Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים. אני זקוק לעזרתכם.

היום בסביבות השעה 11:45, בכביש 70 לכיוון מערב, קצת לפני מחלף זכרון יעקב, רכב שנסע נגד הכיוון כמעט התנגש בי.

הרכב הופיע בזמן עיקול ובמהירות גבוהה, כך שזמן התגובה שעמד לרשותי היה קצר להחריד. סטיתי בחדות הצידה. בנס, האירוע הסתיים ללא נפגעים.

אני בטח לא צריך לספר לכם איך הלב שלי ירד לתחתונים.

מדובר ברכב בצבע לבן, אני חושב שמסוג 'אופל'. ראיתי אותו רק לשבריר שנייה. אין לי מצלמת דרך, אך אחרי המקרה הזה ברור לי כי אני הולך לקנות אחת.

צירפתי תמונה של המיקום מ-Street View וגם מפה עם סימון.

האם מישהו ראה אותו?

תודה רבה.

StreetView.jpg

map1.jpg

פורסם

ישנה תחנת דלק קצת לפני המחלף (וגם סניף של מקדונלדס), בוודאי יש שם כמה מצלמות אבטחה שמצלמות את האזור.

אם אתה כלכך נחוש לתפוס את הנהג, שווה לך לנסות לפנות אליהם לבקש צילומים.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

יצאת מזה בשלום, זה העיקר, תדווח למשטרה אם תרצה וסע לשלום, אין לך מה להתעסק עם זה יותר מדי, לדעתי, במידה ואכן הייתה לך מצלמת דרך הייתה יכול גם להביא להם צילום.

פורסם

הייתי שמח שרשיונו ישלל (במידה ולא מדובר ברכב כוחות הביטחון) על מנת שלא יסכן נהגים נוספים שוב.

אני אבדוק את נושא המצלמות בתחנת הדלק. כמובן שאבוא בציפיות נמוכות לאתר את אותו רכב.

תודה לכולם על העצות. סופ"ש בטוח לכולם.

פורסם

מה קשור כוחות הבטחון?

ממתי כוחות הבטחון נוסעים נגד הכיוון בצורה מסוכנת סתם ככה?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
מה קשור כוחות הבטחון?

נסעתי פעם על כביש 1 לכיוון ירושלים, כשהגעתי למחלף לטלסטון יצאתי, ואז פתאום אני רואה משטרה טס לכיווני הא נסע נגד הכביש ונכנס לכביש 1 ומיד חסם כל הכביש.

פורסם
מה קשור כוחות הבטחון?

בשעת הצורך.

איזה כייף לי :)

פורסם

בשעת הצורך זה לא סתם ככה.

והם אמורים לדעת לעשות את זה בלי לסכן את שאר הנהגים, בין היתר ע"י הפעלת צ'קלקות וצופר.

ההימור שלי על פושטק מצוי ולא רכב בטחון.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...