Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון:

לאחר שלא מצאתי דרך לתקן את המערכת במחיר סביר, רכשתי סאונדבר חדש של jbl

להרפתקנים כאן, אני מציע עסקה מעניינת:

הסאונדבר הקודם אצלי בבית

אם יש מישהו שמעוניין, אני מוכן למכור אותו במחיר הבא - 900 שקלים פחות עלות תיקון, או 400 שקלים - ה**נמוך** מביניהם

התנאים אטרקטיביים במיוחד: את הסט תאסוף ממני, ותחליט בעצמך האם/מתי לשלם. אם פלוני יאסוף אותו ויחליט בסוף שלא לתקן אותו ולא למחזר את חלקיו (הבניה והרכיבים בסט ברמה מאוד גבוהה) שלא ישלם ויחזיר לי או לחבר אחר שיהיה מעוניין את הסט.

ואני מודע לכך שאפשר פשוט לקחת, לתקן, ולא לשלם לי שקל כי מאיפה לי לדעת מה קרה; אבל אני מוכן לסמוך על אנשים בפורום שיהיו הוגנים.

שימו לב שמדובר בסט לא זול שהמחיר שלו במקרה ה*יקר* הוא 400 שקלים פלוס התעסקות (לכן אמרתי הרפתקנים), ככה שזה נשמע לי די נחמד למי שבקטע.

העסקה רלוונטית אך ורק לחברי פורום פעילים.

מי שמעוניין שייצור קשר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הקניה התבצעה דרך ניופאן, קיבלתי הנחה של "רצון טוב" או משהו. זה עדיין היה יקר מאוד והוצאה שלחלוטין לא תכננתי לבצע, אבל שיט הפנס מה לעשות...

הכי מבאס שהבאר החדש הרבה פחות יפה מהקודם, הקודם של הרמן פשוט תאווה לעיניים. לדאבוני הג'בל נראה כמו זבל סיני-

אבל הוא נותן עבודה יפה מאוד.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

oryo,

לסבא שלי יש גם את הדגם הנ"ל, וגם אותה התקלה הווליום עולה ויורד. סגרתי את הסאב והסאונד נשאר בווליום אחיד. כרגע השארתי לו את זה ככה והוא משגע אותי שאתן את המערכת למעבדה.

למערכת כבר אין אחריות והיא נרכשה דרך עסקה מחברת הוט.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

בעברי עבדתי במעבדה של ניופאן

אנסה לברר מה אפשר לעשות ואם אפשר לעקוף את העלייה והירידה של הווליום

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

• תוכן חדש...