Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C5 comfort 1.6 2012 או יונדאי I35 Supreme 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי בדיקה, לא העלתי את הטרייד כיוון שהוצע לי שם אכב אחד שעבר תאונה קלה, ורכב שני שהוא דגם exclusive ולכן דרשו 3000₪ יותר....

פורסם

אני מעריך שאתה יכול להוציא שם עוד 3 % ללא טרייד אבל כשתציע את הטרייד יש מצב שלא תקבל עליו כלום ... מה זה תאונה קלה ? באיזו חברה נוספת היית ?

פורסם

תאונה שבעקבותיה נאלצו להחליף טמבון ו2 פנסים קדמיים....

הייתי בקל אוטו והיה להם רק רכבים עם קילומטראז גבוה..

פורסם

הייתי אתמול בכמה מגרשים ושוב חזרתי גם לשלמה סיקסט, הגעתי להנחה של30% לרכב עם 80k ק"מ...בהתחלה הוא טען שב30% הנחה הם לא נותנים אחריות שנה אבל אחר כך דיבר עם המנהל והתחייב לאחריות שנה.

הם מבקשים 500₪ בשביל לשנע את הרכב מהסניף במעלות לסניף בראשון לציון....

לקחתי 24 שעות לחשוב על זה מהסיבות הבאות:

1) ברכב טרם החליפו את שרשרת התזמון או עשו טיפול כלשהו במניפת הטורבו.

2)הם מוכנים לקבל בדיקה ולתקן מה שעולה ממכון בדיקה בלבד ולא ממוסך מטעמי. אני בכל מקרה רוצה שהרכב יעבור בדיקה אצל אורן שירותי רכב מחולון (הוא גם עתיד לטפל ברכב אחרי הקנייה).

3) אשתי חייבת לחשוב ולהחזיר לי תשובה אם היא תוכל לנהוג בלב שלם ברכב לאן שהיא צריכה כי הגודל של הרכב מאוד מטריד אותה ואמרתי לה שאם היא לא שלמה עם זה נקנה רכב אחר.

מה דעתכם לגבי הנקודות שהעלתי? מה עוד חשוב לבדוק במעמד הבדיקה והרכישה מול שלמה סיקסט?

• תוכן חדש...