Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

עד היום הייתי עם סופרב 2013 הצורה הישנה.

הרכב עבר תאונה והוא טוטאלוסט.

נהנתי מאוד מהסופרב אך חשבתי לגוון ולנסות רכב אחר.

מרפרוף באינטרנט ראיתי שיש את הוולוו S60 שנת 2013 שנכנסת בתקציב שלי.

ראיתי שיש שני דגמים. ה1.6 T4 וה2 T5.

כרגע אני מעוניין בT5 אשמח לשמוע חוות דעת על שני הדגמים ועל רכבי מנהלים אחרים שנכנסים בתקציב שלי.

איזה המלצה לרכב מנהלים אחר שהוא התמורה הטובה ביותר למחיר?

מדובר על רכב יד 2 ולא חדש מהחברה.

איך הרכב מבחינת אמינות?

צריכת דלק?

עלות אחזקה?

יצבות ואחיזת כביש?

תודה מראש!

אורי.

פורסם

המנוע והגיר הם של פורד (מנוע ה-2 ליטר נמצא במונדיאו, ה-1.6 בקוגה) הגיר הוא הדו-מצמדי הרטוב של פורד, והחיבור מנוע-גיר מוצלח למדי.

ה1.6 עם 180 כ"ס מספיק בהחלט ונסחר במחירים נמוכים יחסית. אפשר להגיע איתו לצריכת דלק של 1/12 אם לא לוחצים חזק מדי על הגז.

ה-2.0 "עושה" 1/10. עלות אחזקה סבירה למדי, ניתן לראות מפרטי טיפולים ומחירים באתר היבואן.

יציבות ואחיזת כביש טובה, אבל תמיד מומלץ לבצע נסיעת מבחן לפני הרכישה.

אופציות אחרות?

סובארו B4 נמכרת חדשה ב-137500 ליסינג 0 ק"מ כאן

יונדאי סונטה הברידית חדשה נמכרת ב-144500 ליסינג 0 ק"מ כאן

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קח בחשבון שבזמן שהסופרב היא מהרכבים המרווחים שיש, גם במרווח לנוסעים וגם מבחינת הבגאז׳, הS60 צפופה בהשוואה לכל רכב אחר בסגמנט (סדרה 3, A4, מרצדס C וכו שלא לדבר על פאסאט או מונדיאו) עם מעט מאוד מרווח לנוסעים מאחור ובאגז׳ מגוכך של 340 ליטר (קטן ב40 ליטר מגולף...).

מאחר נוסעת בסופרב אני מניח שהדברים האלא חשובים לך, אבל אם לא אז הS60 בחירה ראויה.

אגב, גם סופרב החדשה זה רכב אחר לחלוטין ממה שיש לך ודגם הבסיס נכנס קצת בקצת מעל התקציב שלך (159k)

פורסם

אני לא רוצה לקנות רכב חדש עקב הירידת ערך הגבוהה.

תא המטען פחות רלוונטי וכן תא הנוסעים האחורי.

לרוב אני נוסע לבד והילדים כבר גדלו ונשואים.

איך הסופרב החדשה?

מה שונה בה?

מנוע ה1.4 לא חלש מידי?

פורסם

הסופרב החדשה- אחלה אוטו. לדעתי מובילת הסגמנט. מרווחת יותר, קלה יותר, חסכונית יותר ומרגישה כמו ״ספינת דגל״. מוצעת עם הרבה מנועים באגף הבנזין 1.4,1.8 ו-2.0 בשתי הספקים: 220 כס כמו בגולף GTI ו-280 כס כמו בגולף R. באגף הסולר יגיע בקרוב 2.0 דיזל עם 190 כס.

המנוע לא חלש מידי ועובד יפה, אבל עדיין מרגיש מעט ״בן של מנוע אמיתי״ לעומת ה-1.8 או הצמד הדו ליטרי.

פורסם
הסופרב החדשה- אחלה אוטו. לדעתי מובילת הסגמנט. מרווחת יותר, קלה יותר, חסכונית יותר ומרגישה כמו ״ספינת דגל״. מוצעת עם הרבה מנועים באגף הבנזין 1.4,1.8 ו-2.0 בשתי הספקים: 220 כס כמו בגולף GTI ו-280 כס כמו בגולף R. באגף הסולר יגיע בקרוב 2.0 דיזל עם 190 כס.

המנוע לא חלש מידי ועובד יפה, אבל עדיין מרגיש מעט ״בן של מנוע אמיתי״ לעומת ה-1.8 או הצמד הדו ליטרי.

יש דרך לקנות את הסופרב דרך ליסינג או משו?

פורסם
יש דרך לקנות את הסופרב דרך ליסינג או משו?

הרכב די חדש בארץ, אז אני מאמין שעדיין לא, אבל תתקשר לחברות ותעשה בדיקה. תבדוק איזו הנחה תוכל לקבל אולי מצ'מפיון לרגל סוף שנה.

עוד אופציה שאני חושב עליה הוא אוקטביה 1.8 מאובזרת בכל טוב (קסנון, עור..). האוטו אמנם לא מנהלים, אבל עדיין גדול מאוד ובגימור הנכון יכול להיראות מפואר. זאב בעור כבש (בערך), ומתומחר ב-149K לפני מיקוח ושות'.

• תוכן חדש...