Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברים. אני חייב אבל פשוט חייב לגבש כבר החלטה וצריך את עזרתכם. המועמדות הן לאון 1.8T ,סיוויק 1800 ופוקוס טרנד,ספורט או טיטניום. אני נוטה לכיון הפוקוס טיטניום. ישנה אחת מליסינג עם 70,000 ק"מ 2012 . ראיתי גם מס' סיוויק 2013 מליסינג גם. מה אחוז ההפחתה מליסינג? משום מה מתעקשים בחברה שזה 8% ואני כאשר מחפש במחירון לוי יצחק עם שקלול (קניה ישירה מחברת ליסינג), ההורדה היא של 18% מהמחירון. האם שווה להתקרב לרכב עם מנוע טורבו (פוקוס ) יוצאת ליסינג, שאני מניח שלא טרחו להמתין דקה בכיבוי ודקה לאחר הנעה מן הסתם. כל הרכבים ידניים. בבקשה רעיונות ועצות אני חייב כבר לסגור עסקה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

ההודעה שלך לא כל כך מגובשת....

אולי תנסח אותה שוב עם קצת יותר תשומת לב.

אתה מדבר על מועמדות ספציפיות שקיימות בשוק או שאתה בשלב המחשבות הראשוניות לפני בחינת המצאי בשוק?

כתבת "ישנה אחת מליסינג עם 70,000 ק"מ 2012", על איזה מודל אתה מדבר? לא ברור, אבל משתמע שכבר בחנת רכבים מסויימים שקיימים למכירה.

מנגד אתה מדבר על לאון, סיוויק ושלוש פוקוסים שכולם ידניים... מה שלא כל כך מתחבר עם ליסינג. בטח לא טורבו מליסינג....

הדבר היחיד שמגובש אצלך זה רכבים ידניים. עם זה אני מאוד מאוד מזדהה.

לכן אני מציע שפשוט תתחיל לחפש מועמדות ידניות ואז תגלה כמה מעט יש. זה מאוד יקל עליך לסנן.

פורסם

בדקתי ביד2, ואכן באופן מוזר יש פוקוס אקובוסט 2012 מליסינג, עם 70K ק"מ, ב-70K.

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=8&RecordID=3375735

אם היא נמצאת כשמורה ותקינה, בלי תאונות וכו' - מציאה מטורפת לדעתי (זה הרכב שלי כרגע, ואני מאד ממליץ).

עדיפה לטעמי על האופציות האחרות שהועלו.

אגב, יש עוד אחת, פרטית, כתומה :

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=3940801

שווה בדיקה. זה רכב מאד נדיר (מישהו ציין פה נתון של משרד התחבורה שנמכרו סה"כ 20 רכבים כאלה בארץ).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
ההודעה שלך לא כל כך מגובשת....

אולי תנסח אותה שוב עם קצת יותר תשומת לב.

אתה מדבר על מועמדות ספציפיות שקיימות בשוק או שאתה בשלב המחשבות הראשוניות לפני בחינת המצאי בשוק?

כתבת "ישנה אחת מליסינג עם 70,000 ק"מ 2012", על איזה מודל אתה מדבר? לא ברור, אבל משתמע שכבר בחנת רכבים מסויימים שקיימים למכירה.

מנגד אתה מדבר על לאון, סיוויק ושלוש פוקוסים שכולם ידניים... מה שלא כל כך מתחבר עם ליסינג. בטח לא טורבו מליסינג....

הדבר היחיד שמגובש אצלך זה רכבים ידניים. עם זה אני מאוד מאוד מזדהה.

לכן אני מציע שפשוט תתחיל לחפש מועמדות ידניות ואז תגלה כמה מעט יש. זה מאוד יקל עליך לסנן.

מדובר על מועמדות פוטנציאליות. רק הלאון לא נמצאת בליסינג.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אם היא נמצאת כשמורה ותקינה, בלי תאונות וכו' - מציאה מטורפת לדעתי (זה הרכב שלי כרגע, ואני מאד ממליץ).

שווה בדיקה. זה רכב מאד נדיר (מישהו ציין פה נתון של משרד התחבורה שנמכרו סה"כ 20 רכבים כאלה בארץ).

קראתי כמה כתבות על הרכב וכולם מפרגנות. 70 אלף ק"מ לרכב שעלה לכביש בדצמבר 12 ובעל מגדש טורבו זה לא בעייתי משהו?

פורסם

אני משוחד (בעל הונדה סיוויק) כבר רכב שלישי שאני מחליף שהוא סיוויק.

במסגרת העבודה שלי אני לוקח כל פעם רכב אחר במשך היום לנסיעות בעיקר ארוכות לפגישות מחוץ לעיר

וכל פעם מחדש אני חוזר בחיוך לסיוויק שלי בסוף יום

הייתי הולך על ההונדה בלי להתלבט בכלל.

יש את הונדה ויש את כל השאר... פעם צחקתי על המשפט הזה. אבל כל בעל הונדה יאמר לך שזה אמת לאמיתה !

פורסם
קראתי כמה כתבות על הרכב וכולם מפרגנות. 70 אלף ק"מ לרכב שעלה לכביש בדצמבר 12 ובעל מגדש טורבו זה לא בעייתי משהו?

לטעמי לא, מדובר על ממוצע של 17K לשנה, שזה לגמרי ממוצע לרכב פרטי, ונמוך לרכב ליסינג.

צריך ללכת לראות ולנסות להבין מה הסיפור של הרכב, איך הוא הגיע לליסינג בכלל, מי היה הנהג העיקרי וכו'.

הטורבו ברכבים מודרניים לא כזה רגיש כמו ברכבים הישנים יותר, ולא דורש תשומת לב מיוחדת. ספציפית לגבי הפוקוס אקובוסט לא ידוע על רגישות ספציפית של הטורבו או בעיית אמינות (ממה שקראתי בפורומים באירופה).

אם זה כל כך מטריד אותך יש את השניה, הפרטית, למה אתה לא הולך עליה ? חוץ מהצבע הכתום נשמעת גם אטרקטיבית ושווה בדיקה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

יש את הונדה ויש את כל השאר... פעם צחקתי על המשפט הזה. אבל כל בעל הונדה יאמר לך שזה אמת לאמיתה !

כן, יש את הונדה ויש את כל השאר (שמעדיפים לא לשלם אקסטרה על רכב בלי שום ערך מוסף).

סלוגן פלצני שלא מחובר למציאות, כיאה להונדה.

פורסם
לטעמי לא, מדובר על ממוצע של 17K לשנה, שזה לגמרי ממוצע לרכב פרטי, ונמוך לרכב ליסינג.

צריך ללכת לראות ולנסות להבין מה הסיפור של הרכב, איך הוא הגיע לליסינג בכלל, מי היה הנהג העיקרי וכו'.

הטורבו ברכבים מודרניים לא כזה רגיש כמו ברכבים הישנים יותר, ולא דורש תשומת לב מיוחדת. ספציפית לגבי הפוקוס אקובוסט לא ידוע על רגישות ספציפית של הטורבו או בעיית אמינות (ממה שקראתי בפורומים באירופה).

אם זה כל כך מטריד אותך יש את השניה, הפרטית, למה אתה לא הולך עליה ? חוץ מהצבע הכתום נשמעת גם אטרקטיבית ושווה בדיקה.

צבע כתום יהיה מאוד לא סחיר לעניות דעתי , וכנראה שההוכחה היא הזמן הרב שהרכב מפורסם (יש לבעליו נטיה להוריד את המודעה פעם ב, ולהחזיר אותה מדי פעם). מה שגם המחיר שלה גבוה בעשיריה מהמחיר של הרכב ליסינג , ולפי הפרסום שלהם גם נותנים שנתיים אחריות.

פורסם

מציאה מטורפת אתה אומר? אוקיי. ביצעתי ניסוי על 5 אנשים שונים. השאלה הייתה זהה: "ישנו רכב למכירה, אומנם נדיר יחסית ובטח בידני מחברת ליסינג. המחירון שלו 78(יד פרטית) החברה מבקשת 69. כל ה-5 ששאלתי אותם ענו באופן דומה. "חברת ליסינג? קודם שיורידו 22 אחוז ומשם נמשיך". מה אני מפספס?

פורסם

חברות ליסינג ממש לא מורידות 22 אחוז אוטומטית. תנסה לקנות רכב מבוקש עם נתונים טובים ומצב טוב מחברות ליסינג - ההנחה לא תהיה מעל 12-15 אחוז. הכל עניין של היצע וביקוש.

מדובר כאן ברכב מאד לא סטנדרטי לחברת ליסינג, לכן אני אומר שקודם צריך ללכת ולנסות להבין מה הסיפור בדיוק. אם הרכב אכן במצב טוב ואין חשד לתאונות וכו׳ - המחיר סביר מאד. אולי תצליח להתמקח על עוד כמה אלפים.

שורה תחתונה תחשוב מה התמורה לכסף. איזה עוד רכב 2012 עם תמורה דומה תוכל לקנות בכסף הזה?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)
צבע כתום יהיה מאוד לא סחיר לעניות דעתי ,

אתה ער לכך ש"רכב לא סחיר" זה רכב שנמכר בפחות כסף?

ואם אני צריך להמשיך ולהסביר את המובן מאליו אז בתור קונה פוטנציאלי זה טוב לך....

אם רכב כתום לא מפריע לך אז העובדה שזה צבע לא סחיר רק צריכה לעודד אותך שתוכל לקנות אותו במחיר יותר אטרקטיבי מאשר אם היה בצבע כן סחיר.

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם
אתה ער לכך ש"רכב לא סחיר" זה רכב שנמכר בפחות כסף?

ואם אני צריך להמשיך ולהסביר את המובן מאליו אז בתור קונה פוטנציאלי זה טוב לך....

אם רכב כתום לא מפריע לך אז העובדה שזה צבע לא סחיר רק צריכה לעודד אותך שתוכל לקנות אותו במחיר יותר אטרקטיבי מאשר אם היה בצבע כן סחיר.

אני עוקב אחרי הזמן.שהוא מפורסם בלוח במחיר של 80. מדי פעם יורד ל75 ואז עולה ל82 ואז שוב 80. משחק נחמד שכזה. אני לא מחזיק רכבים ליותר משנה וחצי שנתיים ולכן סחירות חשובה לי.

פורסם

אני לא יודע לגבי שאר הנתונים של הרכב. כל מה שהתכוונתי הוא שכשאתה קונה רכב אז כל הנתונים שפוגעים בסחירותו הם נתונים חיוביים עבורך. נכון שבעת המכירה תתקל בקשיים אבל ניתן לומר בצורה די גורפת שהיתרונות כעת יגברו על החסרונות בהמשך.

נאמר שהצבע בעייתי ומוריד ערך של 20 אחוז. אז כעת תקנה ב 20 אחוז פחות מרכב בצבע סחיר, ובהמשך תמכור ב 20 אחוז פחות

מרכב בצבע סחיר. בהנחה שמדובר ברכב שערכו יורד אז זו לא בעיה בכלל.

מה שנכון בעמדתך הוא שרכב עם בעיית סחירות דורש יותר סבלנות במכירה. לאור תדירות ההחלפות אצלך זה בהחלט שיקול לגיטימי.

• תוכן חדש...