Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי הם לא גרועים ויש להם אחיזה מדהימה לעומת צמיגים אחרים שהיו על אותו רכב או רכב אחר.

ספציפית הבעיה עם המשיכה המוזרה ימינה וזה שצריך לנפח את הצמיגים בערך 3 PSI מעל הנורמה, שגורם לפחות נוחות וזה מורגש כי הנסיעה מעט קופצנית.

הם עברו בערך 7000 ק"מ כרגע והשחיקה בהם סבירה, בטח יחזיקו עד 20K אבל עד אז הרכב לא יהיה אצלי כבר.

Opel Adam S 2017

פורסם

לי הייתה חוויה מוצלחת מאוד עם ה T1R. לא הרגשתי שום משיכה והאחיזה שלו הייתה מצויינת (וטובה בעשרות אחוזים מה Goodyear EfficientGrip Performance שהחליפו אותם).

כמו כל הצמיגים הספורטיביים של טויו הם רגישים מאוד ללחץ האוויר, ובמקרה שלי לקח לי לא מעט ניסוי טעייה (והתגרזנות) למצוא את לחץ האוויר האידאלי שעמד על 6PSI מעל המלצת היצרן לקדמיים ו 4PSI לאחוריים.

בהזדמנות זו אני חושב שנכון לציין שלחץ האוויר המומלץ הוא לא "טאבו" אלא פשרה ממוצעת שקבע יצרן הרכב. כל צמיג מתנהג שונה ואת לחץ האוויר ניתן ורצוי להתאים לסגנון הנהיגה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אהלן

שמתי לב לתופעה מוזרה - הצמיגים הנ"ל אצלי כמה חודשים ספורים בלבד ועברו בערך 6000 ק"מ ונראים מצויין.

המידה היא 15/185/55

במהירות נמוכה בעיר או עד 80 קמ"ש ומטה בערך הגלגל מושך ימינה מעט.

במהירות גבוהה יותר הגלגל לא מושך בכלל ונוסע תקין.

נאמר לי שזו "מחלה" של הצמיג האם הדבר כך?

מעבר לזה שזה מעט מציק, יותר מעיקה לי המחשבה שאולי זה גורם לצמיג לשחיקה מוגברת ממה שצריך להיות.

האם זה נחשב לצמיג לא תקין?

נ.ב בוצעה בדיקה של איזון לפני 3 חודשים ונאמר שאין סטיה.

אני אעשה לך סדר פשוט, משיכה של כוון מסויים בנסיעה איטית, שאינה קיימת בנסיעה מהירה, זה צמיג לא תקין.

תחזור להיכן שרכשת את הצמיגים שיאתרו את ההצמיג שלא תקין.

פורסם

הצמיג נרכש דרך הספונסר (אם אני לא טועה) TIRECLUB, הצמיג הורכב באחת הסוכנויות של היבואן הנ"ל, ככה שלגשת אליהם חזרה או ליבואן?

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...