Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

G Tech Pro - on sale on eBay

Moti - Miata R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת צעצוע נחמד,ומחיר טוב מאוד.

אגב - שמעתי פה ושם תלונות שהוא לא מדויק במיוחד..האם זה נכון?

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
שמעתי רבות על המכשיר הזה...לא יצא לי לראות/להתנסות.. הבנתי שזה מתחבר למצת ו...זהו? זה מתאים גם ל"צעצוע" כמו שלי (ללא מחשב וכו'?)

תודה,

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
באמת צעצוע נחמד,ומחיר טוב מאוד.

אגב - שמעתי פה ושם תלונות שהוא לא מדויק במיוחד..האם זה נכון?

תלוי

העובדה שראלי סטנדרטית עושה 7.6 הגיונית?

עניתי לך על השאלה אני מקווה...

ליאור,

זה באמת מתחבר רק למצת, לא נראה לי שיש קשר בכלל למחשב.

מתחבר למצת, מדביקים על השמשה הקדמית, מאפסים, ויוצאים...

Back to the original - NC again.

פורסם
תלוי

העובדה שראלי סטנדרטית עושה 7.6 הגיונית?

עניתי לך על השאלה אני מקווה...

ליאור,

זה באמת מתחבר רק למצת, לא נראה לי שיש קשר בכלל למחשב.

מתחבר למצת, מדביקים על השמשה הקדמית, מאפסים, ויוצאים...

מה שבאמת מחזק את העובדה לגבי ה"דיוק".... אבל זה צעצוע נחמד, כך נראה...טוב נו, נקנה אחד.. שיהיה... :wink:

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

Most of the G-techs I heard about are a little too optimistic regarding the acceleration numbers BUT if you use it constantly in the same car you can establish a baseline and see in the future if something that you made or modified works better or not comparing to the baseline that you have, just remember to write the numbers down so you'll have a true point of comparison

.Moti

פורסם

שלום, ברשותי המכשיר הנ"ל... והוא כן מדוייק! בבדיקות שנעשו במקביל עם סטופר !!!! אבל העיקר שלו הוא לא לבדוק האצות , עיקר המכשיר הוא להודיע על כמות ה G שהרכב נמצא בו, ככה למשל ניתן לדעת אם אתה בגבולות האחיזה וכו....ויש לו שייפט לייט מגניב... אבל, מכשיר זה לא מעוייד לרכב שחונה בשמש כל היום !! (גם בהוראות מצורפת אזהרה שלא לחשוף את המכשיר לטמפ' גבוהה!!)

לכן אי דיוקים של המכשיר נובעים משימוש לא נכון!!!

עשיתי למס רכבים בדיקות עם המכשיר הנ"ל ובכולם הוא היה מדוייק ,לטוענים אחרת , ליצור איתי קשר,ניפגש ואני יוכיח לכם שהמכשיר מדוייק!

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם
שלום, ברשותי המכשיר הנ"ל... והוא כן מדוייק! בבדיקות שנעשו במקביל עם סטופר !!!! אבל העיקר שלו הוא לא לבדוק האצות , עיקר המכשיר הוא להודיע על כמות ה G שהרכב נמצא בו, ככה למשל ניתן לדעת אם אתה בגבולות האחיזה וכו....ויש לו שייפט לייט מגניב... אבל, מכשיר זה לא מעוייד לרכב שחונה בשמש כל היום !! (גם בהוראות מצורפת אזהרה שלא לחשוף את המכשיר לטמפ' גבוהה!!)

לכן אי דיוקים של המכשיר נובעים משימוש לא נכון!!!

עשיתי למס רכבים בדיקות עם המכשיר הנ"ל ובכולם הוא היה מדוייק ,לטוענים אחרת , ליצור איתי קשר,ניפגש ואני יוכיח לכם שהמכשיר מדוייק!

מצטער לאכזב אותך...אבל כשמדברים על דיוק לא מדברים על בדיקות בסטופר... אני מניח שהמכשיר והסטופר מדוייקים מאוד, יחסית לעצמם.. בהשוואה למדידות אלקטרוניות (חיישן G, חיישני מהירות, חיישני מרחק וכו') הם לא ממש מדוייקים..אך אני מניח שאפשר להגיע ל- 80-90 אחוז דיוק..

ליאור

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

אי אפשר לצפות מצעצוע כזה להיות מדויק לחלוטין.

אבל בואו נאמר שזה הדיוק הכי טוב שאפשר לקבל ב30$. :lol:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

.You guys are missing the point here

.The G-Tech is not accurate... fuck the accuracy because you're not going to get it, it isn't the strong suit here and you shouldn't really care about it

.The point here is consistency

You can measure changes in your car when measuring in similar conditions, you measure a baseline first and progress from there using the G-Tech to see how effective or not were the changes you made in your car

- Example

You take a baseline reading of the car's lateral G and get to 0.82 for example

Now you went ahead and got new high performance tires, measure again, got a good reading? they are better than you previous set, got a worse reading? your previous tires were better for grip

?Re-align your car to different specs, measure it again with the G-Tech, any improvement

That's the best thing about the G-Tech, to be able to consistently monitor the changes you make in your car... even stuff like with how much gas in your gas tank does your car handle best as a question of weight distribution... some of us might want to use it for an upcoming gymkhana event to determine with how much gas in their tank they should show up

:wink: ... basic datalogging for a great price

.Moti

פורסם
מצטער לאכזב אותך...אבל כשמדברים על דיוק לא מדברים על בדיקות בסטופר... אני מניח שהמכשיר והסטופר מדוייקים מאוד, יחסית לעצמם.. בהשוואה למדידות אלקטרוניות (חיישן G, חיישני מהירות, חיישני מרחק וכו') הם לא ממש מדוייקים..אך אני מניח שאפשר להגיע ל- 80-90 אחוז דיוק..

ליאור

בשום דבר אי אפשר לקבל דיוק מרבי. גם לא במכשירים מקצועיים. תמיד ניתן לקבל דיוק יותר טוב.

קח לדוגמא מחשבון מדעי הדיוק המרבי שלו זה רק 9 ספרות, ע"י מחשב אתה יכול לקבל דיוק גבוה הרבה יותר.

ניסן אלמרה 01' 1800

פורסם
בשום דבר אי אפשר לקבל דיוק מרבי. גם לא במכשירים מקצועיים. תמיד ניתן לקבל דיוק יותר טוב.

קח לדוגמא מחשבון מדעי הדיוק המרבי שלו זה רק 9 ספרות, ע"י מחשב אתה יכול לקבל דיוק גבוה הרבה יותר.

לא, אתה טועה- יש לך בעיה בהבנה של המושג דיוק בעניין.

הדיוק בכלים אחרים לא נובע מזה שהם נותנים יותר שפרות אחרי הנקודה, אלא דיוק במדידה באשר היא.

זאת שנגיד נתון תאוצה אפס ל100 של המכשיר הזה יכול להיות 10.39 , וגם אם תתכנת את המכשיר מחדש כדיי שיציג לך יותר ספרות אחרי הנקודה העשרונית הוא יתן לך 10.39398595 , אבל בעצם המדידה עצמה הייתה לא מדויקת והנתון האמית הוא 10.290

מקווה שהבהרתי את הנקודה.

תודה מראש.

• תוכן חדש...