Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

כיום יש בבעלותי מיצובישי לנסר שנת 2008 , הצורה החדשה נפח מנוע 1800 דגם ספורט.

כבר המון זמן מחפש מכוניות ומתלבט הרבה מה לעשות , לאחר חיפושים ארוכים החלטתי ללכת על הונדה סיוויק הצורה החדשה 2012 או 2013.

מחר יש לי פגישה בסכונות ליס4יו.

מכיוון שאף פעם לא ביצעתי טרייד אין , הייתי רוצה לדעת מה אפשר לעשות? מה צריך לשאול ? , מה חייב לוודא לפני כן , האם המחיר יורד? , הבנתי שבהונדה לא מורידים מחיר על ליסינג , מה כן אפשר לעשות? , איך אפשר לבדוק האם יש באוטו רצועת טיימינג (אצלי במיצובישי אין).

אשמח לטיפים בנושא:)

בברכה,

איליה.

עריכה אחרונה על ידי Ilya G
פורסם

לבדוק שהרכב עבר טיפולים בזמן,לקחת את הרכה לבדיקה משלך.

שים לב אנחנו בסוף החודש,לכן צריך לבדוק האם המחיר שיציעו לך על המיצובישי יהיה תקף גם ב1.1 במידה ועד אז לא תעשה החלפה.

אני לא מכיר כזה דבר שאם רכב היה בליסינג לא מורידים מחיר,במיוחד אם יש קמ גבוהה,אחרת אפשר לקנות מיד פרטית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עצה בחינם , הישאר עם האוטו שלך .

אם בכל זאת אתה רוצה להחליף , תמכור קודם את שלך ולאחר מכן תקנה אחר .

בסוכנות לא עובדים אנשים מל"ו צדיקים והם עובדים על רווח ולא על הפנים היפות שלך .

בשורה תחתונה אתה תפסיד. אולי יהיה לך בלבול מוח נוסף אבל בשורה תחתונה זה ישתלם לך .

פורסם

האם ייתכן שהם הונדה סיויק 2012(לסיניג) מעל המחירון או במחירון עצמו?

נתקלתי בהרבה חברות וכששאלתי למה ,התשובה שקיבלתי הייתה " כי זה הונדה " ...

פורסם (נערך)

לא הגיוני מעל מחירון. כל חברת ביטוח שתלך אליה עם ההודנה אחרי טוטל לוס יתנו לך מחירון פחות 22% .רק כי זה היה פעם בליסינג ולא בגלל שזה "הונדה". אז אם אתה אוהב לשלם הרבה אז תן להם מחירון. אני בטוח שהמוכרן יחייך

תנסה למצוא חברת ביטוח שתבטח אותך על מלוא הכסף שאתה הולך לשלם על ההונדה. אין טעם להיות צדיק יותר מחברת הביטוח.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
מה הנתונים של הרכב שלך ?

מיצובישי לנסר שנת 2008 , 130 אלף ק"מ מנוע 1,800.

ובנוגע מלחירון של האוטו , כל הסוכנויות מציגים את ההונדה סיוויק 2012 ומעלה כמחיר מחירון או 5% פחות , לא ברור לי למה

פורסם

כמה קמ עברה ההונדה?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ואלו רכבים שהיו בליסינג תפעולי?

פורסם

כל הסוכנויות מציגים את ההונדה סיוויק 2012 ומעלה כמחיר מחירון או 5% פחות , לא ברור לי למה

מה לא ברור?

היית במקום אחד וביקשו לפחות מחירון, עברת לעוד סוכנות ושוב ביקשו לפחות מחירון, אז החלטת לבדוק עוד סוכנות.... ושוב ביקשו לפחות מחירון.

קוראים לזה ביקוש וזה מעלה מחירים.

אתה לא היחיד שרוצה הונדה.

זה ההסבר למחיר הגבוה. האם זה מוצדק? אני לא יודע.

פורסם
מה לא ברור?

היית במקום אחד וביקשו לפחות מחירון, עברת לעוד סוכנות ושוב ביקשו לפחות מחירון, אז החלטת לבדוק עוד סוכנות.... ושוב ביקשו לפחות מחירון.

קוראים לזה ביקוש וזה מעלה מחירים.

אתה לא היחיד שרוצה הונדה.

זה ההסבר למחיר הגבוה. האם זה מוצדק? אני לא יודע.

הייתי בסוכנות , הם הנפיצו לי מחיר מחירון 93 אלף בגלל שקלול של כביש , בכל מקרה נראה כמו עבודה בעיניים.

אני ממש אובד עצות בנושא.

פורסם

עוד נקודה אישית: לפני שאתה קונה את ההונדה תבצע נסיעת מבחן. אצלי בנסיעות( שעה+) ארוכות הכסא לא נח. כאב גב לא שווה אף מחירון.

• תוכן חדש...