מסוכן.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא יודע מה ואיך אתם חותכים אבל יש לי סט גלובל שחוגג כמעט עשור ואף סכין לא עברה השחזה. כולן חדות מאוד (כמובן לא כמו בימים הראשונים)

חד זה ככה:

ולא קשה להגיע לזה.

התאמנתי קצת, שפשפתי קצת את הסכין, אבל בסוף זה עובד.

ההבדל בין עבודה עם סכין מושחז ללא מושחז הוא מאוד מורגש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...