Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב פעם מניע פעם לא (אקורד 98' 2.0)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

יש לי בעיה שקוראת רק לפעמים כאשר אני בא להניע, ונשמע מאין "קליק" חשמלי ולא קורה כלום מעבר לזה.

הבעיה נפתרת בקלות רבה כאשר אני מנתק את אחד הקטבים של המצבר ל-5 שניות ומחבר שוב, ואז הרכב מניע ללא שום בעיה.

מה הבעיה יכולה להיות? האם זהו סימן של סטרטר גמור? (הוחלף לפני כשנה לאחד משיפוץ לאחר אותה בעיה שהייתה)

יש לציין שעל הסטרטר קיימת רטיבות שמן קלה אשר נגרמת מנזילה אשר אני מודע לה מהמפלג שנמצא מעליו.

עריכה אחרונה על ידי s0d
פורסם

אני גם חושב שזה לא קשור לסטרטר וקשור להארקות, אני כל פעם מנתק את המצבר ומנקה ויש שם מין חומר מוזר שלא יודע איך הוא הגיע לשם כמו וזלין כזה, וגם פירורים (בצבע אפור) כאילו הברזל של הקוטב של המצבר נשחק ומוריד כאלה (מין תסמין של סגירה חזרה מדי של התנין על המצבר, ששוחק אותו), ולדעתי אלה הם הגורמים לגומי בהנעה כל פעם. עוד ראוי לציון שאני צריך להחליף גם את התנין שמתחבר על המצבר לאחד גדול יותר מכיוון שהתקנתי מערכת סאונד והצטרפו עוד כבלים אז בנתים זה מחובר עם איזולירבנד בצורה מאוד פושעת. האם עלינו על הבעיה? אני ידווח על הפתרון כאשר אני יחליף את התנין ונראה אם זה פתר.

תודה.

• תוכן חדש...