Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו איזה עצבים.

רכשתי סאונדבר לסלון לפני שלוש שנים בערך (harman kardon soundbar sb16), השקעתי ורכשתי הרמן/קרדון היות ויש לי מוצרים אחרים שלהם (soundsticks) והם אמנם יקרים - אבל עם ביצועים טובים, ו(כביכול)מחזיקים שנים.

כבר לפני שנתיים הסאבוופר התחיל לזייף, לפעמים נדלק לפעמים לא. חפרתי באינטרנט ניסיתי לראות מה מי מו, שום דבר. היות והמוצר כבר לא באחריות החלטתי לזרום עם זה, כשהסאב לא עובד זה מבאס קצת (במיוחד כשלוקחים בחשבון שהוא בגודל של ספה) אבל ניחא.

לפני מס' חודשים התחילה תופעה חדשה, הווליום של הסאונדבר התחיל לעלות-לרדת-לעלות-לרדת-... על דעת עצמו, וזה כבר היה ברמה של השבתה - אי אפשר להשתמש במוצר ככה.

הרמתי את הכפפה ושלחתי לתיקון, הנחתי שיש סיכוי שיתפרו אותי במחיר אבל קיוויתי לרחמים.

היום קיבלתי הצעת מחיר, 800 שקלים.

800 שקלים, למוצר שעולה היום 1,800... holy crap. ועוד הנציגה שלהם אומרת לי שהם עשו לי ג'סטה והנחה. תודה באמת.

אני ממש מבואס, וממש מאוכזב. בנוסף הם מספקים 3 חודשי אחריות על התיקון בלבד, לרמקולים שהפגינו אמינות כ"כ ירודה, זה ממש מדאיג(!)

אני שוקל לזרוק אותם לפח וזהו, אבל זה סופר מעצבן היות ו-א. רמקולים של כמעט 2,000 שקלים לא אמורים להחזיק כ"כ מעט זמן, ובעיקר ב. הסלון שלי בנוי ככה שלהחליף את הסאונדבר זה כאב ראש לא קטן (החיווט עובר בתוך מחילה קטנה בקיר, טעות תכנונית שלי כי לא האמנתי שהמוצר ילך לפח בעתיד הכ"כ קרוב).

לרכוש מוצר חדש של JBL יעלה לי 2,200 שקלים, 2,300 אם משקללים פנימה את העלות בדיקה של ניופאן.

זה לפני שמדברים על ההתקנה.

לא יודע מה לעשות.

מה אתם אומרים? מה הייתם עושים בנעלי?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

קונה חדש.

אין מה לעשות, לא שווה לתקן מוצרים שעולה כל כך מעט לייצר ולקנות.

אם זה באמת משהו פעוט, אולי טכנאי שכונתי יעשה לך תיקון בזול.

עם זאת, אין ספק שאיכות המוצר מאכזבת.

אולי נפלת על לימון (אם אין תעוד ברשת של ריבוי תקלות במוצר).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תשמע, חיפשתי מידע לפני הרכישה, לא ראיתי משהו מיוחד.

לימונים קורים, זה טבעי - השאלה היא האם היבואן עושה מזה לימונדה, או האם הוא משפריץ לך את המיץ ישר לתוך העין.

אני מקווה שהיבואן יתעשת ויעזור לי לתקן את המוצר, אם לא אני אפנה אל הרמן/קרדון העולמית ואבקש סיוע. אני רוצה להאמין שאם יתפרו אותי בארץ, אולי אולי *אולי* אצליח לקבל סיוע דרך חו"ל.. שם יש תודעת שירות רצינית יותר. ביקורות רעות באמזון לעיתים מהוות קטליזטור למתן שירות.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לחבר לא מזמן הטלויזיה כבתה פתאום. מפה לשם הצעת מחיר לתיקון לא היתה זולה בכלל.

חיטט בפנים, ראה את דגם הכרטיס שנשרף, והזמין מאיביי בפחות מרבע המחיר.

מה שאני מנסה להגיד זה שאם אתה גם ככה שוקל לוותר על התיקון, חפש קצת באינטרנט מידע ונסה לעשות תיקון DIY עם חלק שתזמין באיביי. אם תצליח הסיפוק יהיה מעל ומעבר :)

פורסם

עקרונית הם אמרו שמחליפים את 'יחידת המגבר', זה נשמע לי כמו הלוח המרכזי של היחידה הראשית.

בנוסף יש איזה תיקון בסאבוופר, אבל לא יודע במה מדובר.

ביקשתי שהטכנאי ייצור איתי קשר, ננסה לתחקר אותו...

פורסם

רק חדש.

מוצר בן 3 שכבר עושה בעיות (ולא פעם ראשונה) אין טעם לתקן בכמעט חצי מעלות של חדש, ולהיתקע עם אחריות של 3 חודשים.

דעתי האישית.

(בכל זאת הייתי נותן אותו למרק10 או כל טכנאי אלקטרוניקה משועמם שינסה לבדוק, אולי תצליח להחיות אותו בהרבה פחות ממה שאתה חושב).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בדוק באינטרנט יכול להיות שאתה יכול לקנות את כרטיס המגבר קומפלט.

לחילופין שעכשיו אתה יודע היכן התקלה נסה לחפש תיקונים של הכרטיס שאנשים תיעדו.

פורסם

אני מאמין שמעבדת אלקטרוניקה טובה תדע להחיות אותו. לא יודע באיזה סכום, אבל תדע. מהימים שהייתי פעיל בפורום אודיו הומלצה מעבדה בשם ג.ו אלקטרוניקה, לדעתי היא הייתה ברמת השרון.

במידה והוא ימצא כ"טוטאל לוס" ו/או שתחליט לזרוק אותו לפח אשמח לקחת אותו ממך.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ניופאן אחת החברות בעלת תודעת השירות הטובה ביותר.

תנסה לפנות אליהם בשנית, בטוב, הם באמת בסדר.

לא יילך. תזרוק (על איתמר) ותקנה חדש

פורסם

יש מעבדות פרטיות. אבל המחיר יהיה לא רחוק. אולי אחריו. טובה יותר חצי שנה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

חזרה אלי הנציגה מהמעבדה שמטפלת במוצרי HK, שאלה האם אני מעוניין לבצע את התיקון.

אמרתי לה שכמעט 50% ממחיר המוצר המקורי, עם שידוך ל3 חודשי אחריות בלבד, זה אבסורד. היא טענה שאני צריך להודות לה על כך שהיא "נתנה לי הנחה מראש", ושזה המחיר ואני במצב take it or leave it.

נקודת הרתיחה בשיחה בינינו היתה שהיא לגלגה עלי על כך שאני מתלונן, "בכמה אתה רוצה את התיקון???? 400???? חינם?????". אני תמיד מאוד רגוע ושקול בשיחות עם נציגי שירות כי אני מאמין ב don't kill the messenger אבל רבאק בנקודה הזו באמת כעסתי.

אמרתי לה שאני מעוניין לדבר עם איזשהו נציג של שירות לקוחות, היא טענה שיחזור אלי מנהל המעבדה. לא יודע מה זה אומר בדיוק, נראה.

לבינתיים פניתי בשנית לשירות הלקוחות של ניופאן דרך פייסבוק, ופניתי ישירות לH/K העולמית עם קובלנה על הנציגות שלה בארץ.

אני פסימי, אבל כרגע זה מה שאני יכול לעשות. מקווה מאוד שיש לHK איזושהי תודעת שירות, ושהם יתערבו בנושא. היו מקרים מעולם... נראה.

פורסם

מנסיון עם מעבדות שרות של חברות גדולות

הן מתקנות בשיטת של החלפת כרטיסים לרוב. ולא חלק בודד תקול.

יתרון - לרוב אמינות תיקון גדולה יותר. שקט מתקלות וכרטיס מקורי חדש.

חסרון - יקר יותר הרבה יותר לפעמים, לפעמים תיקון עודף של תקלה פשוטה. נתקלתי לפחות במכשיר אחד בתקלות חוזרות של כי הכרטיס תוקן ולא מקור הבעיה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

צור קשר עם מעבדת 'רם תאורה והגברה'. הבחור מומחה מספר אחד בארץ לתיקוני מערכות שמע ברמת רכיב.

03-691-5984.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...