Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוינקרים הפסיקו פתאום לעבוד, דווקא שאר הרכב בסך הכל בסדר.

לא ימינה או שמאלה ולא הפעלת אורות מצוקה, נשמע תקתוק אך לא רואים בלוח השעונים חיווי שמופעל איתות,והנורות בחוץ לא עובדות, יש כיוון ? מצורף צילום של הפיוזים, ראיתי שיש שם חלק שחור גדול, קשור לנושא ? יש לי עוד רכב שאפשר לקחת ממנו חלקים, אודה לעזרה בכיוון החלק התקול

1.jpg2.jpg

פורסם

מעניין לשמוע מה התקלה...

בהתחלה חשבתי שאולי הידית עצמה, אבל אם שומעים איתות...?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

לא הצליחו לפתור לי את הבעייה, הלכתי לאיש דיאגנוסטיקה, אמר שנראה לו שהבעייה מבית הפיוזים וצריך להחליף אותו, ועם מחליפים אותו, צריך להחליף גם את מחשב ההזרקה, ואת המפתח. מטורף שבשביל וינקרים צריך להחליף כל כך הרבה דברים. אולי מישהו נתקל בבעייה דומה לפני שאני מחליף חצי רכב.

פורסם

אמירה כזו - "נראה לי שהבעייה מבית הפיוזים" מחשידה.

מציע לך לפנות למוסך מרשת רנו, לציין שאתה מוכן לשלם ולבקש דיאגנוזה מבוססת.

לחילופין - חפש לך מגאן כזו מהשנים 2001-4, הן עוד יותר מוצלחות ונמכרות באלפים בודדים של שקלים. אכן לא מוצדק להשקיע כל כך הרבה כסף ברכב כזה.

כמה קילומטרים יש לו? איזו יד אתה?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

יש לי עוד רכב כזה כך שהחלפים זמינים בשבילי, פירקתי את בית הפיוזים ושמתי ברכב שלי ואכן הרכב מאותת אבל לא נותן להניע, האזעקה המובנית לא מקבלת את הקוד שלי, שברנו הזו צריך ללחוץ על כפתור נעילת הדלתות ולהחזיק לחוץ לפי הבהובים שמגיעים מנורה שבלוח השעונים, מכירים אולי מקום שיכול לשפץ בית פיוזים שנראה כך:

1.jpg

פורסם

מצטער לא הבנתי את השאלה, החלפתי פשוט את כל בית הפיוזים, זה לא היה כלכך קל בגלל כל הצמות שנכנסות אליו משני הצדדים, ולא כל הצמות נכנסו, כנראה שבתי הפיוזים קצת שונים, לכן אני מעדיף לשפץ את בית הפיוז הקיים. בממסרים אתה מתכוון לקוביות השחורות שנמצאות בחלק התחתון של בית הפיוזים ? אפשר להוציא אותם ?

פורסם

אם זה כמו בקנגו, אחד הממסרים הוא קוצב איתות. יכול להיות שהיה מספיק להחליף רק אותו.

כשהאיתות פועל, תגע בכל אחד מהממסרים. האם אתה מרגיש שאחד מהם מתקתק בקצב האיתות?

פורסם

לא הצלחתי לשלוף את הממסרים אז החלפתי את כל הבית פיוזים, השגתי את קוד ההנעה מהבעלים הקודמים וכרגע הרכב מניע והווינקרים עובדים, פשוט עם קוד ההנעה של הרכב שממנו אני לוקח חלקים. בינתיים ההחלטה לקנות אותו ולהוביל אותו אלי על גרר הוכיחה את עצמה.

• תוכן חדש...