Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בכלל לא בטוח שגם הדיסקה שאני קונה מטויוטה היא מקורית. היא אומנם כחולה אבל זה לא עדות לכלום. לצערי אין לי דיסקית "מקורית" להשוואה.

למה אתה לא בטוח שהדיסקה שאתה רוכש מטויוטה היא לא מקורית ? נכון שיש מקרים שהמוסכים המורשים רוכשים חלפים מספקים שונים בחו"ל או בארץ ומוכרים אותם כחלקים מקורים אבל זה לא נפוץ מאוד.

איזה כייף לי :)

פורסם
בדיוק חודש.

היום המתינה בתיבה מעטפה (מעטפה עאלק, חתיכת קרטון עטופה סלוטייפ) עם הדיסקיות בתוכה.

כמו שעיניכם רואות לא מדובר בדיסקיות מקוריות ולא נעליים, לרגעים עוד הייתי אופטימי. יחד עם זאת ולמעט הצבע השחור אני לא חושב שיש יותר מדי הבדל בין זה לבין הדיסקית ה"מקורית" שאני רוכש מטויוטה לפני כל טיפול.

תבדוק האם זה צבע שחור או אטם גומי או פיבר המודבקים לדיסקה כמו בדיסקה המקורית.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...