Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

הטסט קרב ובא, אני צריך להחליף מגב אחורי בגלל השטות בחוק של אם הוא לא תקין זה עלול להכשיל בטסט, המגב האחורי אצלי מתפרק ואני צריך להחליפו - בגלל שמדובר ביחידה שלמה שצריך להחליף (מגב עם תופסן מותאם) ובגלל שמדובר במוצר שהוא כנראה ייחודי לפיאט, אני לא מוצא כמעט איפה לרכוש כזה.

לפני שאני פונה למורשה ונותן לו לשחוט אותי בעוד כמה שקלים, יש מקום בארץ שמוכר מגב אחורי פשוט או סיליקון של בוש (עדיפות לאיוזר ראשל"צ).

תודה רבה!

Opel Adam S 2017

פורסם

זה רכב נפוץ, גם אם צריך מגב מקורי זאת לא אמורה להיות בעיה להשיג אחד כזה. תעשה סבב טלפונים בין חנויות לחלקי חילוף באחזור מגוריך.

אגב, גם אני הייתי צריך לקנות מגב אחורי לפני הטסט, וגם לי אמרו בחנות שמדובר במגב מיוחד שבדיוק אזל להם מהמלאי. בסופו של דבר לקחתי מהתצוגה שלהם מגב רגיל קטן לראות אם זה מתיישב על התושבת - ופלא פלא זה התאים כמו גדול.

פורסם
אהלן

הטסט קרב ובא, אני צריך להחליף מגב אחורי בגלל השטות בחוק של אם הוא לא תקין זה עלול להכשיל בטסט, המגב האחורי אצלי מתפרק ואני צריך להחליפו - בגלל שמדובר ביחידה שלמה שצריך להחליף (מגב עם תופסן מותאם) ובגלל שמדובר במוצר שהוא כנראה ייחודי לפיאט, אני לא מוצא כמעט איפה לרכוש כזה.

לפני שאני פונה למורשה ונותן לו לשחוט אותי בעוד כמה שקלים, יש מקום בארץ שמוכר מגב אחורי פשוט או סיליקון של בוש (עדיפות לאיוזר ראשל"צ).

תודה רבה!

תצלם את זרוע המגב מקרוב ותעלה לכאן.

99% שניתן להחליף בו את הגומיה בלבד, את הגומיה אתה מפרק ממגב קטן חדש שאתה קונה בכל חנות חלפים ב 15 שקל וחותך לפי המידה שלך.

פורסם (נערך)

בחברה נסחפו:

1.jpg

אם אתה לא מוצא בארץ דגם מתאים (למשל בוש H840), אז תזמין מחו"ל:

http://www.wiperblades.co.uk/fiat-500-years-2007-to-2016-rear-wiper-blades/

וכאמור, מסתמן שניתן להחליף רק את להב הגומי בלי כל הקונסטרוקציה מסביב.

בוקי:

3397004802PHFRWHCO0000.jpg

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

זהו שחבר שעובד במקרה בחנות שיש בה מגבים אמר לי שיש קומבינה שעושים עם הגומי, המחיר של המורשה הזוי ובזוי, מדובר על מגב והזרוע עצמה - יותר מ 600 שקל. פשוט מקומם חשבתי שבזה איכשהו יהיה זול יותר.

אעדכן אם מצאתי פיתרון ואעלה תמונה לכל מי שיש רכב כזה למקרים בעתיד. תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

אם הזרוע נראה כמו בתמונה בהודעה של טום, לא צריך למצוא שום פתרום, הפתרון כבר קיים. רשמתי אותו בהודעה הקודמת שלי.

פורסם

תבדוק מה המידה באינצ'ים ותזמין רק את הגומי ותחליף.

יצא לי להחליף ככה גומי מגבים בטויוטה פריויה והקונסטרוקציה של המגב נראית דומה לציור שהועלה פה בשרשור, ענין של דקה לשלוף ולהחליף.

פורסם

עשיתי סיבוב באיזור מערב ראשל"צ ומסתבר שיש פה מקום לחלקי חילוף בשם האחים מוניס שמחזיק את הסוג הנ"ל (לא חסרים מקומות שפשוט אין ורק בהזמנה), יש לא מעט דגמים דומים. בסוף קניתי של חברת vision ב 45 שקלים. סביר לגמרי לעומת מחיר של מורשה...

זה המגב המקולל לפני ההחלפה

P60127-152522.jpg

P60127-152535.jpg

Opel Adam S 2017

פורסם

ב 9.5 דולר הזמנתי באיביי מגב אחורי מקורי של יונדאי קיה לפיקנטו שלי (אבל יש שם לכל התוצרים) . תזמין עכשיו ושים בצד ...להחלפה הבאה .

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

שכחתי לצלם את החדש, אבל הוא דומה בדיוק ללהב כמו שבתמונה של TOM_22 - מחליף את הלהב עם הפלסטיק (לא כולל הזרוע כמובן).

אני לא מוצא סיבה למוסכים שמחליפים את הזרוע זה פשוט גניבה לשלם על דבר כזה 400+ ש"ח.

Opel Adam S 2017

פורסם

אפשר לקנות מגב זול לקחת את הגומי ,ולהשתיל במגב האחורי. זה מה שעשיתי ב500 ,עלה לי 19.90 שקלים ועשר דקות של עבודה עובד נהדר.

• תוכן חדש...