Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

ברשותי רכב מסוג BMW Z4 עם מסך מקורי, אשר אינו מסך מגע.

ברצוני להפוך אותו למסך מגע - מהן האפשרויות העומדות בפניי?

תודה.

פורסם

ראיתי פרוייקטים מעניינים של השתלת טאבלט או סמארפון בתוך המסך המקורי, מעניין אם יש מקומות בארץ שעושות פרוייקטים כאלה.

פורסם (נערך)

Tom, הפרוייקטים שאני מדבר עליהם בעולם הם בתוך המסגרת של המסך המקורי, לא במקומו (עקב המנוע החשמלי המובנה של המסך).

תודה רבה על ההפנייה.

עריכה אחרונה על ידי I♥BMW
פורסם

זה עדיין החלפה של המסך עצמו. מסגרת היא רק מסגרת.

תריץ חיפוש על שתי חברות של מסכי מגע לרכב

Lilliput

Xenarc

אפשר לקנות קיטים שלהם של מסך וספק וכבל דאטה בלבד ולהתאים למה שבא לך.

לי למשל יש עוד מימי הcarpc את ה701 של ליליפוט וניתן לפרק אותו מהמסגרת.

הבעיה היא שאתה תצטרך להתקין משהו שידע לשלוט במגע שלו.

אני מבין שאתה רוצה מצד אחד לשמור על המערכת של הבימר ומצד שני להיות מסוגל להעביר את המסך לכניסה נפרדת ולחבר שם משהו שידע לנצל את המגע.

במקביל תריץ חיפוש על חברה בשם project mimics בפורומים של חובבי מחשוב רכב, רמז רמז.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אבל יש עוד אפשרויות.

הראשון הוא לצאת להרפתקא של פרוייקט רספברי פיי.

השני הוא להתקין נגן איכותי ולחבר אליו את מערכת המקור של הרכב ולשלוט על הכל או מהסמארטפון או משלט רחוק תוך כדי זה שהמסך המקורי של הרכב נותן תצוגה.

אני מדבר על שילוב של מוצרים מבית אודיסון.

האפשרויות הן

Bit play

Bit dmi

Bit one or bit ten

ואז להחליט אם אתה רוצה משם לצאת אנלוגית למגברים או להשתגע לגמרי ולקנות הגברה תומכת full da של אודיסן מסדרת ווצ `ה או תסיסס

או

Bit play

Bit dmi

Prima with bit

וככה לקבל full da עם הגברה צנועה יחסית שתומכת בטכנולוגיה.

תביט בדביק על השרשור של הספונסר אודיו סיסטם בשביל להבין על מה אני מדבר.

התקנה יפה לסמארטפון אצל יוסי אלפיין ויש לך משהו רציני לחשוב עליו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

תודה רבה על התשובה המפורטת!

הכיוון שלי הוא בהחלט לשמור על המסגרת של המערכת המקורית של הבימר אך להחליף את המסך הנוכחי לאחד שתומך במגע ולחבר לו מעין CarPC או משהו בסגנון (כלומר לא סתם נגן מוזיקה שנשלט ע"י מסך אל משהו שניתן להריץ עליו מוזיקה, סרטים, אפלקציות, דפדפן וכ"ו).

יתרה מכך, אני מעוניין לשים ברכב מערכת הפעלה מסוג Windows 10 (ליתר דיוק, Windows 10 Mobile עקב גודל המסך) ולא אנדרואיד או iOS.

הכיוון שלי היה לקנות סמארטפון תואם עם מערכת ההפעלה הנ"ל ולהתקין אותו במסגרת של המסך הנוכחי, לדוגמא:

לחילופין, לקנות את אחד המסכים שציינת ולחבר לו Car PC עם Windows 10 (יש היום Windows 10 על USB Stick).

כך נראית קונסולות Z4 כפי שהיא היום:

YQ_800.jpg

כמו כן, אני בהחלט מתכוון לשדרג את גם מערכת האודיו ברכב שלי - דבר שבהחלט הוא שיקול בנוגע להגברה, רמקולים ויציאות דיגיטליות.

פורסם (נערך)

תודה סהר, אכן מכיר את החברה הזו - קניתי ממנה כמה דברים בעבר.

מזכרוני הם מתעסקים באביזריים מקוריים בלבד ולא עושים פרויקט מסוג זה - אך אבדוק.

כמו כן, איני רוצה אנדרואיד אלא מערכת הפעלה אחרת.

פורסם

שמע, אם אתה רוצה carpc יש לי בעצם פרוייקט שלכם מוכן בבית שאני יכול לתת לך בסכום סימלי ביחס לפרוייקט כזה כולל מסך מגע.

אבל הדיעה שלי היא שזה כבר פאסה. סמארטפון עם מערכת הפעלה שתתאים לך והתקנה יפה במסגרת המקורית כולל אפשרות שליפה זה עדיף.

אם אתה רוצה להתקין קבוע, תתקין בלי סוללה! תבדוק אם ניתן להתאים שם נקסוס 7 או מיני אייפד, אלו הם שני המוצרים הכי מתאימים ובוגרים לפרויקט שכזה.

כאשר אני דוחף חזק לכוון הנקסוס, לא יודע אם יצא לך לראות שרשורים שלי בנושא.

Pioneer TS-X150

פורסם

אבדוק התקנת ספארטפון עם מערכת ההפעלה שאני רוצה במסגרת המסך המקורי.

נקסוס לא מתאים לי בגלל מערכת ההפעלה.

תודה!

פורסם

סתם מתוך סקרנות מה הסיבה דווקא לחלונות?

Pioneer TS-X150

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נראה לי פרויקט מאוד מעניין לבצע אותו על הגרסה הניידת של Windows 10, הממשק שלה אידיאלי לפרויקטים מסוג זה.

זו מערכת הפעלה עם המון פוטנציאל בעיניי.

• תוכן חדש...