Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

KTM SuperDuke 990

mendev
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף אחד לא טען שאחד מהכלים האלה הם מטורפים..

אלה פשוט כרובי אמר שאין הרבה אופנועים עירומים שייתנו הרבה יותר מה-CBF500...

אנחנו טענו אחרת.. זה הכל.

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם

לא הבנת אותי. הנקודה שלי הייתה שהKTM הזה אינו בר השוואה לשום דבר אחר שנוסע. הוא בקטיגוריה משלו. או כך לפחות מצטייר...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לא הבנת אותי. הנקודה שלי הייתה שהKTM הזה אינו בר השוואה לשום דבר אחר שנוסע. הוא בקטיגוריה משלו. או כך לפחות מצטייר...

רועי כמה דברים בקשר לקטגוריה משלו...

ראשית שכותב הכתבה (קאת'קארט) השתתף בתהליך הפיתוח של האופנוע והוא מתלהב כיצד שיפרו את אותו מהאב טיפוס הקודם. שנית הסופרדיוק מציע משהו שאין היום אולם לא פתח קטגוריה משלו (לדוגמת ה-XT500 בזמנו). השילוב של מנוע טווין ספורטיבי עם אופנוע עירום קרבי קיים כבר ב-SV1000 (הגרסאה שמיובאת לארץ היא ה-S עם הפיירינג) או במונסטר 1000 לבית דוקאטי. אני הבנתי מקאת'קארט שהכתום נבדל מהם בכך שהוא יותר מהם. יותר קרבי, יותר כייפי ועוד.

מכאן לצאת בהכרזות שמדובר באופנוע אולטימטיבי רחוק היום. נכון גם אני מרייר כמו אברך בתצוגת חשפנות למראה האופנוע (ולא סתם הוא מקשט את הדסק-טופ שלי). אני אשמח לרכב עליו ואולי אפילו לרכוש אותו ברגע שתהיה אופציה פיננסית.

אני ממליץ להמתין לראות מה הבריטים העוקצנים (ראה מקרה Performance Bikes) יכתבו עליו ואולי הכי חשוב, תרכב עליו ואז תראה אם מתאים לך - זהו המבחן האולטימטיבי.

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם

גם אני מעדיף להמתין לבריטים, או ליתר דיוק לספיד טריפל.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
רועי כמה דברים בקשר לקטגוריה משלו...

ראשית שכותב הכתבה (קאת'קארט) השתתף בתהליך הפיתוח של האופנוע והוא מתלהב כיצד שיפרו את אותו מהאב טיפוס הקודם. שנית הסופרדיוק מציע משהו שאין היום אולם לא פתח קטגוריה משלו (לדוגמת ה-XT500 בזמנו). השילוב של מנוע טווין ספורטיבי עם אופנוע עירום קרבי קיים כבר ב-SV1000 (הגרסאה שמיובאת לארץ היא ה-S עם הפיירינג) או במונסטר 1000 לבית דוקאטי. אני הבנתי מקאת'קארט שהכתום נבדל מהם בכך שהוא יותר מהם. יותר קרבי, יותר כייפי ועוד.

מכאן לצאת בהכרזות שמדובר באופנוע אולטימטיבי רחוק היום. נכון גם אני מרייר כמו אברך בתצוגת חשפנות למראה האופנוע (ולא סתם הוא מקשט את הדסק-טופ שלי). אני אשמח לרכב עליו ואולי אפילו לרכוש אותו ברגע שתהיה אופציה פיננסית.

אני ממליץ להמתין לראות מה הבריטים העוקצנים (ראה מקרה Performance Bikes) יכתבו עליו ואולי הכי חשוב, תרכב עליו ואז תראה אם מתאים לך - זהו המבחן האולטימטיבי.

אם כי, גם הR1 - למשל - לא חידש שום דבר ברמת הקונספט, ועדיין אפשר לומר שבהצגתו, הוא סימן התחלה של "קטיגוריה". evolution ולא revolution, אבל גם זה די והותר.

מעבר לזה, מסכים עם כל מילה.

יש תוכניות להביאו לארץ בכלל? ההגיון, לאור היצע הדגמים הנוכחי, שמכסה בערך את כל מה שמותר בייבוא, אומר שכן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יש תוכניות להביאו לארץ בכלל? ההגיון, לאור היצע הדגמים הנוכחי, שמכסה בערך את כל מה שמותר בייבוא, אומר שכן.

:shock: הפגנה מול משרדי ד.ל.ב. "יובא הסופרדיוק לארץ בזול ובמהירות"

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם
אם כי, גם הR1 - למשל - לא חידש שום דבר ברמת הקונספט, ועדיין אפשר לומר שבהצגתו, הוא סימן התחלה של "קטיגוריה". evolution ולא revolution, אבל גם זה די והותר.

מעבר לזה, מסכים עם כל מילה.

אני דווקא חושב כי הR1 כן היטווה כיוון חדש, אולי לא מהפיכה בסדר הגודל של ה R750 אבל בהחלט מגמה חדשה.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
גם אני מעדיף להמתין לבריטים, או ליתר דיוק לספיד טריפל.

לעזאזל, הפעם הצליח לבריטים האלו drool.gif

והוא ככל הנראה חזק מה-KTM, ושוקל כמוהו (ונראה פי 1000)

main_SPEEDTRIPLE_02.jpg

פייזר 1000:

2000-5000 סל"ד : :lol:

5000-7000 סל"ד : :hihi:

7000 - 12,000 סל"ד: :shock2:

• תוכן חדש...