Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג אוטובוס - קל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני רוצה ללמוד נהיגה על אוטובוס

כרגע מציעים חברת אפיקים רשיון על חשבונה וכמובן להתחייב

ורציתי להתחיל ורציתי לשאול עם כדאי

על השעות משוכרת תנאים

אולי תעזור לי בשאלה הזאת בידע שלכם

וכמה זמן זה תהליך הרשיון?

פורסם

עירוני? בין עירוני?

בעירוני בנוסף לנהיגה אתה גם מאבטח וקופאי. בקווים בין עירוניים אתה יותר נוהג ופחות עוסק עם הקהל.

מנסיון של שכן נהג ב"דן" את הקווים הקשים יותר נותנים לנהגים החדשים. לגבי שעות, שעות נוספות ותנאים תשאל בראיון.

*הכותב אינו נהג אוטובוס אך נוסע באוטובוסים די הרבה.

פורסם
עירוני? בין עירוני?

בעירוני בנוסף לנהיגה אתה גם מאבטח וקופאי. בקווים בין עירוניים אתה יותר נוהג ופחות עוסק עם הקהל.

מנסיון של שכן נהג ב"דן" את הקווים הקשים יותר נותנים לנהגים החדשים. לגבי שעות, שעות נוספות ותנאים תשאל בראיון.

*הכותב אינו נהג אוטובוס אך נוסע באוטובוסים די הרבה.

איך הולך כל התהליך וכמה זמן

פורסם

לי הספיק לעבוד 3 ימים אצל דן , ולהבין שזה לא מתאים לי!

זה עבודה מאוד לחוצה , {נוסעים להתעסק עם הקופא/ וכסף .הרבה אחריות }

בנוסף יצא לי לעבוד בקן 19 שמתחיל בראשון ונגמר בת"א - משהו כמו 70 תחנות בכיוון!

אני עובד בחברה פרטית פחות בלאגן,

השכר לא הכי להיט!

כיום אני מתכנן ללעלות בדרגות של המשאית .

פורסם

במקרה שמעתי אתמול שיחה באוטובוס בין הנהג לבין עובדת סוציאלית באגד שישבה בשורה הראשונה.

הוא 11 שנה באגד ועובד בקווים בינעירוניים. מרוויח 7200 בסיס לחודש (על זה יש סוציאליות) ואחרי כל הבונוסים והשעות הנוספות מביא הביתה בערך 9000 נטו.

טוב או לא, תחליט אתה...

פורסם

נהגי אוטובוס יצטרכו בעתיד הנראה לעין, זאת לא עבודה שהולכת להיעלם.

להבדיל מלפני כמה עשורים שחבר אגד זה היה כמו היטק, תנאי העבודה הולכים ונשחקים.

העבודה קשה - אתה צריך כל תחנה להיאבק בתנועה כדי להשתלב, למכור כרטיסים ולהיות גננת וגם מאבטח.

כשמזדקנים אתה נפלט בגלל בעיות בריאות - במקרה הטוב בגלל כאבי גב, במקרה הפחות טוב בגלל בעיות בלב

פורסם

יש גם את דן בדרום, שתתחיל לפעול בינואר, בין היתר גם עם קווים בינעירוניים.

וגם מי שגר במרכז יכול לעבוד שם (העבודה היא באיזור אשדוד, אשקלון, קריית גת וכל הנגב הצפוני).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה לגבי עבדוה בחברת תיירות, כלומר עם קבוצות של תייירים .

מכיר לא מעט נהגים (אני בענף התיירות) עובדים קשה אבל יש יופי הטבות טיפים מהקבוצה מלכדודת תיירים(חנויות).

וכמובן התיירות בעצמן.......

פורסם

בקווים בינעירוניים זה משהו שיכול לעבוד, לקווים עירוניים לא הייתי מתקרב.

פורסם

בן דוד של אישתי נהג אוטובוס כבר הרבה שנים, עבר ב: 2-3 חברות, עשה נסיעות עירוניות ובין עירוניות.

הוא היה בחברה שבא הוא עשה נסיעות בינעירוניות (טיולים וכו׳), מאוד נהנה מהתקופה, יש לו ידע מאוד מרשים על מקומות שהאדם הממוצע לא מכיר ובסה״כ חוויה.

היום כשהוא נשוי הוא עושה נסיעות בינעורוניות ב״איפיקים״.

השכר מאוד טוב, אני מאמין שגם בגלל הוותק, השעות וכו׳.

מכל מה שאני שמעתי ושומע ממנו, היתי מאוד ממליץ לך להתחיל עם בינעוריניים, ואולי אפילו עם חברה שעושה טיולים (בעיקר) וכו׳.

יהיה לך לאט לאט אינטרקציה עם אנשים, תתרגל, ותלך הלאה.

פורסם

מכל מה שאני שמעתי ושומע ממנו, היתי מאוד ממליץ לך להתחיל עם בינעוריניים, ואולי אפילו עם חברה שעושה טיולים (בעיקר) וכו׳.

יהיה לך לאט לאט אינטרקציה עם אנשים, תתרגל, ותלך הלאה.

יש הגיון, בלי ספק! הנהיגה העירונית בודאי מסובכת עמוסה ומלחיצה יותר.

איך שלא נהפוך את זה, מי שמחובר לתחום הנהיגה, יחסי האנוש שלו סבירים, יכול לשאת פיצול-קשב בין הנוסעים והכביש, ומתאימה לו עבודה של לשבת בכיסא עם מזגן, זו לא הצעה כל כך רעה עבורו !

הדרך עצמה היא היעד.

• תוכן חדש...