Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנחה לדלק 98

sapancool
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
איך אני יכול למצוא הנחה יפה לדלק 98 באזור פתח תקווה-קריית אונו? יש איזה מועדון או משהו שיתן לי הנחה למחיר נורמאלי שמתקרב למחיר של דלק 95?

אם למשל לפתוח כרטיס תדלוק לתחנה ספציפית דרך אותה תחנה(כרטיס שעובד רק אצלהם) יכול לתת לי הנחה יפה על 98?

מתדלק רק בפז קרית אונו לוי אשכול ביציאה לכיוון פתח תקווה. משלם 7 שח בדיוק עם כרטיס שופרסל.

לצורך השוואה, 95 עולה 6 שח

עריכה אחרונה על ידי yosbar
  • תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

7 שקל זה יקר.. אומנם התחנה ממש קרובה אבל אי אפשר להוציא אולי כרטיס תדלוק לתחנה הספציפית הזאת עם עוד הנחה?

המחיר שרשום שם זה 8 שקל?

פורסם

אם אין הנחה עם כרטיס אשראי מסויים (כדוגמת YOU) תבוא באמצע היום ותשאל את מנהל התחנה! עם 98 יש משחק במחירים ויש מאיפה להוריד

Miata ND2

פורסם

בדלק 98 יש הבדלים באיכות בן התחנות, כך שלא תמיד המחיר הזול שווה. ברכב הקודם שלי חשתי הבדלים גדולים בין תחנות הדלק השונות . היה לי יחס דחיסה של 1.11 מקורי ,והיצרן צווה !!(לא המליץ)על98+. כשמליתי בתחנות שמומלצות כאן הרכב נסע פחות טוב ובאחת אף צלצל .ניסיתי מס פעמים ותמיד התוצאה הייתה זהה, ונאלצתי להוסיף טולול בכדי למנוע צלצולים. בסוף מצאתי תחנה שהרכב הגיב טוב לדלק באזור מגורי. עשיתי אצלם כרטיס תדלוק ל98 שנותן לי הנחה.

פורסם
בדלק 98 יש הבדלים באיכות בן התחנות, כך שלא תמיד המחיר הזול שווה. ברכב הקודם שלי חשתי הבדלים גדולים בין תחנות הדלק השונות . היה לי יחס דחיסה של 1.11 מקורי ,והיצרן צווה !!(לא המליץ)על98+. כשמליתי בתחנות שמומלצות כאן הרכב נסע פחות טוב ובאחת אף צלצל .ניסיתי מס פעמים ותמיד התוצאה הייתה זהה, ונאלצתי להוסיף טולול בכדי למנוע צלצולים. בסוף מצאתי תחנה שהרכב הגיב טוב לדלק באזור מגורי. עשיתי אצלם כרטיס תדלוק ל98 שנותן לי הנחה.

אני זוכר אותך עוד שעשיתי מועדפת בתחנת הדלק המדוברת מגיע לעיתים עם ה106GTI הכחולה ועם האקורד טייפ אר שהייתה מצויידת בערכה לדילול הטולול...

סונול - יונה אברך הקרובה לצומת רעננה דרום.., זה היה די מזמן אך אני זוכר רכבים מעניינים רבים אשר הגיעו קבע לתחנה בשל הביקוש לנוזל היקר.

פורסם

עידו גם ככה אתה מגיע לחולון לא מעט, מדיי פעם בגיחות האלה, תעבור בתחנת היובל וסיים סיפור עם רוב התידלוקים שתצטרך.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
אמרתי לך, עדיף לך להגיע לתחנה בחולון ולקנות גלונים :-)

אכן בלי קופונים הכי זול בחולון - סונול שערי חולון זה המקום

קובי

:-)

• תוכן חדש...