Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לשדרג את הרכב שלי, יש לי אופל אסטרה 2002, ואני יכול למכור אותה בין 8-9 K

עכשיו אני מעוניין להוסיף קצת כדי להשתדרג גם מבחינת השנה וגם מבחינת הרכב.

יש לי כמה דגמים שהם די עונים למחיר שאני רוצה, והייתי מעוניין לדעת מה הכי כדאי מבחינת אמינות, נוחות וכו'.

*רק אציין שכרגע הנסיעות שלי אינן ארוכות כל כך ולכן הדגמים שאציין מהווים בערך את אותה הצריכה, יש לכך שיקול אבל הוא לא העיקרי. אם נוחות ואמינות עולות על הצריכה כמובן שאעדיף לקחת זאת.

אלו הדגמים:

(כל הדגמים מעל 2006 ולפי מה שבדקתי נעים בטווח מחירים. שנה יותר שנה פחות לא קריטי, אבל בגדול רוב הדגמים עומדים על שנת 2008)

1. פורד פוקוס

2. יונדאי אקסנט 1.4 /1.6

3. קיה ריו

4.סובארו איפרזה ניו אייג'

*אם אתם ממליצים על דגמים שלא ציינתי והם שווים את המחיר, אשמח לשמוע..

תודה

פורסם (נערך)

אני גם מחפש עכשיו רכב בתקציב הזה בערך, יש גם את הגטס

עריכה: אתה מחשב רכב עם תחת כנראה לא?

עריכה אחרונה על ידי Alex Kuperman
פורסם

מכל מה שרשמת אני הכי מתחבר לאימפרזה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תבדוק את האקסנט אמין נוח עושה את העבודה

וצריכת דלק סבירה .

האקסנט מעולה ומאוד אמין מכיר את הרכב הזה מקרוב ומחברים שמחזיקים בכזו ובגילאים שונים.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

קודם תקבל 8-9K שקלים עבור האסטרה, בהתחשב במצב בשוק הרכב, הסכום הזה נראה לי אופטימי מדי.

כן, אני מציע משהו אחר לגמרי - חפש לך רנו מגאן דור II 2008-9. הן נמכרות במשהו פחות מ- 20,000 ש"ח ושוות כפול.

חפש אחת שלא היתה בליסינג וטופלה כל ימיה במוסכי רשת היבואן, ולא תתחרט. אל תתרגש מהסטיגמות ומהשלילה המוחלטת על ידי כל מיני חכמים. אמנם יש לרכב מעט חסרונות (בשביל להחליף נתיך של התאורה צריך לפרק רבע אוטו), אבל תראה כמה הרבה מהן נוסעות בכבישים, תשאל בעלים ותראה - זה רכב אמין, נוח, בטיחותי מאוד... וחסכוני ביותר!

אל תתפשר לגבי רמת הרכב, לכל היותר שלם מעט יותר, אבל תקפיד שהרכב יהיה מלוקק מכל הבחינות - פנים, חוץ, מכנית, תחזוקתית...

ותחזור לספר לחבר'ה?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...