Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם ,

אני מחפש רכב גדול יחסית , צריך לאחסן תיק מצלמה גדול , ארגז כלי עבודה ומדי פעם אני מעביר מחשבים ממקום למקום.

הסיטרואן שלי מקשה עלי מאוד עקב תא מטען קטן מאוד , וזוג מושבים אחוריים בלבד. מה שהופך את האוטו שלי ללא אטרקטיבי ולכן אני פרסמתי אותו למכירה.

חשבתי על B4 סטיישן שנת 2007 , או על WRX סטיישן משנתונים 2001-2004.

יש פה מישהו שהיה לו את אחד מהרכבים האלה ויכול לספר לי על מחלות ואחזקה בכללי ?

התקציב הוא עד 50K.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי Asaf.Y

פורסם

בהחלט נמכרו.

בהצלחה באיתור אחת למכירה. הן נחשקות מאוד אם הן במצב טוב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
לפני כשנה נמכרה אחת כזו סטיישן כסופה מהדגם עם הפנסים העגולים ב-40,000 ש"ח עם 400,000 ק"מ על השעון.

:shock:

איזה אומץ! בטח קנה אותה מישהו שבמילא תכנן לשפר אותה בטירוף ולהחליף את רוב המכלולים.

פורסם

לי היה B4 סטיישן 2004 . ועכשיו יש לי את הסדאן 2007.

לגבי מנועים צריכת דלק וכ'ו ההודעה של שלומי מאוד מפורטת ואין לי מה להוסיף.

הסטיישן שימושית מאוד! ואני קצת מתחרט שהחלפתי אותה. אבל האוטו הזה בכללית כבד ביציאה מן המקום (מניח שבגלל הגיר) וממש לא תרגיש בהאצה על "רכב ספורט". עם זאת הוא מאוד יציב וממש מהנה לנהיגה. יש הרגשה שאתה "דבוק" לכביש (שילוב של בולמים קשיחים יחסית, צמיגים רחבים בחתך נמוך והנעה כפולה) .הקשיחות פחות נעימה בעיר. והופכת ליתרון בבינעירוני שהנסיעה ממש נינוחה.

ועשיו לתלונות העיקריות-

1-הרכב נמוך! ותנוחת הנהיגה נמוכה! אם זה מפריע לך חפש רכב אחר.

2-צריכת דלק גבוהה.

3-למרות שהוא מוגדר כמשפחתית גדולה, הסדאן קצת צפוף. גירסת הסטיישן דווקא סבבה.

פורסם

לדעתי אם תמצא WRX, יהיה לך רכב שימושי, זריז, ונחשק ע"י רבים. הוצאות התפעול השוטף יהיו פחות או יותר זהות למכונית אחרת מהשנים האלו אבל יהיה לך יתרון אחד גדול על B4 וגם על כמעט כל רכב אחר והוא שלדעתי כמעט ולא תהיה ירידת ערך אלא רק עלייה בדומה למה שקרה לדלתא אינטגלה של לנצ'יה.

בהצלחה

גדי

פורסם

הממממממ.... צריכת דלק?

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...