Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
התחלתי לכתוב ארוך כדי לדחות את דבריך, אבל כשזה התארך מדי פרשתי.

אין טעם לשכנע את המשוכנעים, ואני לא באמת רואה איך מישהו פה יזוז מדעתו. משני הצדדים.

נפרד כידידים.

בהצלחה.

אתה מוזמן לשלוח לי בפרטי. כל הנכתב בפוסט שלי הן עובדות עם תיעוד היסטורי מאוד מוצק.

אם ידוע לך משהו אחר- אשמח לראות

אם גם יתברר לי שאני טועה, אערוך את הפוסט הקודם בהתאם.

(בנוסף, אני לא רואה למה דרוש פוסט ארוך. עובדות וציון מקור זה בד"כ דבר מאוד קצר. אם דרוש הסבר מפולפל כזה או אחר, כנראה שלא קיים מקור אמין.)

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • תגובות 371
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קיבלנו בעבודה מיקרוגל חדש לפני כשנה ומכל הצוות יש 2 דתיים שהחליטו שהוא שלהם ושאין לחמם במיקרו שום דבר שלא יעמוד בתנאי הכשרות שלהם.

כסוציומט הרעב שאני, חיממתי שם שרימפס ברוטב שמנת שאשתי הכינה וארזה לי לעבודה.

הם כמובן התבאסו אבל הייתי די ברור כשהבהרתי שאין מצב שאני אוכל קר או לא אוכל בכלל כי הם מאמינים בחברים דמיוניים.

מאז אין ויכוחים והם מחממים את האוכל שלהם איפושהו במשרד אחר.

יש לך מזל שאתה לא עובד עם אטיופים, הם היו לוקחים את המיקרוגל למשרד סמוך לשלך ומתחילים להתעלל בך איתו.

ובנימה קצת יותר רצינית, אצלנו בעבודה הגדילו ראש ורכשו שלושה מיקרוגלים: אחד חלבי, אחד בשרי והשלישי נועד למי שהביא לעבודה את הבייקון עם הגבינה - מאז אין ויכוחים.

בכ

עבודה קודמת ידעתי שיש לעובדים נטייה לשים לפעמים גם נקניק בטוסטר - התארגנתי עם עוד שני חבר'ה דתיים, רכשנו טוסטר פשוט והשתמשנו בו לבד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
יש לך מזל שאתה לא עובד עם אטיופים, הם היו לוקחים את המיקרוגל למשרד סמוך לשלך ומתחילים להתעלל בך איתו.

ובנימה קצת יותר רצינית, אצלנו בעבודה הגדילו ראש ורכשו שלושה מיקרוגלים: אחד חלבי, אחד בשרי והשלישי נועד למי שהביא לעבודה את הבייקון עם הגבינה - מאז אין ויכוחים.

בכ

עבודה קודמת ידעתי שיש לעובדים נטייה לשים לפעמים גם נקניק בטוסטר - התארגנתי עם עוד שני חבר'ה דתיים, רכשנו טוסטר פשוט והשתמשנו בו לבד.

אתה אדם דתי שבשמחה רבה אעבוד ואגור איתו בשכנות.

כל עוד אמונתך לא פוגעת בי ואתה לא מכריח אותי להתנהג כפי שאתה מאמין, מצידי תאמין באודין הכל יכול.

כל הכבוד לך, והלוואי שכולם היו כמוך.

אגב, החבר הכי טוב שלי, שהוא גם שותף עסקי שלי בעסק קטן שיש לנו הוא דתי, לא אדוק אבל שומר שבת וכשרות.

אבל בגלל שלא אני או הוא מנסים לכפות אחד על רעהו משהו שאינו מאמין בו, אני חברים טובים ביותר כבר 14 שנים.

הלוואי ששאר הדתיים יהיו כמו אלו, תאמינו במי ומה שבא לכם, רק אותי תעזבו בשקט בבקשה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רוב הדתיים אכן כאלו, הם מציקים בעיקר אחד לשני ועוזבים את החילונים לנפשם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בכל מקום עבודה שיצא לי לעבוד, משמרות שבת וחג נחשבו תמיד למשמרות נחשקות במיוחד, והיו ניתנות בדרך כלל לעובדים הוותיקים.

הסיבות מגוונות - השכר גבוה הרבה יותר (150-200%), המשמרת שקטה וקלה יותר, אפשרות לנצל יום נוסף לעבודה לסטודנטים וכו'.

אבל יש אנשים שנורא מפריע להם שאנשים אחרים עובדים בזמן שלא מתאים להם.

מסתבר שיש חוק האוסר על יהודים לעבוד ביום שבת (באמת שלא ידעתי), שלא נאכף עד לאחרונה.

אז יש כאלה שמעדיפים ורוצים לעבוד בשבת, ויש כאלה שממש זקוקים לזה...

מחאת עובדי המשתלה: "בגלל איסור עבודה בשבת נהפוך לעניים"

חוק איסור עבודה בשבת נחקק כבר לפני שנים רבות, אך לא נאכף ברצינות על ידי המדינה. המדיניות הזו השתנתה ובתקופה האחרונה החל משרד הכלכלה לשלוח התרעות מפני הקנסות הכבדים הצפויים. עובדי משתלה באזור רחובות שחוששים לעתיד מקום עבודתם יוצאים למאבק: "אנחנו רוצים ויכולים לעבוד בשבת, תנו להתפרנס בכבוד"

לינק לכתבה המלאה

פורסם

יש לי ידידה שעד לפני שנתיים עבדה כמנהלת משמרת בחנות מוכרת.

היא סטודנטית ולא יכולה לעבוד כמעט במהלך השבוע.

פתאום הגיע מכתב התראה שאם יתפסו אותם מעסיקים יהודים בסופ"שים יתנו להם קנסות כבדים.

בקיצור, היא איבדה את העבודה שלה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על הפיגור הזה.

ידעתי שלפי החוק אסור להכריח מישהו לעבוד בשבת אבל לאסור?! WTF.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אנחנו חיים בתיאוקרטיה. החוק קיים הרבה שנים, פשוט יש תקופות בהן יש אכיפה יותר נוקשה ותקופות בהן האכיפה רופפת.

כרגע אחנו חיים בצילם של "השותפים הטבעים" של נתניהו, וההתנהגות בהתאם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גועל נפש. נמאס לי מהכפייה הדתית בארץ שנמצאת בכל מקום פשוט.

אם זה בצבא, למה אני צריך להשתתף בהרצאות של כל מיני רבנים שלא מדברות אליי? אני כיבדתי את הדתיים כמובן, אבל יש מביניהם חוצפנים. היינו בקורס חדר של 7 אנשים, 5 חילוניים ושניים דתיים. דתי אחד סוציומט בטירוף שרצה שכולם ישמרו שבת בחדר בגלל שהוא שומר. החוצפן גם היה מתעכב בכוונה בבית הכנסת כדי לא לעזור לנו לסדר ולנקות את החדר למסדר. השני היה בחור בסדר וכיבד את כולנו. (אז כמובן שהתחשבנו בו) והוא היה עושה מאמץ להגיע לחדר ולעזור לארגן, גם 5-10 דקות, אבל היה עושה את זה. ברור שעל הבחור השני שמנו ז' אחד גדול כמו שהוא שם עלינו.

הוא גם התעצבן בטירונות על בחור שרצה להצהיר כי הוא אתאיסט, וכינה אותו בשלל שמות גנאי. :screwy: לא טוב לך, יום טוב לך. :lol:

גם בתחבורה הציבורית שאין בשבת. נכון, יש לי רכב וזה כביכול לא אמור להטריד אותי. אבל למה? אם הייתה פה תחבורה ציבורית יעילה היינו מחזיקים כמשפחה רכב אחד בלבד.

הבעיה שאין לי לאן לעבור. נניח ואוציא אזרחות למדינה זרה, מה זה עוזר לי? האיסלאם משתלט על העולם. ככה או ככה אין לאן לברוח גם. (וזה לא שאני יכול להוציא אזרחות למדינה מי יודע מה, רומניה :roll:).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
יש לי ידידה שעד לפני שנתיים עבדה כמנהלת משמרת בחנות מוכרת.

היא סטודנטית ולא יכולה לעבוד כמעט במהלך השבוע.

פתאום הגיע מכתב התראה שאם יתפסו אותם מעסיקים יהודים בסופ"שים יתנו להם קנסות כבדים.

בקיצור, היא איבדה את העבודה שלה.

זה לטובתה, ככה יהיה לה יותר זמן לבית הכנסת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

שתלבש בורקה לעבודה. :evil:

בבית הכסת היא מכוסה על ידי הסבכה של עזרת הנשים. אותו דבר .

יש לא מעט דברים שמרתיחים אותי ביהדות האורתודוקסית המודרנית. היחס לנשים הוא אחד הבולטים בהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ומה עם היחס לכל השאר?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

יש יחס משפיל בכללי לנשים ברוב הדתות, בעיקר ביהדות ובאיסלאם (לא יודע איך זה בנצרות). פרימיטיבי, אבל בקצב שאנחנו "מתקדמים" נהפוך לאיראן II.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...