Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מישהו שיש בבעלותו מגאן RS CUP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים אני מחפש מישהו שיש לו את הRS CUP או שיש לו ניסיון עם רכב זה (לא נסיעת מבחן או משהו).

אני מחפש ללמוד כמה שיותר על נהיגה ספורטיבית ואני מאמין שעוד חודש חודשיים אני ירשם לאיזה קורס-שניים אבל כרגע חשוב לי לדעת את הנקודות על רכב זה כי הוא בדרך אליי.

תודה.

פורסם

יש מדריך נהיגה ספורטיבית אחד שמדריך על האוטו הזה, אם אתה באמת רוצה ללמוד, שווה את ההשקעה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
יש מדריך נהיגה ספורטיבית אחד שמדריך על האוטו הזה, אם אתה באמת רוצה ללמוד, שווה את ההשקעה.

לנהוג אני יודע וקראתי על הבחור. אני רק צריך טיפים של מה כן מה לא. אני בהחלט ייקח את הקורס רק לא כרגע.

פורסם

בצע חיפוש בפורום. זה הרבה מידע.

אתה יכול לשרשר שאלות רלוונטיות וחדשות לשרשורים קיימים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...