Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 371
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם חושבים שאני טועה אז שיוכיחו.

אני פתוח לרעיון שאפשר לשכנע אותי.

רק צריך לשמוע את הטיעונים הנכונים ולראות ראיות.

אז במי בסוף אתה לא מאמין, בתורת היחסות של איינשטיין או בפיזיקה קוונטית?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
...

הדת לא מבוססת על עובדות והקטע של "פשט, רמז, דרש וסוד" זה סתם תירוץ.

אם יש משהו שלא מסכימים איתו, מחליטים שלא צריך לקחת את זה בצורה מילולית.

אם יש משהו אחר שכן, אז כן לוקחים אותו מילולית.

וזה משתנה במהלך הזמן לפי הערכים של התקופה.

כיום אין לדת מקום כהסבר לבריאה ותפקוד של העולם, כי זה לא תואם את המציאות.

יש מוסדות דתיים כמו חיי קהילה ומשפחה שאפשר לשמר אבל אין שום ערך חיובי שיש בדת ושאין לו חלופה חילונית הומניסטית.

על סמך מה אתה אומר שהפרד"ס זה סתם תירוץ? למדת את ה-כ-ל שאתה יכול לומר על סמך ידע ברור שזה תירוץ?

התורה הקדושה היא ספר הדרכה להפעלת האדם. ה-כ-ל כתוב בתורה. כללי משחק עסקיים, אנושיים-מוסריים, צבאיים, יומיומיים. הכל!

זה שאתה בוחר להתעלם ולהיתפס לכמה משפטים (שאגב, אם היית לומד את הדרש מאחוריהם היית מבין אותם יופי) ולהכליל את כל התורה עליהם, סבבה.

בפרד"ס ניתן למצוא את כל רזי העולם.

אני חולק עליך, וטוען שתמיד, לעולמי עולמים, לנצח נצחים - התורה תמיד תהיה ההסבר האחד והיחיד לבריאת העולם ולתפקודו. שים לב, שיש נביאים שהנבואות שלהם תקפות עד היום.

למעשה, היו לאורך הדורות כפליים נבאיים מיוצאי מצרים. דהיינו - 1,200,000 נביאים. כמה תועדו נבואותיהם? 48. למה? כי הן תקפות לעולמי עולמים. איך אנחנו יודעים את זה? הגמרא במסכת מגילה דף י"ד עמ' א' אומרת כך:"תניא, הרבה נביאים עמדו להם לישראל כפליים כיוצאי מצרים, אלא נבואה שהוצרכה לדורות נכתבה, ושלא הוצרכה לא נכתבה".

אז זו הוכחה ראשונה. הוכחה נוספת לדבר הזה, הם הממצאים הארכיאולוגיים. המוני ממצאים נמצאו מאותן התקופות שמאשרים את אמיתת הדברים. אתה מוזמן לפנות לשירות הארכיאולוגי ולבדוק.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

רועי, צא מזה..אין הוכחות נכון להיום לכך שהתורה היא אמת. אני לא מבין את ההתעקשות של הדתיים שאומרים שיש הוכחות!? מבחינתי אמונה זה כח חזק יותר. נניח שמישהו יצליח להפריך את אחת ההוכחות שלך אז כבר לא תהיה מאמין?

פורסם
Your wish is my command!

ויש שם עוד המון המון סרטונים אחרים שמתייחסים להרצאות של הידברות, צפיה מהנה.

צפיתי בסרטונים. חוץ מלהבין בחוש שהבחור שמקריא שם את ההזיות שלו עצמו, ואת עצימת העינים המטורפת שלו, ואי הרצון להשלים עם האמת, אני לא יכול להבין משהו אחר. סורי. הבחור הזוי, טוען שיודע את הזוהר, ומבלבל את השומעים ואת עצמו עם חלקים שאינם קשורים בהכרח אחד לשני. אוויל.

HRANZA - אי אפשר להפריך את האמונה למי שמאמין או לחילופין לגרום להאמין למי שלא רוצה. כי אמונה היא לא משוואה או "אקסיומה". אמונה היא חלק מהאדם.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
על סמך מה אתה אומר שהפרד"ס זה סתם תירוץ? למדת את ה-כ-ל שאתה יכול לומר על סמך ידע ברור שזה תירוץ?

התורה הקדושה היא ספר הדרכה להפעלת האדם. ה-כ-ל כתוב בתורה. כללי משחק עסקיים, אנושיים-מוסריים, צבאיים, יומיומיים. הכל!

זה שאתה בוחר להתעלם ולהיתפס לכמה משפטים (שאגב, אם היית לומד את הדרש מאחוריהם היית מבין אותם יופי) ולהכליל את כל התורה עליהם, סבבה.

אני חולק עליך, וטוען שתמיד, לעולמי עולמים, לנצח נצחים - התורה תמיד תהיה ההסבר האחד והיחיד לבריאת העולם ולתפקודו. שים לב, שיש נביאים שהנבואות שלהם תקפות עד היום.

למעשה, היו לאורך הדורות כפליים נבאיים מיוצאי מצרים. דהיינו - 1,200,000 נביאים. כמה תועדו נבואותיהם? 48. למה? כי הן תקפות לעולמי עולמים. איך אנחנו יודעים את זה? הגמרא במסכת מגילה דף י"ד עמ' א' אומרת כך:"תניא, הרבה נביאים עמדו להם לישראל כפליים כיוצאי מצרים, אלא נבואה שהוצרכה לדורות נכתבה, ושלא הוצרכה לא נכתבה".

אז זו הוכחה ראשונה. הוכחה נוספת לדבר הזה, הם הממצאים הארכיאולוגיים. המוני ממצאים נמצאו מאותן התקופות שמאשרים את אמיתת הדברים. אתה מוזמן לפנות לשירות הארכיאולוגי ולבדוק.

בן כמה כדור הארץ?

פורסם

יש תשובות לגבי למה האיירובוט לא עובד כמו שצריך?

או למה אנשים נוסעים לאט יותר בשמאל שיורד גשם?

ובכללית, אולי תוכל לעשות CTRL +F ולחפש שם אותי, יש לי מלא שאלות ופסיכולוגים זה יקר.

תחפש nightstalker או בארמית עתיקה "אורב לילה"

תודה!

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם (נערך)

ה' אלפים תשע"ו שנים. במספרים זה 5776 שנה.

עריכה אחרונה על ידי roeibf

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

זה שאתה בוחר להתעלם ולהיתפס לכמה משפטים (שאגב, אם היית לומד את הדרש מאחוריהם היית מבין אותם יופי)

ואם הדרש טועה? היו ויש ויכוחים דתיים על מיליון ואחד נושאים בין אלו שמספקים את הדרש. איך זה לא מטריד?

אגב ארכיאולוגיה - אילו ממצאים ארכאולוגים אתה מכיר ליציאת מצריים? (משהו שמגובה במחקרים מבוססים של אנשים העוסקים בתחום). וגם אתה מכיר - איך זה מוכיח את קיומו של האל? אני יכול לכתוב ספר היום שמתאר את הפקקים של אילון צפון בכל ערב, בדרך הביתה. אני יכול לכתוב גם שבזמן הנסיעה אני רואה חלליות. עוד 200 שנה ימצאו כאן שרידים של הכביש. מכך אפשר להסיק שהיה כאן כביש, לא שהיו חלליות באוויר..

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
שאגב, אם היית לומד את הדרש מאחוריהם היית מבין אותם יופי

איזה דרש ללמוד? על פי מי? למה דרש ולא פשט?

הרי בתקופת בית שני היו ביהדות עשרות זרמים, לכל זרם אמונות פירושים ומנהגים שונים.

חלקם אפילו הלכו על פי לוח השנה השמשי (כלומר ראש השנה הוא ב1 לינואר) בדיוק כמו הנוצרים, למרות שזה היה מאות שנים לפני הנצרות (סימוכין במגילות ים המלח).

הזרם ששרד עד היום זה פשוט הזרם שניצח במלחמה, רוצה לומר שחט יותר אנשים. אין בזרם הזה יותר אמת מבאחרים, רק יותר ברבריות ופנאטיות, לכן הם שחטו את השאר (ראה ערך האיסלם של היום) ונשארו בתור הזרם המוביל

אז זו הסיבה להקשיב לאנשים האלה ולפירושים שלהם? כי הם נלחמו טוב יותר?

יש עוד המוני פירושים.. אומרים שלמצריים בכלל לא ירד כל העם אלא רק משפחה (חמולה) אחת, ובאמת מהכתוב ניתן להבין את זה גם ככה.

ישנם עשרות ספרים קדושים ליהדות שלא נכנסו לתנך (שהורכב כמה מאות אחרי הספירה) רק בגלל שגם הנוצרים נהגו לקרוא בהם (כי הם הבינו מאיפה הם באו... בניגוד לדתיים של היום). בקיצור הדת זה הרבה (המון!!) יותר מהדרש הזה של חז"ל או הפשט של הרמבם. אין שום סיבה להיות מקובע רק על זה.

וכשאתה מבין את זה, אתה מבין שזו דת ככל הדתות, סינטטית, מלאת מאבקים פנימיים, מקיזת דם בשפע ולא רלוונטית לחלוטין במאה ה21.

איך תסביר שישנן דתות עתיקות יותר (בהרבה) מהמספר המגוחך הזה, שיש בהן מוטיבים וסמלים דומים מאוד למה שאנחנו מכירים ביהדות?

ממליץ לצפות לידע כללי, החלק האינפורמטיבי מתחיל ב 2:24

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

אני ישמח אם תכוון אותי להוכחה חוץ-מקראית שהייתה יציאת מצרים, שהיה מבול גדול שכיסה את כל העולם (ולא, צונאמי בכמה נקודות בכדור הארץ בהפרש של מאות ואלפי שנים זה מזה לא נחשב), שה' ברא את הקנגרו, הקואלה והפינגווין.

ואם אתה כבר שואל אותם אז תבקש שיספקו הוכחה שהעולם בן פחות מ6 אלף שנה.

ובכללית, אולי תוכל לעשות CTRL +F ולחפש שם אותי, יש לי מלא שאלות ופסיכולוגים זה יקר.

תחפש nightstalker או בארמית עתיקה "אורב לילה"

תודה!

אני פנוי לשיחה, לא לוקח לך כסף רק מדבקה :lol:

מתקשר למה שאמרתי קודם, וזה באמת מרשים! באמת באמת!

פורסם

Why do hot dogs come in packs of 10, and buns in packs of 8?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתאיזם ודת אחת הן - שתיהן מסתמכות על אמונה. אחת מאמינה שאין אלוהים, שניה שיש. ומכאן אפשר להתווכח עד אין קץ. דרישת האתאיסטים לקבלת הוכחות לקיום אלוהים שקולה לדרישת המאמינים הדתיים לקבלת הוכחות לאי קיומו של אלוהים. כיוון שלא אלה ולא אלה יוכלו להוכיח - הויכוח מיותר מראש.

גם אלה וגם אלה צריכים להבין שאמונה, כל אמונה - תועלתה העיקרית היא הקניית שקט והגיון לאדם. ואם היא ממלאת את מטרתה - מי אנחנו שנחליט שהיא טעות. אם כל אחד מאיתנו יחיה בשלום עם אמונתו, ועם העובדה שיש אחרים שמאמינים בהפך הגמור וגם זה בסדר, יהיה פה קצת שקט. וגם מקום על עמוס השרת לסוגיות חשובות באמת.

הכותב הינו חילוני וכופר גמור בדת היהודית, הנוצרית והמוסלמית, שלא מאמין שיש אלוהים ולא בטוח שאין. וחי בשלום בתווך.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

הבנתי תודה

אתאיזם ודת אחת הן - שתיהן מסתמכות על אמונה. אחת מאמינה שאין אלוהים, שניה שיש. ומכאן אפשר להתווכח עד אין קץ. דרישת האתאיסטים לקבלת הוכחות לקיום אלוהים שקולה לדרישת המאמינים הדתיים לקבלת הוכחות לאי קיומו של אלוהים. כיוון שלא אלה ולא אלה יוכלו להוכיח - הויכוח מיותר מראש.

גם אלה וגם אלה צריכים להבין שאמונה, כל אמונה - תועלתה העיקרית היא הקניית שקט והגיון לאדם. ואם היא ממלאת את מטרתה - מי אנחנו שנחליט שהיא טעות. אם כל אחד מאיתנו יחיה בשלום עם אמונתו, ועם העובדה שיש אחרים שמאמינים בהפך הגמור וגם זה בסדר, יהיה פה קצת שקט. וגם מקום על עמוס השרת לסוגיות חשובות באמת.

הכותב הינו חילוני וכופר גמור בדת היהודית, הנוצרית והמוסלמית, שלא מאמין שיש אלוהים ולא בטוח שאין. וחי בשלום בתווך.

"Saying that Atheism is a religion is like saying that abstinence is a sex position" Bill Maher

• תוכן חדש...