Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה להחליף את משאבת המים הרועשת והדולפת.

אני צריך כמה עצות"

1. הציעו לי משאבה ספרדית חלופית או גם יפנית מה עדיף?

2. נוזל קירור יעודי למונדאו גייה 2006 שני ליטר ומה הכמות שצריך? ספר רכב כ-8 ליטר , איך לנקז את המים מהמערכת?

3. מהו תהליך הפירוק,הבנתי שהמנוע צריך להיות קר כדי למנוע סדקים ונזקים? לפרק את הרצועה וישר לגלגלת (הפולי) 3 ברגים , ישנה צנרת שצריך לנתק? מה עושים אם זה תקוע בגלל אבנית / חלודה?

4. מילוי הנוזל מהמיכל העליון? איך ואם צריך לנקז אוויר? ישר להניע את הרכב?

5. זמן החלפה משוער?

אשמח לטיפים

תודה מראש

• ספונסר פורום
פורסם

האמת שלפי השאלות שלך,לא נראה שיש לך עדיין את הידע או הכישורים שצריך כדי לבצע החלפה כזו, והמלצתי היא לתת לבעל מקצוע לבצע את ההחלפה.

אורן

פורסם

אורן אכן צודק אני לגמרי בענין של diy אך כמו שלא אנסה לטוס לבד במטוס ככ אני לא ממליץ לאדם שלא נגע ראה הריח והרגיש להתעסק עם משהו כה רגיש ברכב כזה רגיש.

אפשר להתחיל בקטן שמן פילטר פלגים התקנות מסביב אבל החלפת משאבת מים דורשת ניסיון בסיסי.

פורסם

מיכאל דבר ראשון תודה על התגובה והדאגה,

דבר שני את רצועת האבזרים וצינור חימום תא נוסעים החלפתי בעצמי עם עזרה של חמי.

על פניו זה לא נראה מסובך, שחרור הרצועה 3 ברגים בפולי ו3 על המשאבה, הבנתי שעלול להיות קשיים בפירוק עצמו, ראיתי שהמלצת לפרק WD40.

ראיתי גם סרטונים ברשת ובאתרי פורד בריטיים,

פשוט רציתי לקבל את התמונה המלאה כולה, כדי שאוכל לקבל את ההחלטה איך לפתור את הבעיה.

תודה

פורסם

לא עבודה מורכבת וכאשר יש שרשרת תזמון זה אפילו קל יותר. אם אתה סומך על הכישורים הטכניים שלך לך על זה בלי להתבייש. מקסימום תצטרך חבר טלפוני תשאל פה או שאין לי בעיה שתצור איתי קשר אעזור כמה שאוכל ואני בטוח שעוד אנשים יישמחו פה לעזור לך. לפעמים המשאבה פשוט נידבקת ויוצאת עם קצת כיסוחים אבל בסוף היא יוצאת!

• תוכן חדש...