Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן תקציב 30-35K במימון מלא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני בן 24 והוצאתי רשיון רק לפני 3 חודשים לצערי.

אני מחפש לקנות רכב חסכוני מאוד. אין לי כסף להשקעה ולכן רציתי לבדוק, ראיתי שהרבה חברות נותנות 100% מימון ואפשרי לחלק את הרכב לתשלומים.

אני מאוד אשמח אם תמליצו לי על חברה כזאת, ותגידו לי איך זה עובד כל העניין.

וכמובן אשמח להמלצה על רכב.

אני לא מחפש רכב שאני אחליף עוד שנה. לכן אני לא מחפש לקנות רכב ישן וזול.

חשבתי אולי על קיה פיקנטו, שברולט ספארקס, פיאט פונטו וסוזוקי אלטו

אין לי בעיה בכלל עם גיר רגיל. אפילו מעדיף אם זה יותר חסכוני.

הבנתי שהרכבים האלה לא כל כך נוחים לאנשים גדולים, זה נכון? אני 1.80, אני אסתדר

tongue.gif

?

בגדול אם אין מימון מהחברה אני אצטרך לקחת הלוואה, אז נראה לי שהתקציב שלי יהיה עד 30-35 אלף

תודה רבה לכם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני במקומך הייתי עובד קצת וחוסך הכי הרבה שאני יכול ורק אז קונה רכב.

אבל כל אחד והשיקולים שלו.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
אני במקומך הייתי עובד קצת וחוסך הכי הרבה שאני יכול ורק אז קונה רכב.

אבל כל אחד והשיקולים שלו.

וככה במקום להחזיר לבנק 500 שקלים בחודש, הוא יוכל לנסוע בתחבורה הציבורית המופלאה במשך 3 שנים, ואז לקנות בגיל 27 רכב עם הכסף שהצליח לחסוך. בחייאת רבאק. בשביל זה יש אשראי.

לאיבגי24 - אני ממליץ לך בהחלט לקחת את אחד הרכבים הקטנים. עם זאת, רצוי שתתיישב בכל אחד מהם, לפני שאתה בכלל מתחיל לחפש על אמת.

אני למשל הייתי מאוד מרוצה מפיאט פנדה, אבל ידית ההילוכים שלה נמצאת ממש מתחת לכפתורים של המזגן והיא יכולה להפריע לך ברגל - וזה רק משהו אחד שיכול להפוך את החיים שלך ללא נוחים.

אחרי שתיסגר על המיני שאתה רוצה - אתה יכול לגשת לכל אחת מחברות הליסינג וההשכרה ולרכוש לך מיני ידנית חמודה בת 3, בוגרת השכרה או ליסינג - הן נמכרות במחירים של 30-35K בערך - והחברות גם נותנות 100% מימון. אני מניח שאם תיקח כזה מימון ל-5 שנים, אתה תחזיר בערך 650 שקל בחודש.

קח בחשבון שההלוואה לא מפסיקה אם אתה מפסיק לעבוד, ככה שכדאי מאוד שיהיה לך גיבוי כלשהוא מבחינת כמות המזומנים שלך, כדי שלא תגיע למצב שאין לך איך להחזיר.

כמו כן במצב כזה הרכב משועבד לחברה - היא יכולה לקחת לך אותו אם לא תעמוד בתשלומים.

וזהו - אם אתה יכול לעמוד בתשלומים ומצאת מיני שמתאימה לך - אתה יכול להתחיל לחפש אחת תקינה בחברות ההשכרה ולהתחדש.

פורסם

כן אני יודע שאפשר לחסוך, אבל אין לי אפשרות כזאת כרגע לצערי.

יש איזושהי המלצה לרכב ספציפי וחברת ליסינג?

פורסם

30-35 אלף, במימון מלא או שאקח הלווה.

רציתי לשאול משהו מוזר. אנשים עושים את זה נכון? כאילו אנשים קונים רכב ומפצלים את התשלוםל 5-6 שנים זה לא אני דפוק?

פורסם
30-35 אלף, במימון מלא או שאקח הלווה.

רציתי לשאול משהו מוזר. אנשים עושים את זה נכון? כאילו אנשים קונים רכב ומפצלים את התשלוםל 5-6 שנים זה לא אני דפוק?

כן עושים את זה.

נכון או לא יש טענות לפה ולשם, אני אישית נגד.

מצד שני אם אתה בטוח ביכולת ההחזר שלך לכמה שנים קדימה, בטוח במקום העבודה או לחילופין יש לך חסכון או גב שיכול לבלוע את התשלומים האלו גם בתקופה קשה אז תמצא את ההצעה הכי משתלמת להלוואה או מימון ולך על זה.

אישית? לקנות רכב ראשון ועוד בתשלומים מבלי לדעת כמה יצא לך עוד מסביב כל חודש על אחזקה או טיפולים או תוספות שתרצה או בלתי צפויים שיקרו לרכב לדעתי לא חכם.

לא מכיר אותך לא, יודע מי אתה אבל בהנחה ואתה רווק צעיר שגר עם ההורים אז לחסוך סכום כסף של 30 אלף אפשר בתקופה קצרה מאוד.

Honda Civic ex 95

Honda Prelude vti 99

פורסם

לצערי לא עם ההורים, ולא יהיה באפשרותי לחסוך סכום כזה בכמה חודשים.

סכום חודשי בשנים האלה אני כן אוכל להחזיר

פורסם

קח הלוואה בהבנק. תוכל היום לקבל ריבית מאוד נמוכה, ואם יקרה מצב שחודש אחד או שתים לא תוכל לעמוד בתשלומים תבקש ממנהל הסניף לשלם רק את הריבית (גרייס) שזה רק כמה עשרות שקלים.

כך שלא צריך לדאוג

פורסם

כן ראיתי שם כמה. מה אתם חושבים על שברולט ספארק? אמינה? כי היא 1.2 לאומת האחרות והיא גם נראת טוב.חסכונית גם?

פורסם
אתה יכול למצוא ב SWITCH דברים טובים. הבעיה שאי אפשר להתמקח על המחיר

אין דבר כזה שאי אפשר להתמקח על המחיר. השוק היום מוצף ברכבים. ברור שאם הרכב נדיר ואין הרבה כאלה יכולת המיקוח יורדת.

• תוכן חדש...