Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מעדיף "לפטופ" במובן הישן והטוב של המילה, ולא את אלו המתפרקים.

בלי קשר להעדפה שלי, יש לך ניסיון עם המכשיר ? משהו יוצא דופן שיכול לשנות את דעתי ?

איציק

יש לי את הדגם עם Z3736F, את המקלדת עדיין לא הזמנתי.

אני לא רואה סיבה לשלם יותר על מותג עם Z3735F בזמן שאתה יכול לקבל chuwi עם Z8300 בפחות.

חלק גדול מהמחשב מגיע מאינטל.

מסכים גם ככה אין הרבה יצרנים.

זיכרון אותו סיפור.

זה כמו לקנות מחשב של איבורי או מחשב של דל.

אייל

פורסם
יש לי את הדגם עם Z3736F, את המקלדת עדיין לא הזמנתי.

אני לא רואה סיבה לשלם יותר על מותג עם Z3735F בזמן שאתה יכול לקבל chuwi עם Z8300 בפחות.

חלק גדול מהמחשב מגיע מאינטל.

מסכים גם ככה אין הרבה יצרנים.

זיכרון אותו סיפור.

זה כמו לקנות מחשב של איבורי או מחשב של דל.

אתה יודע מה, אחרי שקראתי לא מעט סקירות וחוות דעת, יש משהו בדבריך.

נראה שמדובר במוצר לא רע בכלל. מעניין באמת איך המקלדת כי בשבילי זה פקטור דיי חשוב.

בנוסף לזה, ה IPAD2 שלי כבר הפך לזחל רציני עקב העדכונים לגרסה 9 ונראה שהגיע הזמן להוציא אותו לגימלאות - וזו יכולה להיות הזדמנות לשלב בין השניים.

במחיר הזה בהחלט אשקול אותו.

אגב, שמת לב שב"בנג-גוד" גרסת ה 32GB מופיעה עם המעבד שציינת במהירות 1.83GHZ ואילו עם זיכרון 64GB לטענתם המעבד הוא זהה אבל המהירות היא 1.33GHZ ? מעניין אם מדובר בטעות או נתונים מדוייקים של היצרן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תראה בקישור לעמוד של ה32 כתוב Z3735F , הם כנראה שיפרו את המוצר ומשתמשים באותו עמוד אז לא תיקנו כל מה שהיה כתוב.

ראיתי את זה אתמול

[video=youtube;EgTuIZul-8E]

אייל

פורסם

ברמת העיקרון, נראה שמדובר בעסקה מצויינת.

מה שמטריד אותי בכל הסיפור הוא האופציה להניח את המחשב על הרגליים ולכתוב משהו. כאן בדיוק מגיע העניין של הלפטופים בהם המסך מחובר למחשב.

במקרה הנ"ל מדובר בקייס עם מקלדת שמיועד להנחה על השולחן, וגם לפי סירטונים אם תניח אותו על הרגליים הוא לא מחזיק את עצמו.

ניסיתי לחפש באיביי איזה hard case שיכול להחזיק אותו, ונראה שיש כזה אבל בכל מה שקשור לאיכות המקלדת (שהיא קריטית) נראה שחסר מידע.

יש לך רעיון אחר איך אפשר לחבר את המחשב למקלדת בצורה קצת יותר קשיחה\חזקה\תומכת ?

אגב, הגרסה עם המעבד החזק יותר נקראת VI10 ULTIMATE והיתר נקראות רק VI10.

האם ההבדל בין ה Z3736F לבין ה Z8300 הוא משמעותי ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...