Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולום ותודה על העזרה

קבלתי הזמנה לבית משפט השלום לתעבורה בתל אביב בעוד חודשיים, במכתב יש תמונה של הרכב שלי עם מהירות של 81 קמ"ש בדרך עירונית בה מותרת מהירות עד 50 קמ"ש

רציתי לשאול כמה שאלות , מה יכול לעזור לי לצאת מזה בלי שלילת רשיון

הרשיון נהיגה שלי נקי בלי שום קנסים (חוץ מדוחות חנייה) , אני רופא ובאותו יום נקראתי לעזרה בבית חולים ולכן מיהרתי

האם כדאי לערב עורך דין במקרה כזה ??

תודה רבה ואשמח לטיפים

פורסם

בוקר טוב,

 

לא תקבל שלילה בפועל בשום מקרה.

הערכה שלי, מקריאת כמה מאות פסקי דין, במקרה הרע תישפט על 31 יותר ותקבל קנס בסביבות 1000 ש"ח + פסילה על תנאי של חודשיים לשנה.

אתה יכול לשפר מעט את מצבך בכך שתדבר עם התביעות מעט לפני המשפט, תאמר להם כי אתה מודה ולא מעוניין לבזבז זמן שיפוטי יקר ומציע להם להפחית 2 קמ"ש מהמהירות שנרשמה ואז תקבל קנס 750 ש"ח בלבד, ללא תנאי.

אפשרות אחרת, ביום המשפט להפגש עם התובע ולסגור אתו את אותה עיסקת הטיעון.

בכל מקרה תתפנק עם נקודות ממשרד הרישוי.

בהצלחה

פורסם

אין לי בעיה לשלם את הקנס ואני מבין שאני יוצא מזה עם נקודות

אני לא יכול להיות בלי רשיון למשך יומיים

האם יש אפשרות לסגור את זה לפני בית המועד שלצבית משפט ? יש אפשרות לגשת או לדבר עם מישהו ולסגור את זה ?

פורסם

אותי תפסו לפני 10 שנים ברמת גן על 92 אחרי הפחתה 87. קיבלתי 30 יום שלילה מהקצין בתחנה+זימון.( קצין המשטרה דפק לי את השלילה בגלל ש17 שנים לפני!!! תפסו אותי על 110 במקום 90 :x).עורך דין הצליח להחזיר לי את הרשיון אחרי שבועיים,קבלתי שנתיים על תנאי 1500שקל + 1200 עורך דין ו10 נקודות .

פורסם
אין לי בעיה לשלם את הקנס ואני מבין שאני יוצא מזה עם נקודות

אני לא יכול להיות בלי רשיון למשך יומיים

האם יש אפשרות לסגור את זה לפני בית המועד שלצבית משפט ? יש אפשרות לגשת או לדבר עם מישהו ולסגור את זה ?

 

קרא מחדש את שכתבתי. הכול שם

לא נקראת לשימוע אצל קצין - לא תקבל פסילה מנהלית

פנה ללשכת התביעות במרחב ממנו יצאה ההזמנה - כתוב על גבי טופס ההזמנה

 

בהצלחה

פורסם

חבר קיבל דוח אומנם על 20 קמ"ש מעל המהירות המותרת בדרך עירונית, ובגלל שלא היו לו עבירות קודמות שלח מכתב עם בקשה להמיר לאזהרה - הבקשה התקבלה.

 

שווה לנסות.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

 

פורסם
אני רופא ובאותו יום נקראתי לעזרה בבית חולים ולכן מיהרתי

זו אינה סיבה לעבור עבירה כלשהי, כולל עבירת תנועה או עבירת חניה.

תוכל להשתמש כטיעון להקלה בעונש - אבללצורך זה יהיה עליך להביא הוכחה לכך שנקראת בבהילות לבית החולים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם
אז מה זה ההזמנה הזאת ל 3.4.2016

 

אני מקווה שאתה לא רופא עיניים:lol:

זה התאריך והשעה בה אתה צריך להתייצב בבית הדין לתעבורה בתל אביב רחוב שוקן 25.

תנסה לתפוס שם את התובע, לפני המשפט ולסגור אתו עסקת טיעון על 1 או 2 קמ"ש פחות.

כולם אוהבים עסקות טיעון בגלל הסטטיסטיקה הטובה. והשופט "סוגר" הרבה תיקים ותובע משיג "%"| הרשעות גבוה.

 

שוב בהצלחה

×
×
  • תוכן חדש...