Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממש לא חבל !

מה שכן חבל זה שאתם מורידים כל משפר בפוטנציה מהעץ שהוא עדיין לא תיפס עליו.

ממש חובבי רכב אתם...

לבחור הנכבד שקנה את הרכב המדהים, שפר כאות נפשך הרכב בכיף מגיע ל300 כ"ס בלי להתאמץ הרבה.

המלצה שלי, תזמין קיט מוכן לסאאב, שווה את זה !

יש הרבה קיטים אבל המוכרים הם בשלושה רמות :

רמה א'

רמה ב'

רמה ג'

כאשר ברמה א' לא מחליפים את הטורבו מקבלים מחשב חדש, בלמים, בולמים, קפיצים, מזרקים וזהו אני חושב.

בשאר הרמות מחליפים כבר את הטורבו. ועוד עיניינים ביטיחותיים.

בכל מקרה את הקיטים הנ"ל מזמינים מחו"ל.

תהנה,

דניאל.

נ.ב.

אני לא הייתי שם ג'אנט 17, זה לא בשביל הסאאב הזאת. זאת דעתי.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

תתחדש על הקנייה .:)

לא ראיתי שהמכונית ידנית וזה פלוס ענקי למי שזה מעניין ,

שיפורים לא כדאי לך לעשות בכל מקום כי זה רכב לא הכי סטנדרטי ( אם תסתכל מתחת למסה המנוע תראה .

יש כמו שאמר דניאל שיפורים מוכנים לרכב זה ויש סדנה אחת שהיא הכי טובה לדעתי לשיפור רכב זה , למרות שהאוטו הספורטיבי שלהם זה סאאב אירו אבל נדיר למצוא אחת ( עוד יותר נדירה מהרכב שלך :) )

תיזהר ותתרגל לרכב הזה כי זה רכב כבד במשקל !! ולכן צריך לשלוט ברכב באופן יותר מדוייק .

אני אביא לך לינק למשפרי סאאב אם אתה מעוניין לשפר ולקנות מחו"ל .

http://www.abbottracing.com/2003/index.htm

החברה באהובה עליי

הנה קיט טורבו שמתאים לרכב שלך :

TD04 Turbocharger Upgrade, Upto 70 BHP Increase, £1199. Part Number: CEN001

td04_upgrade.jpg

td04_upgrade_overall.jpg

הקיט מורכב מהדברים הנ"ל

Kit Features

* A new Mitsubishi TD04 Turbo.

* Gas flowed exhaust manifold, matched to flow perfectly into the larger inlet turbine port of the TD04.

* Our own custom hardlines for Water and Oil, along with the required fittings.

* Exclusive High-Pressure silicone hose to cope with the increased compressor capability.

* Wastegate Actuator and Mounting bracket.

אם אתה מרכב קיט כזה יש לך הנחה משמעותית על האינטרקולר ועוד כמה דברים .

בכל מקרה אלה רק אופציות .

עוד משפר סאאב זה

http://www.hirsch-performance.com/

בהצלחה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אני לא מתרגש מכול המשפטי של חבל להרוס את האוטו וכ'ו וכ'ו...

אני לא חושב שיש משהו רע בלהוסיף לאוטו עוד כוח זמין האצה וכ'ו

אין לי שום כוונה להשתולל בארץ ( אתם יודעים מתנ"ע אוהבים אותנו :-) )

אני לא עושה שינוי חיצוניים דרסטיים משהו בסגנון של התמונה שמצורפת הגאנטים מאוד עדיינים

לגבי השיפורים דברתי כבר עם בחור שאני בקשר טוב איתו משבדיה ( חבר מהעסק של האודיו ) בכול מקרה הוא יוכל לקנות לי את הקיט ולשלוח לי את זה במשלוח של האספקה ככה זה לא יעלה לי כמעט כלום.

אגב הגיר באמת עבר הסווה בחברה בזמן שהוא נקנה, היה אפשרות כזו ...

צריך להחליף רפידות לדיסקים הקדמיים והחלפת שמן מנוע ( את זה אני יקנה כבר אצל UMI )

יובל

359629_7_full.jpg

359629_10_full.jpg

345646_3_full.jpg

פורסם

אז זו אחת מאלה שהגיר עבר הסבה?

ב-50K ק"מ כל הסנסוניקים שהיו באו עם תקלה בהחלפת ההילוכים וב UMI החליפו להם את קלאץ לרגיל במקום את היוניט... נשארו מעט מאוד סנסוניק אמיתיות בארץ...

dirty old man

need love too

פורסם

לגבי השיפורים דברתי כבר עם בחור שאני בקשר טוב איתו משבדיה ( חבר מהעסק של האודיו ) בכול מקרה הוא יוכל לקנות לי את הקיט ולשלוח לי את זה במשלוח של האספקה ככה זה לא יעלה לי כמעט כלום.

אגב הגיר באמת עבר הסווה בחברה בזמן שהוא נקנה, היה אפשרות כזו ...

צריך להחליף רפידות לדיסקים הקדמיים והחלפת שמן מנוע ( את זה אני יקנה כבר אצל UMI )

יובל

איזה קיט אתה מעוניין להביא ?? סתם מתוך סקרנות כי אני מאוד אוהב את הרכב הזה :)

והמלצה אחת ממני , תחפש מוסך שיכול לעזור לך בחלפה ולשמן מנוע! אני לא ממליץ בכלל על UMI כי הם :

1. יסחטו אותך כספית !

2. השירות שלהם לפחות בשני המוסכים שאני הייתי בהם עם סאאב בכלל לא כדאי .

3. אין הבדל ממשי בינם לבין מוסכים אחרים חוץ מזה שאצל UMI אתה תשלם לפחות כפול המחיר .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אין לי אומנם שום הנגדות לשיפור רכב תוך שימוש בחלקים ייעודיים לכך (משמע תוכננו בעבור דגם זה) - אולם עלי לציין שהסאאב המדוברת היא בעלת הנעה קידמית ושילדה של אופל ווקטרה. האם מישהו היה משפר אופל ווקטרה ל-300 כ"ס???

בכל מקרה לא מדובר ברכב ספורטיבי.

נקודה למחשבה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
אין לי אומנם שום הנגדות לשיפור רכב תוך שימוש בחלקים ייעודיים לכך (משמע תוכננו בעבור דגם זה) - אולם עלי לציין שהסאאב המדוברת היא בעלת הנעה קידמית ושילדה של אופל ווקטרה. האם מישהו היה משפר אופל ווקטרה ל-300 כ"ס???

בכל מקרה לא מדובר ברכב ספורטיבי.

נקודה למחשבה.

א. סאאב מתגאים בכך שהם כן ממיצרים רכבים בעלי אופי ספורטיבי. לידיעתך. לא סתם לכל הדגמים יש גם גרסאות ספורטיביות למהדרין (לא M/AMG, אבל גם לא כ"כ רחוק...)

ב.האם מישהוא היה משפר אופל וקטרה ל-300 כ"ס? והאם מישהו היה משפר אופל אומגה שנת 88' לאותם הספקים (ויותר)? אז זהו, שכן - על אופל אומגה לוטוס שמעת? ולהזכירך - זו המכונית הסדרתית/סאלון הכי חזקה והכי מהירה של שנות השמונים העליזות...

התשובה היא שניתן בהחלט לשפר סאאב 900 להספקים של 250 כ"ס ויותר (ולדוגמה הגרסאות החזקות ביותר כיום מגיעות עם 250 כ"ס), אבל חשוב לזכור 2 דברים: א. המדובר ברכב בן 10 שנים מה שאומר בלאי של כלל המערכות, החלשות החומרים וכדומה. ב. יש צורך לשפר את כל הרכב, ולא רק את המנוע. הכוונה היא למתלים, הגה, גלגלים, מערכת הנעה, גיר, מוטות מייצבים, בלמים מוגדלים ומחוזקים, חיזוקי שלדה ועוד. האם זה כדאי, במחירים של הארץ? לדעתי לא. לדעתו כן. מי ינצח, לדעתך?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
א. סאאב מתגאים בכך שהם כן ממיצרים רכבים בעלי אופי ספורטיבי. לידיעתך. לא סתם לכל הדגמים יש גם גרסאות ספורטיביות למהדרין (לא M/AMG, אבל גם לא כ"כ רחוק...)

ב.האם מישהוא היה משפר אופל וקטרה ל-300 כ"ס? והאם מישהו היה משפר אופל אומגה שנת 88' לאותם הספקים (ויותר)? אז זהו, שכן - על אופל אומגה לוטוס שמעת? ולהזכירך - זו המכונית הסדרתית/סאלון הכי חזקה והכי מהירה של שנות השמונים העליזות...

התשובה היא שניתן בהחלט לשפר סאאב 900 להספקים של 250 כ"ס ויותר (ולדוגמה הגרסאות החזקות ביותר כיום מגיעות עם 250 כ"ס), אבל חשוב לזכור 2 דברים: א. המדובר ברכב בן 10 שנים מה שאומר בלאי של כלל המערכות, החלשות החומרים וכדומה. ב. יש צורך לשפר את כל הרכב, ולא רק את המנוע. הכוונה היא למתלים, הגה, גלגלים, מערכת הנעה, גיר, מוטות מייצבים, בלמים מוגדלים ומחוזקים, חיזוקי שלדה ועוד. האם זה כדאי, במחירים של הארץ? לדעתי לא. לדעתו כן. מי ינצח, לדעתך?

גם באותם שנים היתה גרסת סאאב אירו שהגיעה להספק של 225 כ"ס ולמרבה הפלא אם תבדוק את הנתונים שלה אז לפי מה שזכור לי הסאאב אירו מודל 96 היתה בעלת יציבות גבוהה יותר משל הרבה מכוניות ספורט 0.86 G אם אני לא טועה ונראה לי שזה נתון די גבוהה למכונית כזו .

Henry Miller

פורסם

אני שמח מאוד שאתם דואגים לכיס שלי ( בלי להשתחצן כמובן ) מה מצב בסדר גמור ואני יודע לאן אני נכנסתי לגבי חיזוקים זה ברור שלקחתי ויתבצעו בהמשך

בקשר למוסך אני עדיין בודק. והאוטו נוסע מפשוט מדהים כבר היו כמה ספורטיביות ( קורבט שכבוד במקומה מונח :)

אבל היא משהו מיוחד משלבת איכות תא נוסעים מצויינת ונוחות נסיעה שכיף לסוע באוטו, בכול מקרה אני בדקתי בחו"ל ועם חבר לגבי עד כמה אפשר להגיע עם הקיטים שם זה יוצא פלוס מינוס 340 כ"ס שזה מכובד מאוד ויעמיד אותה מצויין מבחינת ביצועים

והתמונות הם לא שלי הראתי את הרכב בכללי, צריך לתקן זריז את המצלמה להעלות תמונות

דבר אחד שמצאתי כרגע ( טפו טפו טפו ) זה הטמבון הקידמי שהצבע בפלסטיק שלו דהה קצת ואני יעביר אותו בצבע חדש או לעשות אותה יותר בכיוון של התמונה שמצורפת למטה מה אתם אומרים ?

יובל

236732_164_full.jpg

פורסם

בקשר לטמבון הכל עניין של טעם , אני לא הכי אהבתי אבל זה תלויי בסגנון שלך .

בקשר לק'יטים שאתה מברר עליהם תבדוק אם הק'יטים מתאימים לרכב שיש לך כי יש הרבה קיטים שמיועדים לגרסת האירו "AERO" ותצטרך לעשות עוד כמה שינויים כדי להתאים אותם אצלך .

אגב אני דווקא אוהב את הג'נטים שהיא נועלת ...

אלה גנטים של AZEV :)

Azev 'M'

Latest 5-spoke deep-dish look from Azev.

Available for 900, 9000, 9-3 and 9-5.

17" £205, 18" £280, 19" £295.

azev_m.jpg

שיהיה בהצלחה :)

Henry Miller

פורסם

ל-MSIGAL חבל שאתה אינך בודק נתונים לפני שאתה קופץ - לאופל אומגה יש הנעה אחורית - בניגוד לסאאב 900 שלה יש הנעה קידמית. מה גם שאני חושב שלוטוס מעולם לא שיפרו רכב הנעה קידמית- ואם אני טועה אתה מוזמן לתקן אותי.

גם אם סאאב טוענים לרכבים ספורטיביים - יש הבדל בין טענה לבין מציאות - רכבים מתוצרת סאאב (החדשים) הם רכבי סאלון מפוארים ומפנקים - אבל הם לא ספורטיביים (בטח לא מול ב. מ .וו ומובילות אחרות בקטגוריה שלהם).

בכל מקרה רכב הנעה קידמית עם למעלה מ-250 כ"ס מתקשה להתנהג טוב!!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

ואין אלפא עם 300 כ"ס? או אולי שמו לה הנעה אחורית לצורך העניין...? או שמא היא לא ספורטיבית...?

סאאב מייצרת מכוניות מנהלים ספורטיביות, גם בשנות התשעים וגם היום. אמנם קצב רענון הדגמים בסאאב אינו כמו במתחרה הישירה- BMW, אבל המאבק בין חברות אלו הוא על המתכון, לא על המנה...

אם סאאב ואופל חולקות שלדה... תוסיף ניקוד לאופל... אל תגרע מסאאב.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...