Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר ל GMC סאוונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי מעוניין לקנות רכב מסחרי חדש בעוד מספר חודשים

וביקש שאברר בקשר לסאוונה מחירים, גרסאות וכדומה

ולא מצאתי איזכור ל גי אם סי umi נכנסתי לאתר של

האם לא מייבאים יותר גי אם סי לארץ

פורסם

אין דגם מקביל של שברולט.המסחרית היחידה בגודל הזה,בהנחה שאתם זקוקים לו,הוא האקונוליין של פורד,שבכל מקרה עדיף על הסאוונה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
יש דגם מקביל אפילו שברולט?

כי לא מצאתי גם של שברולט

שלילי.

אתה יודע איך ביררתי ? פשוט הרמתי טלפון לאולם התצוגה בת"א... טלפון 03-6235555.

ואם אתה מעדיף את האולם הראשי בראשל"צ: 9534444- 03.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אכן לא מיבאים אותה כרגע, אבל אני מאמין שהיבוא שלה יחודש בקרוב, הרכב נמכר מצויין לאורך עשרות שנים (הוונדורה לפניו).

dirty old man

need love too

פורסם

לאחרונה יצא לי לסוע דיי הרבה עם הרכבים האלה.

האקונוליין בהחלט רכב ראוי ואפילו המחיר שלו הגיוני. החסרונות שלו הם קורות A עבות מאוד ולכן הראות לצדדים נפגעת. הוא יחסית נוח וכל העיצוב הפנימי מושקע מאוד. אני נסעתי איתו במצב העמסה מלאה והוא סחב יפה מאוד (קצת התאמץ מעל 90, בעיקר בגלל שהעמסנו עליו דברים שכל רכב אחר היה מקושי זז), בדיוק יום אחרי נסעתי איתו את אותה דרך רק הפעם עם אנשים וטיפה ציוד והוא האיץ יפה גם ב-120.

ה-GMC סוואנה הוא הרבה יותר מיושן, רובן חבוטות ונמצאות במצב על הפנים. היתרונות שלו הם מרווח אדיר במחיר מצחיק. הרכב יכול לסבול התעללות ברמות ממש מרשימות אבל הטיפולים מאוד יקרים. הוא כמובן מיושן יותר והרבה יותר חלש מהאקונוליין אבל הוא גם עולה פחות מ-10% מהמחירון של האקונוליין.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...