Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 3 2007 עם נעילה מרכזית כנראה מקורית , שאני לוחץ בשלט נעילה הדלתות לא ננעלות. ואם אני נועל ידני ומנסה לפתוח גם לא מגיב.

האעזקה נכנסת לפעולה אם אני נועל ופותח תדלתות.

איך אפשר לאתר את התקלה?

בדקתי פיוזים הכל תקין.

פורסם (נערך)

אם הבנתי נכון, אז בנעילה עם המפתח/בלחיצה על הלחצן בדלת הנהג כל הדלתות ננעלות ונפתחות?

וכשאתה עושה זאת האזעקה נדרכת?

אם כן, אז האזעקה היא הבעייה.

אם זו הקוברה המקוללת שהותקנה בדגם הזה, אני אישית ממליץ להחליף אותה במערכת שלטי נוחות.

בכל מקרה הבעיה כרגע היא או שהתנתק חוט טריגר, או מה שסביר יותר- בעיית תכנות. (קידוד שלטים) באזעקה.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כל הדלתות ננעלות רק שאני מסובב את המפתח מתא המטען.

ניסתי מתוך הרכב מהדלת של הנהג , הדלתות האחרות לא מגיבות. מהשלט של האעזקה הרכב רק נכנס למצב אזעקה . עם המפתח בדלת של הנהג רק הדלת עצמה ננעלת.

פורסם

או.קיי. התקדמנו.

המנעול בדלת הנהג מנותק.

השאלה היא למה.

מישהו התעסק בחשמל באיזור הקיק-פאנלים?

תראה את הפרויקט שלי (החל מהודעה2) . אולי יעזור לך להבין יותר.

כמו כן, ראה בשרטוט הזה את טרמינל L בקונקטור J05 20160104_071940_resized.jpg

הקונקטור נמצא מתחת ללוח הנתיכים:20160104_072028_resized.jpg

משהו שם כנראה מנותק.

ואולי בכלל התנתק משהו בתוך הדלת? או בקיק פאנל של הנהג?

אם יש לך מחשבה על מקום שהתעסקו בו לאחרונה, תתחיל שם.

פורסם

קניתי את הרכב לפני 3 חודשים הכל היה תקין. רק לפני יומיים קרתה התקלה , הלכתי לחשמלאי בעפולה . חיפש פיתרון לתקלה שהנעילה תעבוד. הוא בדק את החיווט בדלתות ואמר לי שבדלת הנהג הפיקוד נעילה מרכזית לא עובד והעביר כבל מדלת ליד הנהג לצד של הנהג והנעילה חזרה לעבוד. אחריי יומיים שוב הדלתות נפתחות נסגרת מעצמם גם שהרכב לא מונע . הנעילה שוב התחילה להשתגע. הוצאתי את פיוז 75 כדי שאני יוכל לנעול את הרכב.

פורסם

בנוסף הוא אמר לי לבוא אליו מחר כדי שיבדוק את הבעיה יותר לעומק . אמר לי שיכול להיות שצריך להחליף את מוח הנעילה המרכזית וזה עסק יקר בערך 750 שקל. לא נראה לי שמישו מתקן דבר כזה. תקן אותי אם אני טועה. בכל אופן באופן עצמאי יש אפשרות לתקן לוח כזה?

פורסם

ההחלטה לקחת פיקוד מדלת ליד הנהג שגויה וגורמת לבעיה.

אין צורך להחליף מוח, מכיוון שהוא לא תקול.

(אמרת שמתא המטען הכל ננעל תקין).

יש לתקן את מנעול דלת הנהג ולחווט נכון חזרה לאזעקה.

אני לא נוהג לומר זאת בד"כ, אבל:

תחליף חשמלאי.

פורסם

ניתקתי אתמול בצהריים את פיוז 75 של הנעילה , כי הנעילה נפתחה ונסגרה ללא הפסקה.

היום בבוקר הייתי אצל החשמלאי הזה , זהו עסק בעפולה גדול ועם שם. הוא הוציא את תא הפיוזים ניקה אותו עם אויר ואיסס ספרי מגעים והחזיר. וכנראה שזה הפסיק להשתגע. הוא אמר לי אם זה יחזור צריך לפרק טת המוח ולבדוק מה הבעיה שלו.. אבל נראה לי שהכל זה מהדלת של הנהג.

יש לך המלצה למישו שיכול לפתור את התקלה או למצוא את מקור הבעיה במקום לנחש ולבזבז לי את הזמן.

איפה נמצא המנגנון בדלת אולי אני יבדוק אותו .

• תוכן חדש...