Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם עכשיו הוא יכול להיכנס ללאומי, או כל בנק אחר, לקבל הלוואה בתנאים טובים יותר, לסגור אתה את ההלוואה של KLS ולהמשיך, מה הבעיה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני מכיר בנק אחד, בלי להזכיר שמות, שאנשי KLS נבעטו ממנו מסיבות שונות, שאת חלקם רשמתם כאן אבל לא קראתם להן בשמן המקצועי.

כעיקרון - אפשר לקבל מימון לרכב מכל בנק. רק צריך לעשות שופינג.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יואב, לשני הבנקים הגדולים במדינה יש הסדרים נוחים ומספקים מכובדים עם 99% מהיבואנים..

בנקים אחרים מציעים חלופות זהות, אך אין באפשרות הסוכנים לנחשם..

אם כל סוכן היה טורח ליידע את הלקוחות שלפחות שני בנקים מכובדים מציעים לו תנאים טובים בלי "תיווך" מיותר שעולה המון כסף המצב היה יותר טוב..

כנ"ל לגבי 1000 ואחד חברות "מימון 100%" ששורצות בפייסבוק!! הרי כל הסדרי הרכבים היום כוללים בלון ומימון 100%.. אז למה לשלם אלפי ש"חים?

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

לגאסי, אתה צודק כמובן, אבל כדי ש KLS ירוויחו, עוד אנשים צריכים להרוויח מההפנייה שלהם.

הם למעשה נותנים לך בתשלום שירות שיכולת לקבל בחינם.

פראיירים לא מתים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

לא חייבים להציע לך כלום. יכולת להתקשר לבנק. נתנו לך שירות, ברור שימכרו מה שטוב להם. כמו כל נותן שירות. ואחרי הכל - הגיעו עד אליך, השיגו לך תנאים לא רעים בכלל. על מה אתה מלין? באמת אני שואל. היכן הנזק שנגרם לך?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא ניכנס לעולם הזה של הלוואות, כי הוא יותר מורכב. אפשר להציע בלון אפילו של בוב ספוג.

לשעבר:

פורסם

לא ברור לי מה החברה הזו עושה.

מה שאני כן יודע זה שהם נתנו לי הלוואה לקליאו דרך בנק מזרחי ועכשיו מזרחי מציעים לי הלוואה עם תנאים זהים או יותר טובים בשביל האוטו הבא שלי.

לא מובן למה צריך אותם כמתווכים.

מה שכן, הם לא גבו ממני כסף אלא מהיבואן, אז לא אכפת לי.

פורסם (נערך)

יוסי - לך תעשה שופינג בכל הבנקים המסחריים, ואולי גם חברות מימון חוץ בנקאיות, כגון חברות ביטוח. אמנם מדובר בכיתות רגליים, אבל תוכל לחסוך עלויות בהיקף כזה או אחר (בהתאם לגודל ההלואה ותנאיה).

אם אתה לקוח טוב התנאים סביר שתקבל בבנק "שלך" את התנאים הטובים ביותר - הם מכירים אותך, את כושר ההחזר שלך ואת ההתנהלות הפיננסית שלך, ואם אלה תקינים הם ישקללו זאת בתנאי ההלואה. אבל לפני שאתה מקבל עצה כוללנית כזו, בדוק היטב את השוק.

חשתי זאת היטב לפני כ-3 שנים כאשר לקחתי משכנתא - הרבית ששילמתי בבנק "שלי" היתה מחצית (!) ואף פחות מזו שהוצעה לי בכל בנק אחר, גם כאשר הצגתי תלושי שכר נאים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מזרחי זה כבר הבנק שלי.

חוץ מלתת לי הנחה על הרכב עצמו אני לא יודע איך אפשר לשפר את התנאים.

אני משלם פריים מינוס חצי.

משכנתא זה כבר עניין אחר.

אני במשא ומתן עם שלושה בנקים שנלחמים להשוות את התנאים למה שאני צריך כל פעם שאני מביא להם את התנאים של האחרים.

פורסם
חשתי זאת היטב לפני כ-3 שנים כאשר לקחתי משכנתא - הרבית ששילמתי בבנק "שלי" היתה מחצית (!) ואף פחות מזו שהוצעה לי בכל בנק אחר, גם כאשר הצגתי תלושי שכר נאים.

דווקא במקרה הזה נכוויתי מהבנק שלי, או כמעט נכוויתי - קיבלתי מהם הצעה ראשונית כל כך לא אטרקטיבית, שאפילו לא היה לי חשק לנהל מו"מ. בבנק אחר קיבלתי הצעה טובה יותר משמעותית ולקחתי את המשכנתא שם.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
דווקא במקרה הזה נכוויתי מהבנק שלי, או כמעט נכוויתי - קיבלתי מהם הצעה ראשונית כל כך לא אטרקטיבית, שאפילו לא היה לי חשק לנהל מו"מ. בבנק אחר קיבלתי הצעה טובה יותר משמעותית ולקחתי את המשכנתא שם.

לא ממש קשור לרכב אבל הבנקים הזולים במשכנתאות זה איגוד מזרחי ובנק ירושלים הבנק הבנלאומי במשכנתא לעסקים.

הלוואות לרכב זה מזרחי לאומי

פורסם

כנראה שכל מקרה לגופו - בבנק ירושלים אני עדיין מחכה לאישור עקרוני (עברו 6 שנים) ודווקא בנק לאומי נתן בסופו של יום את ההצעה הכי טובה.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...