Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על אפליקציה: RoboHold

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בתוכנה הזאת באחת הפרסומות, ניסיתי להוריד ואחרי שבועיים שהיא שכבה אצלי במכשיר היום השתמשתי בה לראשונה - גאוני!

מדובר על תוכנה שמרכזת בתוכה נותני שירות לקוחות (הוט, סלקום וכו..)

ובלחיצת כפתור התוכנה מחייגת בשבילכם לאן שאתם צריכים, למשל היום הייתי צריך את סלקום, נכנסתי לתוכנה ובחרתי שירות לקוחות, התוכנה אמרה לי להמתין, שכחתי לגמרי ״שחייגתי״ בכלל ואחרי כ15 דקות התוכנה התקשרה אלי.. ״רובי חוזר אלייך״, לא הבנתי מה זה, עניתי ופתאום ״עמנואל סלקום שלום, במה אוכל לעזור?״ גאוני כבר אמרתי?

מוזמנים להמליץ על עוד תוכנות יעילות :)

פורסם
יש לי אייפון

לא מצאתי ב - AppStore, מדוע? .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

זה בתהליכים, כנס לאתר הבית שלהם ותראה שיש אפשרות הצבעה לאיזה חברות להוסיף, התוכנה עוד בטיטולים והיא משתדרגת לאט לאט, את הרעיון הביא אחת הסטנדאפיסטים, נראה לי ציון ברוך

פורסם
זה בתהליכים, כנס לאתר הבית שלהם ותראה שיש אפשרות הצבעה לאיזה חברות להוסיף, התוכנה עוד בטיטולים והיא משתדרגת לאט לאט, את הרעיון הביא אחת הסטנדאפיסטים, נראה לי ציון ברוך

נכון, ציון ברוך הוא מהמקימים. הוא והשותף שלו התארחו בצינור לילה. הורדתי את התוכנה אבל לא יצא לי לשהשתמש עדיין.

8)
פורסם (נערך)

מצטרף להמלצה. אפליקציה מעולה. נכנס להוט, שירות לקוחות, טלוויזיה לוחץ "רובי תשיג לי". ממשיך בשגרת היום ואחרי 15 דקות שיחה נכנסת עם נציגה על הקו. גדול.

יש אפליקציה מאוד דומה עם הרבה יותר חברות, שנקראת ZAPPIX אבל שם זה לא באמת ממתין במקומך, זה פשוט עושה את כל החיוג במקומך "לחץ 1, לחץ 3" בלה בלה בלה. לפחות ככה הבנתי. אם מישהו בא לו לנסות ולעדכן זה יהיה נחמד. ברובוהולד יש לך את הטלפון פנוי לכל שימוש ולא צריך להשאיר את האפליקציה פתוחה במהלך ההמתנה.

רובוהולד יותר נוחה ואני מניח שבקרוב יהיו עוד חברות.

כתבה מתוך הצינור על האפליקציה

http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1154293

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עוד עדכון מהתוכנה.

יום שישי האחרון הייתי צריך את הוט מובייל, בשעה 12 בצהריים הפעלתי את התוכנה והלכתי לסידורים, כמובן שהם לא ענו עד לסגירת המוקד, הייתי בטוח שהתוכנה כשלה בפעילותה ואמרתי לעצמי נחייג ידנית ביום ראשון כשיצא לי.

הבוקר התעוררתי ב7:40, הלכתי להתארגן ותוך כדי הצחצוח שיניים הצמיד ספורט שלי רטט כאות שהטלפון מצלצל, לא עניתי כמובן ואמרתי לעצמי נסיים זריז ונחזור לראות מי מטריד אותי על הבוקר, לא עברו 5 דקות והטלפון צלצל שוב, מסתבר שהתוכנה זכרה את הרצון שלי מיום שישי וחייגה לנציג הראשון שפתח את המוקד, ובגלל שלא עניתי לו אז התוכנה ניתקה לו בפנים והתקשרה לנציג השני שוב (פשוט החזר על ההתעללות שלהם :lol:). בפעם השניה גם לא הצלחתי לענות.

התקשרו פעם שלישית ושם כבר עניתי וסגרתי לעצמי את הפינה שהייתי צריך. חשוב לציין שהסיכוי שהייתי מוצא היום כח נפשי וזמן פנוי לחייג אליהם הוא אפסי, וכנראה הייתי דוחה את זה למחר לצהריים מתישהו, בזכות התוכנה הוכרחתי לסגור את זה היום על הבוקר וכך קרה, פשוט מלהיב כמה שזה גאוני.

image.jpg

פורסם

אני משתמש בזאפיקס כבר תקופה ארוכה. ממליץ בחום: היא שומרת את הפרטים שהוזנו, כך שבהתקשרויות עתידיות אין צורך לחזור עליהם. בנוסף, אם חייגתם למספר של שירות שנמצא אצלה, הטלפון שואל האם תעדיפו חיוג רגיל או אוטומטי דרך האפליקציה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא מצאתי את האפליקציה ב - AppStore בגלל שהחשבון שלי אמריקאי והאפליקציה רק בחנות הישראלית .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

התקנתי, אך רשימת החברות מאוד-מאוד מצומצמת. מצד שני - אני רואה חברות ברשימה שאפשר לוותר עליהן לדעתי.

רעיון טוב, מחכה שרשימת החברות תגדל.

• תוכן חדש...