Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסה לבצע הליך קניה, אבל בשלב האחרון עצור, צלם מסך ובצע ביטול.

קרוב לודאי שהעסקה אינה כוללת מסיים, אבל כן שילוח עד הבית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

משהו מוכן להסביר לי מדוע פתאום אני שם לב שמחיר מוצר מסוים שאני מעוניין לרכוש מתחיל לעלות מיום ליום?

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

פורסם

בעקרון אני מעוניין בצבע אחר אבל כל המחירים שם משתגעים כמו גלגל ענק, נחכה לבלאק.

https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B016ZWRL44/ref=pd_gwm_psimh_1?pf_rd_p=ca646557-c211-4503-988a-0c1bd73422e8&pf_rd_s=blackjack-personal-1&pf_rd_t=Gateway&pf_rd_i=mobile&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=KRD4X9WGG9HMWY3H6PXJ&th=1&psc=1

פורסם

מעניין תודה , מאמאזון גרמניה, כמה יצא עד הבית כולל משלוחה ומיסים? אני מתכוון לשחור אדום ב269 יורו. מאיפה אתה יכול לראות היכן הכי זול לרכישה מבין חנויות האמאזון?

פורסם
מה זה הכלי הזה שאתה רואה דרכו את המחירים בכול האמזונים?

זה כלי למכורים בלבד, כאלו שהבנק שלהם התייאש מהם...

זה תוסף לדפדפן שאפשר להתקין לפיירפוקס/כרום...

Keepa.com

פורסם

מחיר גולמי - בלי מיסים ומשלוח, שיכולים לשנות את התמונה

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה הקשר מחיר גולמי ידידי.

כשאתה רואה מוצר בעמוד המכירה הוא במחיר גולמי עד שאתה מוסיף לעגלה ומשקלל את המחיר.

כאן אתה רואה את המחיר הטוב "הגולמי" בכל האמזונים במקום לעבור אתר אתר.

פורסם

לפחות בדוגמא שהבאת הפרשי המחיר קטנים. נניח שהמיסוי שווה, אבל עלויות ההובלה שונות. לכן ההשואה לא מספיק מעמיקה.

פורסם

מה לא מספיק?

אתה רואה את המחיר הטוב ביותר שקיים בכל רחבי האמזונס.

מחיר ההובלה הוא די אחיד עם הפרשים קטנים בין האיחוד האירופי לארצות הברית.

• תוכן חדש...