Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו כאן משתמש בeReaders?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחרונה ובאיחור דיי רב נחשפתי לעולם הeReaders, סוג לש טבלט שמותאם באופן ספציפי לקריאת ספרים, קראתי על לא מעט דגמים וחברות אבל אין כמו לשמוע ממקור ראשון, אז מישהו כאן משתמש? מתעניין כרגע בקינדל פייפרוויט.

האם ניתן לקרוא ספרים בעברית בדגמים של קינדל? האם יש חנויות ספרים "פרוצות" או שהכל דרך אמאזון?

תודה :)

עריכה אחרונה על ידי Charge

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, אני קורא המון ב-Kindle Paperwhite, זו הקניה הכי טובה שעשיתי ב-2014. קראתי כבר כ-100 ספרים מאז הקניה והיד עוד נטויה. יש המון חנויות שמוכרות ספרים בפורמט ePub בגרושים במגוון שפות, וגם באמזון אפשר לקנות במבצעים.

לגבי עברית, לא ניסיתי, אני קורא בעיקר באנגלית ורוסית.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

כנ"ל,

יש לי קינדל דור 4 (דור לפני ה paperwhite לזכרוני) וזו אחת הקניות הטובות שעשיתי. גם אני קורא בעיקר ברוסית ואנגלית, ככה שלא יודע עד כמה התמיכה בעיברית היא טובה.

פורסם (נערך)

אני מניח שכולם כאן התייחסו למכשירי E-INK, כי הם באמת מאד נוחים לקריאה.

אני משתמש בקינדל דור 3 עם המקלדת כבר 4 שנים. מאד נהנה לקרא איתו, משקל שיותר קל מספר ממוצע, אפשר להחזיק די הרבה ספרים בזיכרון דבר שחוסך מקום.

לגבי העברית, פורמט MOBI 8 האחרון נותן פיתרון לשפות LTR ביניהם עברית וערבית. הבעייה שיש מעט מאד מקורות לספרים עבריים.

יש לו כמה מגבלות שמפריעות לי.

קודם כל הוא מוגבל ולא יכול לקרא פורמט EPUB הפופולרי, אם כי יש פריצת JAILBREAK שכן מאפשרת אבל צריך להשקיע קצת זמן בזה, וההפעלה אח"כ קצת פחות נוחה מהפעלת קובץ MOBI.

לא מעשי לקרא איתו קבצי PDF, ההפעלה והדיפדוף בהם מסורבלים בצורה איומה.

המכשיר לא מאפשר קריאה מכרטיסי זיכרון חיצוניים, וזה ממש מעצבן. וכמובן, כמו שעושות כל החברות הדורסניות הגדולות, המכשיר חד פעמי כדי שניזרוק אותו ונקנה חדש כי אי אפשר להחליף את הסוללה.

למזלינו יש היום כבר מספר מכשירי E-INK סיניים מוצלחים שלא מכניסים את כל המגבלות האלה, זולים יחסית בין 50 - 80$ ואיכותיים במידה מספקת.

ואי אפשר לסיים בלי התוכנה החופשית האדירה להמרה בין פורמטים שונים של הספרים - Kalibre

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

מרטינס האם יש ereaders סיניים מומלצים ברמה של הפייפרוויט?

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

יש לי Paperwhite דור ראשון, שקניתי לפני כשנתיים.

אחת הקניות הטובות שעשיתי בחיי. המכשיר עושה דבר אחד, והוא עושה אותו פשוט מעולה.

מכשיר סיני? לא רואה סיבה, כשקינדל עולה 60 דולר באמזון.

!AWDSOME

פורסם

כן אבל אני מעוניין בפייפרווייט ולא בקינדל הרגיל ואמזון לא שולחים פייפרווייט לישראל ואני לא רוצה לשלוח אותו דרך שיפיטו ודומיו.

פורסם
מרטינס האם יש ereaders סיניים מומלצים ברמה של הפייפרוויט?

אני התרשמתי מהמכשירים של חברת KOBO, יש לא מעט השוואות כמו זו שהמכשירים שלהם עומדים יפה מול המכשירים של אמאזון, קוראים את כל סוגי הקבצים, יש להם כניסה לכרטיס זיכרון. לגבי ספרים בעברית זה אמור לעבוד טוב אבל למי שזה חשוב לו שיבדוק לעומק יותר.

ברגע שהקינדל שלי יתפגר, אני מתכוון לרכוש בקרוב אחד המכשירים שלהם

פורסם

אין בעיה להזמין פייפרווייט דרך אתרים שעושים משלוח לפה, או לקנות בארץ.

מכשיר מעולה, חוץ מזה שהאפליקצינ של אמאזון זמינה לכל מערכת הפעלה.

יש יתרון במכשירים האלו לקוראי רוסית, היות ובערך הכל זמין בחינם באינטרנט. עברית כנראה קצת יותר בעייתי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הפייפרוויט הנוכחי מדהים - הוא 300DPI ובמחיר שלו אין לו מתחרים והוא שווה כל שקל (או דולר)

יש לי את הוואיג׳ (הקינדל היקר יותר) שקניתי לפני. אם הפייפרוויט היה בחוץ - לא הייתי טורח. המסך באותה רמה.

אני גם לא רואה למה לקנות סינים. אין מכשירים ברמה הזו סינים שהם באמת יותר זולים.

הקובו מקבילים למדי בחלק מהדגמים , ויש את הנוק של באנס אנד נובלס - אבל לשניהם מערכת הפעלה וסידור קצת פחות נוחים לטעמי. ובשניהם הדגם החד עולה יותר (לפחות פעם הבאה שקראתי).

תמצא דרך לשלח לדעתי או חבר שחוזר מארה״ב.

לא הייתי מתעסק עם צעצוע סיני.

(קורא המון בקינדל - היה לי פייפרוויט ועכשיו וואיג׳ , לא קורא בעברית)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
כן אבל אני מעוניין בפייפרווייט ולא בקינדל הרגיל ואמזון לא שולחים פייפרווייט לישראל ואני לא רוצה לשלוח אותו דרך שיפיטו ודומיו.

תראה, אני לא אכנס לך לכיס.

אני רק אגיד שעל איכות משלמים למרות שההפרש לא כזה גדול. שים לב שגם הפייפרוויט במחיר מוזל כרגע, ושים לב כמה המלצות קיבלת על הקינדל (וגם הדגם הרגיל מעולה).

זול וזבל מתחילות באותה אות, עם כמה שזה משפט דבילי, הוא תופס כאן לדעתי.

!AWDSOME

פורסם

Liviur

מסך של 6" לא קטן מידיי לקריאה?

הסוללה מספיקה באמת להרבה זמן?

בקינדל הישן אין תאורה מובנית והוא בעל 167 ppi האם זה משמעותית פחות טוב מהחדש? והאם לא ניתן לקרוא בלילה עקב חוסר תאורה?

פורסם

המסך של הקינדל הוא בגודל של ספר כיס.

הסוללה מספיקה להמון זמן. אני יכול לקרוא שעתיים ביום בערך שבועיים עד שאני שוקל לטעון את המכשיר. יש לי את ה- Voyage.

הקינדלים החדשים עם התאורה המובנית ו-300 DPI טובים בהרבה מהישנים בלי התאורה.

פורסם

תבדוק גם קוראים של Kobo - חברה קנדית, לא זוכר את שם הדגם אבל יש להם גם קורא עם תאורה אחורית שיקר במקצת מהקינדל/נוק השקולים, אבל בלי פרסומות וקורא יותר פורמטים בלי פריצה.

פורסם
תבדוק גם קוראים של Kobo - חברה קנדית, לא זוכר את שם הדגם אבל יש להם גם קורא עם תאורה אחורית שיקר במקצת מהקינדל/נוק השקולים, אבל בלי פרסומות וקורא יותר פורמטים בלי פריצה.

לאיזה פירסומות אתה מתכוון ? הם התחילו לפרסם על הקינדל ?

• תוכן חדש...