Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למלא סוורליס קטנים שלא ירדו בפוליש, ולהוסיף לברק הסופי.

אני מאוד אוהב להשתמש בו בלי קשר למצב הרכב אחרי הפוליש כי הוא מוסיף מראה "רטוב" לפי דעתי.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

נראה טוב, כל הכבוד על העבודה הקשה.

איך זה לעבוד עם הפלסטלינה הסינית?

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

or6699- הפלסטלינה הסינית מאוד קשה ולא רכה בכלל, היא עושה את העבודה למטרה שאני רציתי, להוריד הכל, בגסות כי אחרי זה אני מבצע טיפול פוליש מלא, לא יודע להשוות לפלסטלינות אחרות שיש בשוק, אבל לפי דעתי היא דיי טובה.

MaoRЯ- את הכריזה קיבלתי עם הרכב, עדיין מתלבט אם להשאיר או להוריד מבחינת חוקיות. -אם מישהו יודע על זה מידע אשמח לשמוע.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם
אם מישהו יודע על זה מידע אשמח לשמוע.

כריזה זה לא חוקי,מותר לרכבי חירום בלבד.

גם כמתנדב אתה צריך לקבל אישור להפעיל את כריזה ואורות חירום.

פורסם

בלי קשר להפעלה או לא, אני לא משתמש בזה, פשוט כרגע אין לי את היכולת לפרק את זה כמו שצריך, יש איזה איסור על רק להחזיק את זה ברכב?

פורסם

יפה מאוד :)

לדעתי תשאיר את הרכב במראה הטבעי שלו ללא מדבקות וצביעת קליפרים

גם לי יש איביזה SC 1.4 שחורה וחשבתי גם לצבוע קליפרים ולשים מדבקות

אבל כמעט על כל איביזה שחורה שראיתי על הכביש ראיתי מדבקות וקליפרים צבועים

פורסם
בלי קשר להפעלה או לא, אני לא משתמש בזה, פשוט כרגע אין לי את היכולת לפרק את זה כמו שצריך, יש איזה איסור על רק להחזיק את זה ברכב?

אין בעיה שזה יהיה ברכב כל עוד אתה לא משתמש.

הרכב יצא ממש יפה, הייתי משאיר אותו במצב הנוכחי ולא מדביק וצובע קליפרים.

פורסם

תודה על התגובות חברה :) את הקליפרים אני מתכנן בכל מקרה לצבוע כדי לתת ניגודיות של שחור ואדום ברכב.

היום הודבקו המדבקות שהזמנתי, אחת לזכרו של פול ווקר, זו מדבקה שאני שם על כל רכב שהיה ברשותי.

ושתי מדבקות auto emocion, אדומות.

1.jpg2.jpg

פורסם

מאיביי, יש שם איזה כמה חברה מהארץ שמוכרים, בערך 40 לזוג.

פורסם

הרכב נראה מצוין,מה הכיוון להמשך?

שאלה נוספת,בעזרת מה את מיישם את הmeguiars endurance על הצמיגים?

Peugeot 206 XS 2008 1.6 Manual

Peugeot 207 2008 Sport 1.6 Manual

Seat Ibiza 2010 Sport 1.6 Manual

פורסם

yahavz10 - תודה על התגובה, את החומר אני מיישם בעזרת פד שמיועד לצמיגים,אבל אפשר להשתמש בכל דבר בדוגרי, מטלית מיקרו,פד רגיל, חתיכת ספוג כמו של המקלחת.

משהו כזה: http://www.autostore.co.il/%D7%90%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%A8-%D7%9C%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D-SM-Arnold.html

השבוע בוצע צביעת קליפרים, למרות שחלק מחברי הפורום המליצו לא לעשות, החלטתי לעשות בכל מקרה, אני ממש אוהב את זה וחושב שזה מוסיף.

קצת על התהליך:

*בהתחלה מרימים את הרכב על ג'ק, שמים בוקים לביטחון ולאחר מכן מסירים את הגלגלים (עשיתי צד אחד כל פעם),

אצלי ברכב מקדימה פירקתי את הקליפר מהתושבת,הוצאתי את הרפידות,כיסיתי את הדיסק ואת כל שאר הדברים שחשוב שלא ייצבעו (גומיות וחלקים זזים) שייפתי בעזרת דיסק עם מברשת ברזל, וגם בעזרת נייר שיוף בחלק מהמקומות, ניקוי בעזרת ספרי ניקוי בלמים (חשוב לא לנקות עם סתם ספרי), ייבוש עם קומפרסור, ואז שתי שכבות של צבע אדום עמיד בחום, המתנה של 7-10 דקות בין השכבות ואז חצי שעה לייבוש מלא,מרכיבים הכל חזרה וזהו.

*מאחורה לא פירקתי את הקליפר מחשש לא להסתדר עם הכבל של הבלם יד,לכן אם אתם לא מפרקים חשוב מאוד לקחת את הזמן בכיסוי, לא לתת לצבע לגעת ברפידות ובדיסק בכלל, ולהיזהר בשיוף על הגומיות.

סך הכל לקח בערך שעתיים כולל זמני יבוש וכוס קפה :)

קדמי:

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg

אחורי:

6.jpg7.jpg

תוצאה סופית: (אני יודע הג'אנט שרוט, לא באשמתי)

10.jpg

הספרי:

9.jpg

• תוכן חדש...