Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

14 ימי עבודה מיום חתימת החוזה .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון שקניתי רכב חדש העניין המרכזי היה בגלל איחור במסירת הרכב שעדין לא קיבלתי ולגבי המחיר נכון מודה שגם אני קניתי

ואיך אומרים יצאתי פרייר אבל אני לא יחכה ל6 שנים לקניית רכב שכבר יותר מ8 שנים .

ולגבי הקניה אני לא בוכה על זה רק רוצה לקדם תהליך לאנשים הבאים שרוצים לקנות רכב ואין ביכולתם לקנות .

שמע אם הייתה קבוצה לנושא המחיר כמובן שהיה הרבה יותר שמח וכן היה שינויי .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

שום קבוצה לא תעזור לך בהורדת המחירים, כל זמן שאין תחרות ויש מונופולים, שום דבר לא יגרום להם להורדת מחירים.

אף אחד לא באמת יחרים את צ'מפיון\כלמוביל\לובינסקי רק בגלל המחירים שלהם רק כדי לקנות משהו שהוא לא רוצה.

חובבי יונדאי ימשיכו לקנות יונדאי כמו שחובבי VAG ממשיכים לקנות VAG למרות המחיר ולמרות בעיות האמינות שהיו להם בשנים האחרונות.

פורסם

הלחץ על צוותי המסירה בינואר הוא עובדה ידועה. לדעתי היבאונים עושים טעות כאשר הם מבטיחים מועדי מסירה שברור שהם לא יוכלו לעמוד בהם. בד"כ למי שהמסירה מתעכבת מציעים רכב שכור ו/או טיפולים חינם.

הסוכן לא מרוויח כלום מהעיכוב במסירה, להפך, הוא סובל מזה שהוא מקבל טלפונים זועמים מלקוחות שקנו כלי רכב, שלמו במיטב כספם, ומחכים לקבל את הרכב. חוסר הסבלנות של הלקוחות הוא מובן, אך לא בטוח שטלפונים חוזרים ונשנים לסוכן יעזרו במשהו. אני הייתי מנסה לקבל מהחברה תאריך סופי למסירה, ואם חל אחרי 14 ימי עבודה לסכם על פיצוי נוסף במקום לנסות להתקשר ולקבל תשובות מתחמקות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ערב טוב חברים מצטער שלא היה לי זמן אתמול להיכנס ולעדכן .

אתמול קיבלתי סוף סוף את הרכב ואני מרוצה בנתיים טוב ימי התרגשות אלה :)

בעוד כמה חודשים אתן לכם קצת יותר פרטים איך היא ואיך ההרגשה בא .

לגבי המסירת הרכב לא היה משהו רכב היה קצת מלוכלך חיצונית קלות אבל בכללי היה בסדר .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...